haklısın gerçekten zor çok zor bir süreç maalesef ankara ile ilgili bir bilgim yok sadece erkek spermi konusunda kaan aydosun çok iyi olduğunu biiyorum ankarada ama tüp bebekle alakalı bi bilgim yok..
tesekkur ederım cnm bı tup bebek merkezıne baslamadan once esım bu doktora gıtse ona gore baslasak daha ıyı olurmu kac gundur uyumadan arastırıyorum
pınarcım benim de tedavime tüp bebekte karar kılındı.Bakalım bana en kısa sürede dönecekler.Sanırım eylül ayın olmazsa ekimde olur.kısmet artık..
tesekkur ederım cnm bı tup bebek merkezıne baslamadan once esım bu doktora gıtse ona gore baslasak daha ıyı olurmu kac gundur uyumadan arastırıyorum
hadi bakalım yol arkadaşım inşallah hayırlısı ile alısın bebeğini kucağına benimde ekim
bence çok doğru düşünmüşsün mail adresi tel no bende var istersen iletirim sani bana 5 eylülde arayıp randevu alın demişti istersen öylede yapabilirsin yolun açıl olsun..
Canım benim ya üzülme nolursun.Ben de duygulanıyorum.Ama ben birkaç gündür iyiyim sanki ben o ben değiilim.Tırın çarpma sonrası şoku belki de.Ama en azından yaşımız genç ve denemek için yıllarımız var napalım bizim de imtihanımız bu..bizden daha kötü durumda olanlar var.önce rabbim onlara sabır versin bize zaten verecektir ben eminim..başkaları için bol bol dua et canım bu dualar sana katlanarak dönecektir.ben senin için de okurumm istersen bir meryem suresi..öptüm çokkkk..
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...i/429318-sifir-0-spermle-yapabiliriz-300.html
arkadaşlar lütfen son yazdıklarınızda hep umutsuzluk görüyorum.Ben sizlere bir ümit oluyum.Arkadaşım bence sen de köpek alma...ben oyalanmak için ahşap boyama yapıyordum, herşeyi unutuyorun. Gerçi şimdi Hakan hocaya kontrole gittiğim zaman sorucam boyanın kimyasal bir etkisi olur mu diye...Anatolia ya gittiğimde tek tek sizleri anlatmak istiyorum.Hocam nolur onları da bebek sahibi yapın demek istiyorum.Yaa arkadaşlar gidin bir tanışın,anlatın yaşadıklarınızı ya da telefonla arayın.ben bekleme salonundayken tahlil sonuçlarını fakslayanlar oluyordu başka şehirlerden ve sekreter hanım dönüp akşam hocam sizi arasın bilgilendirsin diyordu.Faks numarasını bilmiyorum ama tel 0 312 4425656 Prof Dr. Hakan Yaralı.
Öncelikle böyle düşünmene üzüldüm.Ben sadece öneri de bulunmak adına Hakan hoca dan bahsettim. Allah hepinize hayırlısı nerede olacaksa orayı nasip etsin.Hepimizin amacı tek, anne olabilmek, bunun için birbirimize önerilerde bulunuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?