• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlar, Günaydın,

Nikahınız düğündemi olacak? ayrı mı?

ben düğünde istiyorum en güzel günümde Evett demek istiyorum,

kara kara nikah şekeri düşünüyorum şimdilerde hem uygun hem farklı ve şık olsun istiyorum (daha erken olduğunun farkındayım ama herşey çok ince düşünülmüş ve özenli olsun istiyorum )

bizim de düğünde olacak nikah şekei ben de düşünüyorum belki kendimiz hazırlarız yangem yardımcı olacak hangisi uygun olacaksa ona göre karar vericem

Adaşımm:) bende evde ablamlar yardım eder hazırlarız diyorum da bi taraftan sona bırakırsam o kadar yoğunlukta başıma iş almayayım diyorum,
şimdiden karar versem oturup kendim hazırlıcam o kadar sabırsızım ki

günaydın. Kızlar bişey sorucam. Bi sitede 3 boy vakumlu hurç 10 tl buldum. Kullanan var mı vakumlu hurç? Tawsiye edermisiniz? Bi takım anneme bi takım kendime alayım diyorum.

Bende 7 boy 32 Tl ye aldım, dün akşam bi güzel yorgan dı yastıktı vakumladık beya bi yer açıldı ama tavsiye için çok erken havasını alıp içinden çıkardıktan sonraki halini merak ediyorum ben kırış kırış olursa :26:

Canım valla bende adını duydum ama kendisini görmedim hiç :))

Nişan kıyafetimi aldığım yerde çalışan kız gelinliğin için kesinlikle "Leyla" marka iç çamaşırı al,bende ondan aldım demişti.O da nişanlıydı o zamanlar.
Öyle aklımda kaldı benimde ama hiç bir yerde görmedim...

nerelerde satılıyor acaba? fiyatlarına baktımda öyle ucuz falanda değil, gelinlik belli olmadanda alınmaz, gelinliğede uygun olmalı bence... bide onların arkadan ipli olanları var mı acaba? kilom değişirse bile olsun istiyorum çünkü. özel günlerde abiyelerin içinede giyilir, bide varsa ten rengi olsa daha iyi olur galiaba, tabi gelinliğede beyaz uyar ama :69:

Kızlar, Günaydın,

kara kara nikah şekeri düşünüyorum şimdilerde hem uygun hem farklı ve şık olsun istiyorum (daha erken olduğunun farkındayım ama herşey çok ince düşünülmüş ve özenli olsun istiyorum )

canım bizde düğünde olmasını istiyoruz.. bakalım daha nikah günü alamadık henüz.. :97:

Bende 7 boy 32 Tl ye aldım, dün akşam bi güzel yorgan dı yastıktı vakumladık beya bi yer açıldı ama tavsiye için çok erken havasını alıp içinden çıkardıktan sonraki halini merak ediyorum ben kırış kırış olursa :26:

ewet çok yer açar ama bende kırış kırış olmasından korkuyorum işte. Alayım bari ya şu dönemde çok işimize yarıycak :)

nerelerde satılıyor acaba? fiyatlarına baktımda öyle ucuz falanda değil, gelinlik belli olmadanda alınmaz, gelinliğede uygun olmalı bence... bide onların arkadan ipli olanları var mı acaba? kilom değişirse bile olsun istiyorum çünkü. özel günlerde abiyelerin içinede giyilir, bide varsa ten rengi olsa daha iyi olur galiaba, tabi gelinliğede beyaz uyar ama :69:

Ben nişan kıyafetimi Eminönü'nden almıştım,kız buralarda bulabilirsin demişti...
Tabii beyaz olmalı gelinliğin altına...

çok güzel, peki nikah şekerlerine karar verdinmi? lavanta, biblo, magnet, şeker bir sürü secenek var ve ben karar veremedim, umarım bu kadar düşünmenin sonunda amannnnn, deyip öylesine bişi almam

canım bende öyle çok detaylı düşünüyordum. ama baktımki o kadar masrafa gerek yok. sonuçta benim düğün olacak ama bi ihtimal belki 100 tane yaptırabiliriz en yakınlarımıza :32: kesin değil yani.
milleti eğlendireceğime nikah şekerine vereceğim para ile evime bişeyler aldırırım :16:

canım bende öyle çok detaylı düşünüyordum. ama baktımki o kadar masrafa gerek yok. sonuçta benim düğün olacak ama bi ihtimal belki 100 tane yaptırabiliriz en yakınlarımıza :32: kesin değil yani.
milleti eğlendireceğime nikah şekerine vereceğim para ile evime bişeyler aldırırım :16:

İşte bide bu düşünce var
Aman Allahım ne zor işlermiş bunlar ya bişeye heves ediyosun sonra bir sürü eksik olduğu aklına geliyo hop boşverrr,
4,5 aydan sonrası geçmiyo mu ne hep 4,5 ay diyorum ben anlamadım gitti

