2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canımm 2 hafta önce gittiğimizde doktorumuz erkek dedi.. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.. Allahım sizlere de nasip eder inşallah..

hepimizden razı olsun cnm.. bu işin sırrı duada bence.. birbirini tanımayan insanlar günahsız dilleriyle birbirine dua ediyor bu çok büyük birşey bence.. Allahımda kabul ediyor çok şükür.. dualarımdasınız canım.. bi süprizle gelir yavrularınız haberleri inşallah...

Kislar bize dua edinn biz simdi jstandn geldik igne uapildi kanamm basladi sancimda var rabbim kucagimizada almayi nasip etsin

Kislar bize dua edinn biz simdi jstandn geldik igne uapildi kanamm basladi sancimda var rabbim kucagimizada almayi nasip etsin
canım hiç korkma hiç bişey olmaz Allahın izni ile kıpırdamadan yat en önemlisi bu bol su iç. su içince rahim kasılması önleniyomuş ve rahim bebeği atmıyomuş bol bol dua et neler hissettiğini inan çok iyi biliyorum dualarım seninle...

T ederimm pinarimm insllh birsry olmicak bebigim rabbimin hediyesi almak isterse verdigini geri yapick birsey yok rahatim ama iste anne olmak endiseli olmakmis anliyr insan rabbim kycagimiza almayi nasip etsin benim kasiklarimda agriyor aciyor karisik insllh normldir bunlar cook su iciyorum cnm gunde 3le 4 litre arasi kesin iciyorum sende dua et bize beni sen anlarsin sende yadiyrsun bunu pinarcim dun gece damla damla kanamm suanda peceteye sildikce geliyor kahve akinti gibi seninde boyle di dimii cnmm sanci korkutuyor beni

canımmm stres yapmamak elde değil ama yapacağın tek şey de pınarın dediği gibi yatmak.. kahverengi ise eski bir kanama oluyormuş.. benimde 14. haftada hafif oldu ama korkutmaya yetti tabi. pozitif düşün cnm Rabbim inşsallah emanetini tamamına erdircektir..

demek oğlun olacak ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm evin neşesi olacak bebek kokacak evin ne tatlı heyecanlanlar inşaallah bizde yaşarız bu güzel duyguları

cnm iğne yapıldıysa kesilir kanaman ama yat cnm başka yapıcak bişeyin yok inşaallah bebeğin seninle kalıcak cnm

Evet cnmm sterss oluyr insan simdilik iyi sadece agrum var uzaniyorum sadece wc ye kalkuyrm rabbim insllh kucagimiza almayi nasip etsin saglikla dunaksm adet gibi kirmizi ve damla damla geldi simdi sadece peceteye leke gibu kahve geliyor pozitif dusunuyrm sonuda insllh gusel olucak

ediyorum tabi etmezmiyim eşime bile söyledim inan boynum tutulmuş gece pek uyuyamadım aklım sendeydi içini ferah tut inan ben öyle aştım bu süreci...benim adette olan kanamanın abartmıyorum 2 katı geliyodu tuvalete oturduğumda 2 defa pelte geldi kocaman hıh dedik kesin düştü meğersem kan pıhtısıymış şükürler olsun 2-3 gün olduktan sonra kahverengi lekelenmeye dönüyodu dsonra yine kırmızı kanama sonra yine lekeler tam 2 hafta öncesine kadar şimdi Rabbime binlerce kere şükürler olsun kesildi. içeride bi kanama alanı vardı tam bebeğin yanında orası durmadan kanıyodu.o nedenle korkma canım ilaçlarını alıp dua etmekten başka yapacak birşey yok ve sen buu zaten yapıyosun.Allahım bebeğini sana bağışlasın inş dualarım seninle...

