- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
bizim bi tanıdık yapmıştı ben de öyle düşünüyorum çok güzel duruo gerçi biraz zahmetli oluo ama olsun o kadar şey için yorulduk zaten bi de bu olsun yorganlar için falan da hurç yapar bizimkiler
akşam çekebilirsek çekerim canım annem üstlerine çarşaf örtmüştü çünkü bi bakarım canım.
evet canım fikirler güzel
mesela kınada da şimdiki konumuz bu.
neymiş gelenler acıkırmış masalara 2 tabak karışık kurabiye,kapalı su ve ltrelik meyvesuyu alacakmışız. bunlar babamın fikri
gören duyan falan olsa ne meraklı kızını evlendirmeye der
çok sevinirim canım.. sen evlendikten sonrada gelecenmi bizim topiğimizeee..bırakma biziiii
ne güzel ilgilenio iştee yaa
şimdi ben kalksam beyaz kağıtla kaplasam kolileri ne söylenirr he benim babam
ne güzel ilgilenio iştee yaa
şimdi ben kalksam beyaz kağıtla kaplasam kolileri ne söylenirr he benim babam
aynen bizi haberdar et özletme kendini speedy
walla bizimkilerde bir sürü laf söyler.. ama babam yinede yardım eder..
ben bide başka bi arkadaştan duymuştum yine bu sitede, şans parası yapmış, ondanda yapıyorum 5 kuruş biriktirdim bir sürü onları tüllere sarıyorum falan ona bile her gördüklerinde dalga geçiyolar yaaa
evveett çekebilirsenn ne güsel olur heeeeakşam çekebilirsek çekerim canım annem üstlerine çarşaf örtmüştü çünkü bi bakarım canım.
gel gel gel gel gellçok sevinirim canım.. sen evlendikten sonrada gelecenmi bizim topiğimizeee..bırakma biziiii
yani kağıt bu elbet bi yerden yırtılmıştır etmiştir ama boşvertabiki canım gelirim niye gelmeyim.. benim şimdi bile çeyiz derdim bitti yinede geliyorum.
amaç sohbet canım yaw
yaparken hepimiz sıkıldık söylendik o ayrı
evveett çekebilirsenn ne güsel olur heeee
gel gel gel gel gell
gel gel gel gel gell
yani kağıt bu elbet bi yerden yırtılmıştır etmiştir ama boşver
ne güsel şeyler yaaaa
walla bizimkilerde bir sürü laf söyler.. ama babam yinede yardım eder..
ben bide başka bi arkadaştan duymuştum yine bu sitede, şans parası yapmış, ondanda yapıyorum 5 kuruş biriktirdim bir sürü onları tüllere sarıyorum falan ona bile her gördüklerinde dalga geçiyolar yaaa
bizde yapıcaz ondannn
kız evinden çıkarken gelinle damadın başına atılıyorr güsel bişii
canım biz kemerde limak limraya gidicez ocakta ets den 1170 tl ye aldık 5 gece 6 gün şimdi 1500 civarıydı yanlış hatırlamıyosam bi bak istersen biz de tavsiye üzerine gidicez inş. güzeldir nette güzel görünüyodu biz beğendik
cnm benim için kardeşimle çok zor olacakkbazen evde kendi kendimi duygulandırıyorum
son 40 günün falan diyorum ama yok hiç ağlayasım gelmiyor
ilginç yaaa artık kına da falan ağlşarım herhalde kendimi sıkmaktan kimse üzülmesin diye.
sanırım ayarlarım bozuldu :44:
cnm ben çalıştığım firmanın finans bölümündeyimm kasa bende sürekli ordan tamlıyorummo zaman canım şimdiden 5 kuruşları toplamaya başla.. benim iş arkadaşlarım falan ellerine 5 kuruş geçtikçe benim kalem kutuma attılardilenci gibi oldum, bir sürü oldu..
yaa seninkiler süpeer tam bana göree çok severim böle yaratıcı şeyleriiikına mumluklarımda birazcık marjinal 20tane almışlar annemle babam..
turkuaz mavisi gibi simli yuvarlak. altlarına kızların isimlerini yazıcam çünkü sonra hediye edicem onlara :26:
cnm benim için kardeşimle çok zor olacakk
o şimdiden başladıı abla 5ayın mı kaldı fln demeye
ondan ayrılmak benim için çok çok üzücüüüü
yaa seninkiler süpeer tam bana göree çok severim böle yaratıcı şeyleriii
yaz için tek geçtiğim kenzo
hangisini tavsiye ediyosun canikom
kashaya'nın şişesi çok tontiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?