canım bizim tek sorunumuz polikistik over...başka bir problem yok 3 aşılamadan snra bu ilk tüp bebek denememiz olucak..inşallah sonuncu olur...şansım %70 miş ama çok umutsuzum birşey öğrenmek istiyorum tatlım!tüp bebek raporu ne kdr sürede çıkıyor senin bilgin vardır...umarım son olur we bebişin gelir bu kez.. sonra da kış boyu bebek hazırlıkları yaparız
inş cnm inat konusunda bana çekerse sıkı sıkı tutunur
20gün su gibi akıp geçsin inş ve tedavinde bekleme dönemide çok güzel geçer inşaallah ve sonrası o müjdeli haberi alırsın inş evet cnm her doktor bir olmuyo maalesef
inş tedavin pozitifle sonuçlanır inş kaliteli olur cnm embriyolarında yumurtalarındayarında benim yumurta toplamam var bakalım bu 3günde benimde belli olur kaçtane döllenecek
:44:
İnşallah canım ben de bu ayki adetimle başlıyorum hayırlısı olsun hakkımızda.
merhaba pınarcım,
dün dahiliyeye gittim ve doktor güldü ve sinirlendi ! tsh referans aralığı 0-4 benimki 4.20 bu kadarcık yüksek yani bu değerle hiçbişi olmaz üzülme sen falan diye teselli etti beni çünkü sinirlerim bozuldu ağlayacaktım artıknyse bi ialç verdi bana da 1 haftada düşer tst yapıp doktoruna gösterirsin içi rahat eder dedi..bişi olmaz üzülme dedi.. öyle işte.. saolasın canım snde de vardı demek.. peki sana da böyle bişi demiş miydi doktor?
şimdi Allah ın izniyle ekim adetiyle bizde başlıcaz inşallahhhhh :18::18::18:
hadi gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahhh
hayırlı olsun canımm sağlıkla hamile kalırsın inşallahh.. darısı hepimizin başına
amiin canım amin hepimiz için son olsun inş
başkentte yaptırıyorsan 1 haftada çıkıyo bir kontrolden diğerine kadar hazırlıyolar
yani rapor için beklemiyorsun
hadi hayırlısı olsun tatlımmmm
amin canım.of oyle heyecanlıyım kı randevu saatını iple çekiyorum bakalım nasıl bır yolculuk bızı bekliyor.neler yaşayıp göreceğiz ...
Günaydın arkadaşlar....moralim dün akşamdan beri acayip bozuk benim bebeğimde tüp bebek tedavimde hayal oldu sanırımeşimle bugün morfoloji tahliline gidecektik ama dün bağırdı çağırdı çağırdı gitmem tüp bebek yaptırmam ilerde çocuğumla dalga geçicekler tüp bebeksin diye...kendisi okulda derssteyken tüp bebek konusunu işlerken bir öğrencisi kalkmış hocam şu sınıfta şu çocuk tüp bebek demişler.ilerde bunun çocuğuna da öyle söylüceklermiş dalga geçiceklermiş sonra nasıl açıklıcakmış bunu...bana dedi senin kusurun yüzünden çocuk bedelini çekcek dedi çok ağırıma gitti şimdiye kadar çok zor günler atlattık ama hiç bir zaman böye sözlerle yüzüme vurmamıştı akşamdan beri ağlıyorum kurban olduğum yarabbim neden bizim kucağımızı boş bırakıyorsun bizi neden diğer kullarına ezdiriyorsun.. çok kırıldım eşime konuşmuyorum okullarda açılıyor p.tesi daha izin alıpta gitmez tahlile napcam bilmiyorum...tek bildiğim bebeğimin tutunacağına az da olsa inanmıştım we hamileyken şunu alırım bunu alırım die hayaller kurmaya başlamıştım.. bu yükü nasıl atlatıcam bilmiyorum..izmire gidiyorum görümcem tembihliyo 8 yaşındaki çocuk bile senin çocuğun yok ondan bana böyle iyi davranıyorsun diyor dalga geçiyor ağırıma gidiyor bunları duymak...ewlat yokluğu bilmedikleri için konuşan konuşana..allahım ne olursun hepimize yardım et yalwarıyorum kimsenin kucağını boş koyma..buarada 41 meryem duasına başladım sizde okuyun arkadaşlar iyiki varsınız yoksa çok yalnızım
