günaydın kızlar.ilaçlara başladım.15 güne kadar transfer yolcusu var:):):)
Rabbim tamamına erdirsin canım.inşallah bizler de görürüz o günleri...sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
hayırlı olur inşallah bu son olsun, allah tutunmalarını nasip etsin darısı bana bende regli günümü beklicem lekelenmem biti bidaki ade.başlıyacam dondurulmuşlarla cümlemize versin allah hayırlısıyla bebeklerimizi aratmadan nasip etsin
Canlarım inşallah hayırlısı ile kauşacaksınız yavrularınıza ben çok inanıyorum dualarım sizinle:))
günaydın kızlar.ilaçlara başladım.15 güne kadar transfer yolcusu var:):):)
Rabbim tamamına erdirsin canım.inşallah bizler de görürüz o günleri...sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
hepinize binlerce kere teşekkürlerr çookk şükür mercimeğimide kalp atışlarınıda duydukdoktorum kalp atımını bu hafta duyamazsın diyince şoka girmiştim ama birden seninkinin pıtpıtları başlamış deyince dünyalar benim oldu öyleki eşim doktora bu duydugumuz ses eşimdenmi yoksa bebekten mi geliyor diye sormuş artık 6+3 günlük hamişim allahım darısı tüm olmayanların başına mevlam hepimizin yüzünü güldürsün ayırmasın bizi kuzucuklarımızdan saglıcakla kucagımıza alıcagımız gunlerıde görelim inş hepinize çoookkk teşekkür ederim rabbim sizleride kuzularınıza korusun, kavustursun tez zamanda..
Ayyyy cok sevindim hayırlı olsun inşallah, cok olumlu duşun, kendini tüm uzuvlarınla hazırla hamile olmayan, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bu son olsun cnmmm
inşallah canım yaa.baksana kimsecikler kalmadı burada bi ben le aygün kaldık.inşallah biz de terfi ederiz de yeniden aranıza buralar çok ıssız oldu
inşallah canım yaa.baksana kimsecikler kalmadı burada bi ben le aygün kaldık.inşallah biz de terfi ederiz de yeniden aranıza buralar çok ıssız oldu
evet yaa çok sessiz üzülüyorum böyle oluncada.. bi zamanlar ne heyecanlar mutluluklar paylaşmıştık bu sayfada.. şimdii böyle olunca insan üzülüyor.. inşallah herkesin tedavisi hamileliği yolunda gider de varsın böyle olsunn.. merln cim heyecanla bekliyoruz haberini..
biz hep birlikte ne heyecanlar ne üzüntüler yaşadık bu sayfada hiç bırakmayacağız birbirimizi diye çıktık yola yine beraberiz Allahın izni ile tedavi süreçlerinizi olumlu haberlerinizle süsleyecek Rabbim ve hep beraber olacağız bu süreçte ne olur farklı düşünmeyin. hep hep beraberiz:))
Haklısın cok sessiz artık sayfa ama sen bizi habersiz bırakma, aklimdasin, Rabbim hayırlı yazılar yazsın.
evet yaa çok sessiz üzülüyorum böyle oluncada.. bi zamanlar ne heyecanlar mutluluklar paylaşmıştık bu sayfada.. şimdii böyle olunca insan üzülüyor.. inşallah herkesin tedavisi hamileliği yolunda gider de varsın böyle olsunn.. merln cim heyecanla bekliyoruz haberini..
slm bende mayada cgh yaptırdım 7 yumurtam donduruldu şimdi gelecek hayırlı haberleri bekliyorum inş bu sefer olacak umutluyum. merln transfer sonucun inş hayırlı olur
Canlarım inşallah hayırlısı ile kauşacaksınız yavrularınıza ben çok inanıyorum dualarım sizinle:))
canım benim ne yaptım ki ben haşa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım Rabbim binlerce kere razı olsun duaların için inan dualarım hepimiz için her duamda Rabbim herr arkadaşıma bu duyguları yaşatsın diyorum bu çok zor bi süreç dile kolay 5 denememde kavuştum bebeğime.(Rabbim kucağıma almayı da nasip etsin inş). o nedenle inan herkese tlf numaramı dağıtıp psikolojik olarak yardım etmeyi o kadar istedim ki bi çok arkadaşada teklif ettim. çünkü bu süreçte insan hiç tanımasada olumlu bir söze bir gülüşe ihtiyaç duyuyo. bazen eşimiz bile anlayamıyo heyecanlarımızı korkularımızı paylaşamıyo elinde olmadan bizimle. bu acıyı süreci sıkıntıları yaşanan heyecanları anca çeken bilir. yani kısacası bizi en iyi biz anlarız. zaten sen aygün akcan pamoly tuana ve ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarımız hamile kalınca doğum ne zaman olursa olsun hemen bizim sayfaya ona göre:))slm pınarcım, diğer topiği ara ara girip okuyorum ama ne yalan söyliyim burdaki heycanımızı, korkularımızı özlemıyorum desem yalan olur.inşllh ben ve diğer hamillelik yolunda olan arkadaşlarda en kısa zamnda diğer topiğe geliriz.
senin bana dalarını ve desteğini hiç unutmuyorum. Rabbim inşlh bebişini kucağına almayıda nasip etsin herhalde erkekmiş bebişi.
lütfen bizi unutma duanı eksik etme benden canm...
aminnnolacak tabi Allahın izniyleamin canım inşallah allahım isteyen herkese nasip eder bende inanyorum busefer olucak allahın izniyle
çok geçmiş olsun canım bol bol c vitamini çorba iç yarın görünce yavrunu dünyalar senin olacak inan Allah razı olsun duaların için benim de dualarımdasınız yarın güzel haberlerini bekliyoruz...selam arkadşlar ben çok kötü grip oldum 2 gundr nette giremiyrm kulaklarım tıkalı sürekli hapşuruyorum ve burnum yara oldu artık dua edin ne olur bize yarın ilk randevumz var ayyy nasıl geçti anlamadım valla trnsfer sonrası kadar da zormuş beklemek aslında.. rabbim isteyen herkese tezvakitte nasip etsin hepimiz anne olucaz inşallah ben de buna çook inanıyorumm 2012 de nüfus patlaması yaşanıcak butun topikler de inşallah hepimze sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbimm lütfen dularınz da unutmayın ben heran hepimz adına bol bol dua ediyorum benm bebiş beni hergun 5 ile 5 30 arası kaldırıyor kalk dua et rabbime şükret diye ben hepimize o seher vakti açıp elimi dua dua yalvarıyorum rabbime inşallah sonuda hepimiz için güsel olucak allaha emanet olun ben kaçtımm yarın inşallah gusel hbrler vericem size dua edin bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?