2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bizim bi tanıdık yapmıştı ben de öyle düşünüyorum çok güzel duruo gerçi biraz zahmetli oluo ama olsun o kadar şey için yorulduk zaten bi de bu olsun yorganlar için falan da hurç yapar bizimkiler

bizimde bazıları hurçlu bazıları kolili ve beyaz kağıtlı ben olsam yapmam amam babam üşenmedi yaptı.
aldığın kağıt sürekli yırtılıyor bide kucağa falan alırken bantlar atıyor güzel ama zahmetli dediğin gibi

ne güzel ilgilenio iştee yaa
şimdi ben kalksam beyaz kağıtla kaplasam kolileri ne söylenirr he benim babam

çok sevinirim canım.. sen evlendikten sonrada gelecenmi bizim topiğimizeee.. bırakma biziiii

tabiki canım gelirim niye gelmeyim.. benim şimdi bile çeyiz derdim bitti yinede geliyorum.
amaç sohbet canım yaw

yaparken hepimiz sıkıldık söylendik o ayrı

walla bizimkilerde bir sürü laf söyler.. ama babam yinede yardım eder..

ben bide başka bi arkadaştan duymuştum yine bu sitede, şans parası yapmış, ondanda yapıyorum 5 kuruş biriktirdim bir sürü onları tüllere sarıyorum falan ona bile her gördüklerinde dalga geçiyolar yaaa

aynen bizi haberdar et özletme kendini speedy

aaaa sankiş yarın evleniytorum haaaa daha buradayım durun beeee

biliyorum onu bende yaptım canım 40 tane falan oldu işte. tüle sardık falan.
benim babamda dalga geçer ne cimrisin 1 lira koy falan demişti ama yardım eder yani
böyle işleri sever

akşam çekebilirsek çekerim canım annem üstlerine çarşaf örtmüştü çünkü bi bakarım canım.
evveett çekebilirsenn ne güsel olur heeee

çok sevinirim canım.. sen evlendikten sonrada gelecenmi bizim topiğimizeee.. bırakma biziiii
gel gel gel gel gell
gel gel gel gel gell

tabiki canım gelirim niye gelmeyim.. benim şimdi bile çeyiz derdim bitti yinede geliyorum.
amaç sohbet canım yaw

yaparken hepimiz sıkıldık söylendik o ayrı
yani kağıt bu elbet bi yerden yırtılmıştır etmiştir ama boşver
ne güsel şeyler yaaaa

evveett çekebilirsenn ne güsel olur heeee
gel gel gel gel gell
gel gel gel gel gell
yani kağıt bu elbet bi yerden yırtılmıştır etmiştir ama boşver
ne güsel şeyler yaaaa

akşam annemden gizli açmam lazım açar çekerim çok kızıyor...
çünkü üstüne kapatmak için çok uğraştı tam çekemesem bile komple bi çekerim görürsünüz
çok güzel tabi canım hazırlamak,uğraşmak çok farklı bişey ben daha yeni anlıyorum evleneceğimi falan

bizde yapıcaz ondannn
kız evinden çıkarken gelinle damadın başına atılıyorr güsel bişii

bazen evde kendi kendimi duygulandırıyorum
son 40 günün falan diyorum ama yok hiç ağlayasım gelmiyor
ilginç yaaa artık kına da falan ağlşarım herhalde kendimi sıkmaktan kimse üzülmesin diye.
sanırım ayarlarım bozuldu :44:

bizde yapıcaz ondannn
kız evinden çıkarken gelinle damadın başına atılıyorr güsel bişii

o zaman canım şimdiden 5 kuruşları toplamaya başla.. benim iş arkadaşlarım falan ellerine 5 kuruş geçtikçe benim kalem kutuma attılar dilenci gibi oldum, bir sürü oldu..

kına mumluklarımda birazcık marjinal 20tane almışlar annemle babam..
turkuaz mavisi gibi simli yuvarlak. altlarına kızların isimlerini yazıcam çünkü sonra hediye edicem onlara :26:

evet canım orasıda çok güzelmiş suan 5 gece 1370 falan baska bır turda askıma mail attım demın cesars belegı begenmıs büyük olasılıkla orası olucak

çogunuz nısanlısınız sanırım benım daha onumde nısanım var bu kadar heyecanı kalbım nasıl kaldırcak bılmıyorum

cnm benim için kardeşimle çok zor olacakk
o şimdiden başladıı abla 5ayın mı kaldı fln demeye
ondan ayrılmak benim için çok çok üzücüüüü

o zaman canım şimdiden 5 kuruşları toplamaya başla.. benim iş arkadaşlarım falan ellerine 5 kuruş geçtikçe benim kalem kutuma attılar dilenci gibi oldum, bir sürü oldu..
cnm ben çalıştığım firmanın finans bölümündeyimm kasa bende sürekli ordan tamlıyorumm
kına mumluklarımda birazcık marjinal 20tane almışlar annemle babam..
turkuaz mavisi gibi simli yuvarlak. altlarına kızların isimlerini yazıcam çünkü sonra hediye edicem onlara :26:
yaa seninkiler süpeer tam bana göree çok severim böle yaratıcı şeyleriii

benim kardeşim olmadığı için rahatım bi tek abim var oda streste zaten
aynen canım her akşam değişik bişeyler türetiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…