Günaydın arkadaşlar....moralim dün akşamdan beri acayip bozuk benim bebeğimde tüp bebek tedavimde hayal oldu sanırımeşimle bugün morfoloji tahliline gidecektik ama dün bağırdı çağırdı çağırdı gitmem tüp bebek yaptırmam ilerde çocuğumla dalga geçicekler tüp bebeksin diye...kendisi okulda derssteyken tüp bebek konusunu işlerken bir öğrencisi kalkmış hocam şu sınıfta şu çocuk tüp bebek demişler.ilerde bunun çocuğuna da öyle söylüceklermiş dalga geçiceklermiş sonra nasıl açıklıcakmış bunu...bana dedi senin kusurun yüzünden çocuk bedelini çekcek dedi çok ağırıma gitti şimdiye kadar çok zor günler atlattık ama hiç bir zaman böye sözlerle yüzüme vurmamıştı akşamdan beri ağlıyorum kurban olduğum yarabbim neden bizim kucağımızı boş bırakıyorsun bizi neden diğer kullarına ezdiriyorsun.. çok kırıldım eşime konuşmuyorum okullarda açılıyor p.tesi daha izin alıpta gitmez tahlile napcam bilmiyorum...tek bildiğim bebeğimin tutunacağına az da olsa inanmıştım we hamileyken şunu alırım bunu alırım die hayaller kurmaya başlamıştım.. bu yükü nasıl atlatıcam bilmiyorum..izmire gidiyorum görümcem tembihliyo 8 yaşındaki çocuk bile senin çocuğun yok ondan bana böyle iyi davranıyorsun diyor dalga geçiyor ağırıma gidiyor bunları duymak...ewlat yokluğu bilmedikleri için konuşan konuşana..allahım ne olursun hepimize yardım et yalwarıyorum kimsenin kucağını boş koyma..buarada 41 meryem duasına başladım sizde okuyun arkadaşlar iyiki varsınız yoksa çok yalnızım
Canım qelişmeleri yaz mutlaka hayırlı haberlerini bekliyoruz şansın açık olsun...
kırdım mı senı acaba.
bak canım seni çook iyi anlıyorum
kimi görsen bi akıl veriyo ağzı olan konuşuyo misali
eşinde haklı aslında doğru insanlar çok patavatsız derler
biz ne yaptık kimselere söylemedik özellikle çevreden sadece benim annem biliyo
kayınvalidemlere bile demedik çünki bizde devamlı yüzümüze vurulacağını biliyoruz vede tedavi sırasındada soranlardan bunalacağımızı
şimdi yok yok tüp bebek yaptır diyolar ilerdede bu tüp bebek derler olağan şeyler
sizde kimseye söylemeyebilirsiniz
ama bunu eşinin senin sorunun olarak görmesi bencilce vede cahilce sana en çok o destek olmalı şu zamanlar
kırmadan hallet bu meseleyi güzellikle
Rabbim yrdımcın olsun
canım inanki haklıyı haksızı ayırt etcek düşüncek halde değilim çok yoruldum kaldıramıyorum inanki...ailelere bizde demedik ama çok yakın arkadaşım var ona söyledim die kızdı daha çok.we kaynanası tüp bebek aşılama vs gibi konuları dedikodu konusu yapan bir insan..keşke söylemeseydim pişman oldum ama ewler çok yakın we görev gereği küçük bir kasabada yaşıyoruz doktora gidip gelirken görüyolar ve o arkadaşım benden çıkmayan birisi illaki haberi olucak ben napayım allah kınayanın hor görenin başına da wersin ki anlasın bizim ne halde oldumuzu napim
bak canım seni çook iyi anlıyorum
kayınvalidemlere bile demedik çünki bizde devamlı yüzümüze vurulacağını biliyoruz vede tedavi sırasındada soranlardan bunalacağımızı
şimdi yok yok tüp bebek yaptır diyolar ilerdede bu tüp bebek derler olağan şeyler
ama bunu eşinin senin sorunun olarak görmesi bencilce vede cahilce sana en çok o destek olmalı şu zamanlar
Rabbim yrdımcın olsun
canım inanki haklıyı haksızı ayırt etcek düşüncek halde değilim çok yoruldum kaldıramıyorum inanki...ailelere bizde demedik ama çok yakın arkadaşım var ona söyledim die kızdı daha çok.we kaynanası tüp bebek aşılama vs gibi konuları dedikodu konusu yapan bir insan..keşke söylemeseydim pişman oldum ama ewler çok yakın we görev gereği küçük bir kasabada yaşıyoruz doktora gidip gelirken görüyolar ve o arkadaşım benden çıkmayan birisi illaki haberi olucak ben napayım allah kınayanın hor görenin başına da wersin ki anlasın bizim ne halde oldumuzu napim
tatlım bizimkide kızıyor kimseye deme diye
bi duysa olay olur evde
ama ben iki yakın arkadaşıma dedim mecbur dedim ama güveniyorum tembihladim sakın kimseye demeyin diye
sende arkadaşını tembihle yakınsa samimiyse anlar seni
bizde kimseyle paylaşmasakta patlarız zaten zor bi süreç
haklısın tatlım Rabbim yardımcımız olsun
ii dileklerin için teşekkür ederim dilerım hepimiz hamiş kalırız allahın ıznıyle...
