• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlaaar kuaför falan ayarladınız mıııı

ben daha gelinlik bile bakmadım, kuaför de tuttuğumuz düğün salonunun anlaşmalı kuaförü varmış, bir gün oraya provaya gidecem, beğenmezsem ordaki hakkımı kınada kullanıp, düğün için kuaför araştıracam.. ben daha gelinlik için korseli büstiyer araştırıyorum :77: gelinlikçilere soracam, şimdilik int de bulduğum leyla diye bi marka var ama nasıl bişeydir bilmiyorum..

günaydın olduğu kadar böyle çektim işte çeyizlerim :30:
$SDC10251.JPG $SDC10248.JPG

günaydınn kızlarrr... 4 eylülde ne kadar çok evlenen varmışşş..:53: :15:beni de ekleyin bende bende varım...:3:

benim yanımda sadece görümcem gelecek çok kişi istemiyorum zaten kuaföre erken gidicem sabah ayak altında kimse olmasın
kuaföre nereye giderim bilmiyorum sanırım yengemin dükkana giderim tabi saç yapacak usta olması lazım :52:

günaydın olduğu kadar böyle çektim işte çeyizlerim :30:
Eki Görüntüle 184610 Eki Görüntüle 184612

aaa koca bir oda dolmuş yaaaa :53: amaniiiiin son aylara gelince bizde mi böyle olacaz acabaaa, ben şimdilik bir odayı kaplamadım, ama evdeki biçok odaya eşit şekilde yayıldım diyebilirim..

teşekkür ederim canım eklediğin için.. beyaz koliler çarşaftan dolayı görünmüyor ama sanırım, neyse o kadar uğraşıp örtmüşsünüz olsun... maşallahh diyelim :nazar:

benim yanımda sadece görümcem gelecek çok kişi istemiyorum zaten kuaföre erken gidicem sabah ayak altında kimse olmasın
kuaföre nereye giderim bilmiyorum sanırım yengemin dükkana giderim tabi saç yapacak usta olması lazım :52:

normalde 1 ya da 2 kişiyi karşılayacaklar ama kuzen çok hepsi benden davet beklio birini çağırsam diğeri küsecek hepsini götüremem zaten gittiğim yer biraz pahalı ama değiştirmek de istemiyorum kuaförümü en özel günüm yıllardır gitmişim düğünümde bırakır mym orda 2 kişiyi yaptıracağı parayla diğer yerlerde 3-4 kişi yapılır düğün salonunun kuaförünü bi denicem ama saçı güzel yaparlar da makyaja güvenemiyorum

evet çok kalabalık olduk, çok iyi oldu amaaaaaaaaa;

buanbuan, melisim, esraaydn, duygus57, honeybana, emel_1984, dygL, semerta, sniperelit, deryayucell, northstar, eylemonur, ayferhan gelinlerimiz bir görünüp sonra kayboldular :20:

nerelerdesiniz kızlaaaar :19:

hoşgeldiiiiiin, senide ekliyorum ilk sayfadaki listemize.. çeyiz almak zor, ama çok da zevkli bişey.
çeyiz sayfan mı varmış ben görmedim bi bakiiiim :51:

aa ben senin çeyiz sayfanı daha önce incelemişim hatta yorum bile yazmışım haberim yok :))

sende bernardocuymuşsun... bende bıçak takımı alacam, o senin aldığındanda vardı haftasonu baktım ama almadım... çünkü aklım haala seramik bıçaklarda :97: :97:

evet canım bende yaptım bi sayfaa :10: yaa mutfak eşyalarımın çoğunu bernardodan aldım napiimm girince çıkamıyorum ordan :17: ay evet canım ya seramik bıçaklar çok güzeller bende aldım ama pişmanım galiba aklım kaldı:2:

kızlar kuaföre kaç kişi götürülür harbiden valla benim akrabadan çok samimi arkadaşlarım var ve birbirlerinden ayıramamda :18: onları götürmeyi düşünüyorum onlarda beni götürmüşlerdi saolsunlar 5 kişi olduk şimdiden :))

aaa koca bir oda dolmuş yaaaa :53: amaniiiiin son aylara gelince bizde mi böyle olacaz acabaaa, ben şimdilik bir odayı kaplamadım, ama evdeki biçok odaya eşit şekilde yayıldım diyebilirim..