İşte bide bu düşünce var
Aman Allahım ne zor işlermiş bunlar ya bişeye heves ediyosun sonra bir sürü eksik olduğu aklına geliyo hop boşverrr,
4,5 aydan sonrası geçmiyo mu ne hep 4,5 ay diyorum ben anlamadım gitti

merak etme geçiyor.
ama paraları savurmaktan ziyade doğru yerlere harcamak lazım tüm işlerini hallet son 1 ay falan kala bakarsın onlara :1:

nişanlımın felsefesi aynen :1::1:ben heves ediyorum ama mantıklı düşününcede hak veriyorum biz bayanlar detayları hoşlukları seviyoruz napalımm:16:

nişanlımın felsefesi aynen :1::1:ben heves ediyorum ama mantıklı düşününcede hak veriyorum biz bayanlar detayları hoşlukları seviyoruz napalımm:16:

kesinlikle canım bizde öyleyiz ben herşeyi isterim olmayacaksa bile beni mantığı ile ikna eder nişanlım..
öyle de olması lazım. bide her zaman diyorum erkek tarafı bana kurnazlık yapmadıkça ben zaten çok şey istemem. yada çift taraflı düşünceler ile sonuca ulaşmaya çalışırım. çok şükürde öyle oldu hep

bana deseki onu alamam ozaman inat ederim almıyorsan evlenmem diye :87::87::87: malesef huyum kötü işte :41:

günaydın olduğu kadar böyle çektim işte çeyizlerim :30:
Eki Görüntüle 184610 Eki Görüntüle 184612

ayy baktıkça evlenesi gelir insanın :9::9:

günaydınn kızlarrr... 4 eylülde ne kadar çok evlenen varmışşş..:53: :15:beni de ekleyin bende bende varım...:3:

hoşgeldiinn :71:

Kızlar, Günaydın,

benim resmi nikah istanbulda, düğün bursada olacak canım
aileler farklı yerlerde olduğu için mecbur böyle oldu

evlen şekerim hazırla sende işte kışlıklarını falan yıkayabilirsin.
ben çok erken yaptım o işlerimi kendimi yormamak adına :65::65::65::65::65:

havalar ısınıo artık ben de kışlıklarımı hurçlara kaldırıcam h.sonu yaparım bi aksilik olmazsa

merak etme geçiyor.
ama paraları savurmaktan ziyade doğru yerlere harcamak lazım tüm işlerini hallet son 1 ay falan kala bakarsın onlara :1:
Haklısın Canım, eee boşuna burda paylaşımda bulunmuyoruz diğmi

çok ayrıntılara giriyorum anlaşıldı, zamana bırakmakta fayda var

kesinlikle canım bizde öyleyiz ben herşeyi isterim olmayacaksa bile beni mantığı ile ikna eder nişanlım..
öyle de olması lazım. bide her zaman diyorum erkek tarafı bana kurnazlık yapmadıkça ben zaten çok şey istemem. yada çift taraflı düşünceler ile sonuca ulaşmaya çalışırım. çok şükürde öyle oldu hep

bana deseki onu alamam ozaman inat ederim almıyorsan evlenmem diye :87::87::87: malesef huyum kötü işte :41:

Nişanlımda uğraşma, daha zaman var alırız diyo,
:31: O halde bende aceleci davranmaktan vazgeçeyim, her heves ettiğime de hemen saldırmayayım anlaşıldı,
Mantıklı aslında alıanacaklar alınsın, eksikler bitsin bi, duruma göre alır ya da yaparım,

Sağolun kızlar şimdilik kafamdan atıyorum bu konuyu

Haklısın Canım, eee boşuna burda paylaşımda bulunmuyoruz diğmi
Nişanlımda uğraşma, daha zaman var alırız diyo,
:31: O halde bende aceleci davranmaktan vazgeçeyim, her heves ettiğime de hemen saldırmayayım anlaşıldı,
Mantıklı aslında alıanacaklar alınsın, eksikler bitsin bi, duruma göre alır ya da yaparım,

Sağolun kızlar şimdilik kafamdan atıyorum bu konuyu

* davetiye
* nikah şekeri
* ayakkabı
* kına malzemeleri genelde son 1 aya falan kalan işler kızlar.
hiç düşünmeyin bile.
çeyizinizi,kıyafetlerinizi yıkamayı falan düşünün kendi işlerinize odaklanın yani en güzeli öyle :34:

Sevgili Eylül Gelinleri;

Hakkınızı helal edin,diş doktoruna gideceğim birazdan :))
Çok fenayım,korku ve stresten ağlıyorum,o derece yani,burda güldüğüme bakmayın...
sm_confused.gif

Eğer sağ kalırsam görüşmek üzere :43:

Sevgili Eylül Gelinleri;

Hakkınızı helal edin,diş doktoruna gideceğim birazdan :))
Çok fenayım,korku ve stresten ağlıyorum,o derece yani,burda güldüğüme bakmayın...
sm_confused.gif

Eğer sağ kalırsam görüşmek üzere :43:

:9: ilahi

* davetiye
* nikah şekeri
* ayakkabı
* kına malzemeleri genelde son 1 aya falan kalan işler kızlar.
hiç düşünmeyin bile.
çeyizinizi,kıyafetlerinizi yıkamayı falan düşünün kendi işlerinize odaklanın yani en güzeli öyle :34:

ayy speedtoş senin takvimine bakmak istemiyorum :37:

Back