cnm çook teşekkür ederim güzel dilekler için sabah toplandı yumurtalarım 15tane yumurtam var bakalım kaçı döllenecek :44:ALLAH yardımcımız olsunaminnn canım inşallahhh
canmm bugün sende inşallah hayırlı güzel haberler alırsın inşalalh seninde kaliteli yumurtaların olmuştur inşallah
benim için ettiğin güzel dilekler için çok teşekkür ederimm aminn inşallahh
yeşimcim bu günlerde geçicek güzel günler gelicek ALLAHIN izniyle ben bugünümü hayal bile edemezdim okadar şeyler yaşadımkiGünaydın arkadaşlar....moralim dün akşamdan beri acayip bozuk benim bebeğimde tüp bebek tedavimde hayal oldu sanırımeşimle bugün morfoloji tahliline gidecektik ama dün bağırdı çağırdı çağırdı gitmem tüp bebek yaptırmam ilerde çocuğumla dalga geçicekler tüp bebeksin diye...kendisi okulda derssteyken tüp bebek konusunu işlerken bir öğrencisi kalkmış hocam şu sınıfta şu çocuk tüp bebek demişler.ilerde bunun çocuğuna da öyle söylüceklermiş dalga geçiceklermiş sonra nasıl açıklıcakmış bunu...bana dedi senin kusurun yüzünden çocuk bedelini çekcek dedi çok ağırıma gitti şimdiye kadar çok zor günler atlattık ama hiç bir zaman böye sözlerle yüzüme vurmamıştı akşamdan beri ağlıyorum kurban olduğum yarabbim neden bizim kucağımızı boş bırakıyorsun bizi neden diğer kullarına ezdiriyorsun.. çok kırıldım eşime konuşmuyorum okullarda açılıyor p.tesi daha izin alıpta gitmez tahlile napcam bilmiyorum...tek bildiğim bebeğimin tutunacağına az da olsa inanmıştım we hamileyken şunu alırım bunu alırım die hayaller kurmaya başlamıştım.. bu yükü nasıl atlatıcam bilmiyorum..izmire gidiyorum görümcem tembihliyo 8 yaşındaki çocuk bile senin çocuğun yok ondan bana böyle iyi davranıyorsun diyor dalga geçiyor ağırıma gidiyor bunları duymak...ewlat yokluğu bilmedikleri için konuşan konuşana..allahım ne olursun hepimize yardım et yalwarıyorum kimsenin kucağını boş koyma..buarada 41 meryem duasına başladım sizde okuyun arkadaşlar iyiki varsınız yoksa çok yalnızım
bu başkalarına söyleme konusunda bende söylemiyodum iki tedavimdede söylememiştim bi karşı komşuma söylemiştim oda tedavi oluyodu çünkü bi duydum annesine falan söylemişti çok kızdım tabi moralim falan bozuldu onlarında tüpbebekle ikizleri oldu amannn bu sefer saklamıyom kimseden biliyo herkes bitek kaynanamlar bilmiyo onlarada köyden geldiklerinde söylicez söylemeyince yok duydularmı diye insan stres oluyo ama ben birazda çevreden dolayı rahatım bizim mahalleden bikaç kişi tüpbebek yaptırdığı için yoksa bukadar rahat olamazdım heraldebak canım seni çook iyi anlıyorum
Rabbim yrdımcın olsun
evet ya meryem suresi mutlaka okunmalı ma bende başlıyom regli olunca kalıp gidiyo.
çevreye göre değişiyo galiba nasıl rahat oluncaksa ona göre söylenmeli bence bu arada kızlarrr büyük ihtimalle pazartesi almaya gidicem bebeklerimi inş tutunurlartatlım bizimkide kızıyor kimseye deme diye
bi duysa olay olur evde
ama ben iki yakın arkadaşıma dedim mecbur dedim ama güveniyorum tembihladim sakın kimseye demeyin diye
sende arkadaşını tembihle yakınsa samimiyse anlar seni
bizde kimseyle paylaşmasakta patlarız zaten zor bi süreç
haklısın tatlım Rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?