Cnm kan sonucunu görmeden uzme kendini boş yere, hatırlarsın cloudly kanda 77 sonucu aldığı gün idrar testi yaptı hatıra kalsın diye negatif çıkmıştı. Şükürler olsun oğlu karnında şimdi, Rabbim nazarlardan korusun. Bu çok net bir ornek olduğu için yazdım, idrar testi hiçbir şey ifade etmiyor, sonucun kanda çıkacak. Hepimizin duaları seninle, inşallah meleğin seninle
kılzar iğneleriniz başlamış, hayırlısı olsun, bu arada üşütmüşsünüz sanırım hiç endişelenmeyin, ben transferden 2-3 gün sonra nezle oldum sabaha kadar hapşırdım kesin tutunmaz herhalde dedim çok şükür oğluşum benimle... yani yeterki rabbim nasip etsin hiç korkmayın dularımıa sizinle,güzel gelişmelerinizi bekliyorum sabırsızlıkla...
günaydın kızlar kan verdim geldim eve saat 3 te sonuç cıkıcak çok merak ediyorum inşallah pozitiftir desteğiniz için teşekürederim beni yanlız bırakmadığınız içın
günaydın kızlar kan verdim geldim eve saat 3 te sonuç cıkıcak çok merak ediyorum inşallah pozitiftir desteğiniz için teşekürederim beni yanlız bırakmadığınız içın
teşekkür ederim arkadasım çok saol dualrınızı esirgemeyın bizden..:)
inşallah pozitiftir canım.bekliyoruz haberini ne olursa olsun yaz...
kızlar sonuç kocaman 0 negatif tutmamış malesef kısmet değilmiş artık 5inciyi deneriz aradan biraz zaman gecsinde eve yeni girdim hastaneyi de arayıp soyleyeceğim daha üzüldüm biraz ama yapıcak bişeyde yok kısmet değilmiş
kızlar sonuç kocaman 0 negatif tutmamış malesef kısmet değilmiş artık 5inciyi deneriz aradan biraz zaman gecsinde eve yeni girdim hastaneyi de arayıp soyleyeceğim daha üzüldüm biraz ama yapıcak bişeyde yok kısmet değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?