teşekkür ederim canım eklediğin için.. beyaz koliler çarşaftan dolayı görünmüyor ama sanırım, neyse o kadar uğraşıp örtmüşsünüz olsun... maşallahh diyelim :nazar:

evet canım hatta artık öyle bişeyki sadece odanın kapısı açılıyor ve bi koli daha olsa koyacak yer yok :nazar::nazar::nazar::nazar:
bide üstüste ağır şeyleri koymamaya dikkat ettik dün çarşafı açmaya çalıştım ama olmuyor. annem onları toz kaplamasın diye herhalde yanlardan güzelce sıkılaştırmış :9::9::9:
çeyiz zaman açılacak ya bol bol çekerim :27::27::27::27:

normalde 1 ya da 2 kişiyi karşılayacaklar ama kuzen çok hepsi benden davet beklio birini çağırsam diğeri küsecek hepsini götüremem zaten gittiğim yer biraz pahalı ama değiştirmek de istemiyorum kuaförümü en özel günüm yıllardır gitmişim düğünümde bırakır mym orda 2 kişiyi yaptıracağı parayla diğer yerlerde 3-4 kişi yapılır düğün salonunun kuaförünü bi denicem ama saçı güzel yaparlar da makyaja güvenemiyorum

benimde derdim makyaj yengeme yaptırmak istiyorum saç için gittiğim kuaförde de makyaj yok. :14:
nişanda yengemin dükkanı yoktu benimle geldi şimdi nasıl olacak inan hiç bilmiyorum :32::32::32::32:

kızlar kuaföre kaç kişi götürülür harbiden valla benim akrabadan çok samimi arkadaşlarım var ve birbirlerinden ayıramamda :18: onları götürmeyi düşünüyorum onlarda beni götürmüşlerdi saolsunlar 5 kişi olduk şimdiden :))

Belli bi sayı yoktur ki, ne kadar istersen o kadar bizde kız tarafı erkek tarafı diye bi kavram yok:) çok kalabalık bi aile olduk, kardeşler kuzenler vs 10 kişi şimdilik garanti, her ne kadar Nişanlıma 10 kişiyiz hıımm ona göre desem de,
eminim herkez kendi ödemek isticektir, bakalım ne kadar baskın olabilcez bu konuda,

Bu arada Gelinlik vs hazır olmamasına rağmen Kuaförüm hazır, 1 ay öncesinden konuştum, son zamana bıraksaydım kapısından içeri girmicem salonlara mecbur kalırdım kesin, Eylül Düğünleri çok bu sene

ben daha gelinlik bile bakmadım, kuaför de tuttuğumuz düğün salonunun anlaşmalı kuaförü varmış, bir gün oraya provaya gidecem, beğenmezsem ordaki hakkımı kınada kullanıp, düğün için kuaför araştıracam.. ben daha gelinlik için korseli büstiyer araştırıyorum :77: gelinlikçilere soracam, şimdilik int de bulduğum leyla diye bi marka var ama nasıl bişeydir bilmiyorum..

Canım valla bende adını duydum ama kendisini görmedim hiç :))

Nişan kıyafetimi aldığım yerde çalışan kız gelinliğin için kesinlikle "Leyla" marka iç çamaşırı al,bende ondan aldım demişti.O da nişanlıydı o zamanlar.
Öyle aklımda kaldı benimde ama hiç bir yerde görmedim...

Kızlar, Günaydın,

Nikahınız düğündemi olacak? ayrı mı?

ben düğünde istiyorum en güzel günümde Evett demek istiyorum,

kara kara nikah şekeri düşünüyorum şimdilerde hem uygun hem farklı ve şık olsun istiyorum (daha erken olduğunun farkındayım ama herşey çok ince düşünülmüş ve özenli olsun istiyorum )

Kızlar, Günaydın,

Nikahınız düğündemi olacak? ayrı mı?

ben düğünde istiyorum en güzel günümde Evett demek istiyorum,

kara kara nikah şekeri düşünüyorum şimdilerde hem uygun hem farklı ve şık olsun istiyorum (daha erken olduğunun farkındayım ama herşey çok ince düşünülmüş ve özenli olsun istiyorum )

bizim de düğünde olacak nikah şekei ben de düşünüyorum belki kendimiz hazırlarız yangem yardımcı olacak hangisi uygun olacaksa ona göre karar vericem

günaydın. Kızlar bişey sorucam. Bi sitede 3 boy vakumlu hurç 10 tl buldum. Kullanan var mı vakumlu hurç? Tawsiye edermisiniz? Bi takım anneme bi takım kendime alayım diyorum.

Back