Cnmm t ederimm rabbum dualarimizi kabul etsin insllh beni kOrkutan agrilar oluyor suanda insallh kesilicek rabbimin izniyle inaniyorum birakmicak bebislerimiz bizii ben diyorumki ee cocuk bize gordu sevincten agliyor babasi hep pozitf dusunuyorum cnmm rabbime sukur sana tekrar yasatmasin tadini cikar artik bebeginin allh razi olsun cnmm duaniz icin dedign gibi bol su iciyorum hepimiz insllh saglikla alalim kucagimiza

mesaj kutun dolmuş canım..
mrb canım nasılsın...benim kanama ara ara devam ediyor hele dün gece çok oldu..ya bişey sorcam....sen clexane iğne kullanıyosun galiba kan sulandırıcı ...yeni doktorum bana da verdi de...ya kanamlara rağmen ısrarla yap diyor ben kanamayı arttırır diye biliyorum hatta kullanma kılavuzunda internetten baktım kanamanız varsa kullanmayın demiş....ne yapacağımı şaşırdım..doktor bu kanamayı arttırmaz aspirin arttırır diyor...aksine kasılmalarını engeller diyor of yaaaaaaaa........sen demi kanamaya rağmen kullanıyosun?

arkadaşlar
sayfamız sanırım yeni tedavilerin olmaması nedeni ile sakineşti yeniden tedaviye başlayan arkadaşlar süreçleri paylaşalım yine buradan birbirimize desteğimizi esirgemeyelim...

evet canım haklısın.benim transfere az kaldı.yarın ultrason kontrolum var rahim kalınlığı için.tam bilmiyorum ama en geç bir haftaya transferim var.haber veririm listede değiştirirsin tarihimi.

geçmiş olsun canım.umarım iyisindir.rabbim sizi korusun.allaha emanet olun ikiniz de.

benim hiç olmadı hamilelik.inşallah iyi gelir sonuçların stres yapma.dua et bol bol.nasibimizde var ise olur.nasipten öte yol yoktur.

merlncm transferini, sonucunu bekliiyoruz olumlu olacak inşallah iyi düşünmeye çalış cnm ne olur.. dualarımız sizinle...

sağol canım allah razı olsun hepinizden.inşallah sevinçli haberimi paylaşırım buradan....

merhaba umarım ciddi bir kanama değildir.doktoru dinlemekte fayda var ama insanın kafası karışmıyor değil.tez zamanda kesilir kanamaların umarım.rabbim sizi korusun.bu arada üçüzlere mi hamilesin.

inşallah en kısa zamanda kesilir seninde kanamaların, en iyisi yatıp dinlenmek ve dua etmek.dualarımdasın canımmm.
yapılan iğne ne iğnesi, adı ne?

merhaba umarım ciddi bir kanama değildir.doktoru dinlemekte fayda var ama insanın kafası karışmıyor değil.tez zamanda kesilir kanamaların umarım.rabbim sizi korusun.bu arada üçüzlere mi hamilesin.

hayır canım ben 3 bebek kaybettim 6 buçuk aylık hem de ...bir kız bebek...diğeri ikiz kızlarım ...şimdi tek gebelik ama plasenta previa var...eşi önde bebeğin... diğer sıkıntılar yetmiyor gibi bu 4. kız yine Rabbime sığındım o ne eylerse güzel eyler size de sağlıklı gebelik diliyorum...korkumdan çizelge bile yapamıyorum..daha önce iki gebeliğimde de çok şeyler paylaştım günlük tuttum ama hep hüsranla bitti...bu sefer sus yapacam kendime

Son düzenleme:

seni üzdüm özür dilerim canımçok üzüldüm.rabbim hayırlısını versin hakkımızda.umarım bir sorun çıkmadan kucağına alırsın yavrunu.

slm kızlar size bişey diyeceğim az önce idrar testi yaptım varla yok arası 2.çizgi çıktı reglim zaten gecikir normaldede tüptedavisinin nagetifinden sonra 3gün sonra yani 13aralıkta olmuştum eşimle reglin 20.günü birlikte olmuştuk kan testi yaptırsammıki :44:

Bence hiç geç kalmadan yaptır, mucizen seninle inşallah....Bize de haber ver ama olur mu çünkü bizlere de umut olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…