teşekkürler,Allah razı olsun dua edin bizim için.kılzar iğneleriniz başlamış, hayırlısı olsun, bu arada üşütmüşsünüz sanırım hiç endişelenmeyin, ben transferden 2-3 gün sonra nezle oldum sabaha kadar hapşırdım kesin tutunmaz herhalde dedim çok şükür oğluşum benimle... yani yeterki rabbim nasip etsin hiç korkmayın dularımıa sizinle,güzel gelişmelerinizi bekliyorum sabırsızlıkla...
kızlar sonuç kocaman 0 negatif tutmamış malesef kısmet değilmiş artık 5inciyi deneriz aradan biraz zaman gecsinde eve yeni girdim hastaneyi de arayıp soyleyeceğim daha üzüldüm biraz ama yapıcak bişeyde yok kısmet değilmiş
kızlar sonuç kocaman 0 negatif tutmamış malesef kısmet değilmiş artık 5inciyi deneriz aradan biraz zaman gecsinde eve yeni girdim hastaneyi de arayıp soyleyeceğim daha üzüldüm biraz ama yapıcak bişeyde yok kısmet değilmiş
kimsecikler kalmadı topigimizde
kimsecikler kalmadı topigimizde
zaten ben doktordan çıkınca ilk seni arıyorum:)
hepimiz burdayız arkadaşlar sizlerden güzel haberler bekliyoruz beraber çıktık bu yola yalnız bırakmak yok
ayy ne güzel hadi sağlıklı yımırtalarınız olsun inş......kızlar pesembe yımırta toplamamız var yeşimazra ile yarım saat arayla dualarınızı esirgemeyin bizden...
ayy ne güzel hadi sağlıklı yımırtalarınız olsun inş......
cloudy ve bizim gibi ne güzel sizinde birinizin kızı birinizin oğlu olur inşşşşşş
ben bi kız bi oglan istiyorum ama:)
allahım gönlünden geçeni hayırlı ve sağlıklı bir şekilde sana nasip etsin dualarım herzaman seninle vede diğer arkadaşlarımızla rabim kimseyi dara düşürmesin allahım başka dertlerde göstermesin bizlere
kızlar pesembe yımırta toplamamız var yeşimazra ile yarım saat arayla dualarınızı esirgemeyin bizden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?