• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

gercekten zor bir durum benimde 2 ci denemem olacak bende cok korkuyorum ikinciside olmassa diye....

korkma beyzacım zor biliyorum ama korkma çünkü neyden korkarsan ürkersen evren onu geri veriyo sana çok zor ama bu işte moral çoookkk önemli tabi bide Rabbimin ol demesi yeterki o ol desin gerisi hikayr...

gittim ona minicik bir tulum alırken ileride kendi bebeğimede bunlardan alırım diye hayal etim hatta almak istedim ama vazgeçtim. içeri girdm yorgun yıpranmış ama mutluluktan gözleri dolan bir anne ve onun mis kokulu bebeğine baktım hadi al kucağına pınar teyzesi dedi annesi aldım çok korktum ama aldım minicik elleri ağzı burnu cennet kokusuyla kucağımdaydı şimdi.annesi senin için çok dua ettim o masada dedi çok çok sevindim inşallah duaların kabul olur dedim içimde umut oldu sustum gözlerim doldu.ağladı annesine verdim annesinin memesine sarılmasına aralarındaki o kuvvetli derin bağa şahit oldum üzüldüm sevindim...tüplerimi bağlattım Allah 3 çocuğuma sağlık versin dedi kendime acıdım...tebrik ettim hediyesini verdim cennet kokusunu içime çekip dışarı çıktım. ayaklarımda bir dermansızlık gözlerim nemli yürüdüm aramak istedim birilerini konuşup anlatmak sonra vazgeçtim bildim çünkü teselli sözcüklerini.yürüdüm boş bomboş gözlerle kalabalık sokakalarda bir başıma yürüdüm üzüldüm sevindim saçmaladım...

tedaviniz hayırlı olsun şimdiden
umarım tüm bu çabalarınızın karşılığını alırsınız biran önce eylüle birşey kalmadı
inşallah ekim ayında bende hamileyim yazınızıda okurum burdan
allah kimseyi çocuğunun yokluğuyla sınamasın tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu:79:

slm arkadaşlar öncelikle Rabbim kucaklarımızı ve emeklerimizi boş bırakmasın inallahhhh ben 4 senelik evliyim normal yolla hiç hamile kalmadım geçen sen ilk tüp bebek denememiz oldu ama sonuç negatif eylül yada ekimde Allah izin verirse bismillah deyip başlamak istiyoruz şuan rapor çıkarma aşamasındayız kısmet Allah bir zaman belirliyor ve o zaman gelmeden biz ne yapsak boş inşallahh nasip eder tüp isteyenlere .... bizim sorunumuz eşim de sperm düşüklüğü var varikosel ameliyaı oldu 2 sene önce ama fazla bi etkisi olmadı bende de genetik hastalık var doktorlar sabır diyo sadece :43::2:

tedaviniz hayırlı olsun şimdiden
umarım tüm bu çabalarınızın karşılığını alırsınız biran önce eylüle birşey kalmadı
inşallah ekim ayında bende hamileyim yazınızıda okurum burdan
allah kimseyi çocuğunun yokluğuyla sınamasın tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu:79:

bellacım sağol iyi dileklerin için ben nisan ayında denemiştim son tedavimi aralık ayı topiğini okuyodum heep şimdi elimde olmadan yine nisan ayı topiğini kasım aralık anneleri topiğini okuyorum orada sizinle heyecanlanıyorum ikili testler cinsiyetler ...bende şimdi bunları yaşıyor olacaktım deyip hayal kuruyorum. bebişinin cicilerini görmüştüm orda çok çok güzeller Rabbim sağlıkla sıhhatle giydirmeni nasip etsin inşallah Rabbim hamişlerin duasını kabul edermiş lütfen dualarından beni eksik etme...

slm arkadaşlar öncelikle Rabbim kucaklarımızı ve emeklerimizi boş bırakmasın inallahhhh ben 4 senelik evliyim normal yolla hiç hamile kalmadım geçen sen ilk tüp bebek denememiz oldu ama sonuç negatif eylül yada ekimde Allah izin verirse bismillah deyip başlamak istiyoruz şuan rapor çıkarma aşamasındayız kısmet Allah bir zaman belirliyor ve o zaman gelmeden biz ne yapsak boş inşallahh nasip eder tüp isteyenlere .... bizim sorunumuz eşim de sperm düşüklüğü var varikosel ameliyaı oldu 2 sene önce ama fazla bi etkisi olmadı bende de genetik hastalık var doktorlar sabır diyo sadece :43::2:

haklısın sevgi zamanı gelmedikten sonra biz ne yapsakta gerisi boş inşallah zamanı gelmiştir inşallah eylül yada ekimdeki son tedavimizzde beraber ilerleriz:))

şimdi yakın bi arkadaşımla konuştum artık tedaviden yorulduklarını ve evlat edinmek için hazırlık yaptıklarını söyledi çok çok sevindim hatta imrendim ona keşke benimde böyle bir lüksüm olabilseydi diye. eşimin ilk evliliğinden bir kızı var Allah bağışlasın o baba duygusunu tadıp yaşadığı için evlatlık alacağımız bebeğe haksızlık yaparım korkusu var çokta haklı aslında aynı şartlarda eşit koşullarda değiliz maalesef. kendi anne olma duygumu tatmin etmek için minicik bir bebeği riske edemem buna hakkım yok. o nedenle yine tedavi hazırlıkları. çok şükür ki hiç olmazsa yumurtamız spermimiz var inancımız umudumuz imkanımız var ya onlarda olmasaydı...

bizde eylülde düşünüyoruz.bayramdan sonra inşallah.daha önce 2 düşük yaptım.çok istiyorum bi bebeğim olsun..içim çok acıyor.ama allahın izniyle hiç vazgeçmeyeceğim umudumu asla yitirmedim.pgd yöntemiyle tüp bebeği deneyeceğiz.rabbim herkesin gönlüne göre versin....

bizde eylülde düşünüyoruz.bayramdan sonra inşallah.daha önce 2 düşük yaptım.çok istiyorum bi bebeğim olsun..içim çok acıyor.ama allahın izniyle hiç vazgeçmeyeceğim umudumu asla yitirmedim.pgd yöntemiyle tüp bebeği deneyeceğiz.rabbim herkesin gönlüne göre versin....

amin canım inşallah herkesin gönlündekini sağlıkla kucağına versin Rabbim bizimde duysun sesimizi bu aylarda dindirsin bizimde evlat hasretimizi inşallah.. pgd yi doktorum bizede tavsiye etmişti henüz karar veremedik zaman gösterecek tedavi şeklimizi...

amin canım inşallah herkesin gönlündekini sağlıkla kucağına versin Rabbim bizimde duysun sesimizi bu aylarda dindirsin bizimde evlat hasretimizi inşallah.. pgd yi doktorum bizede tavsiye etmişti henüz karar veremedik zaman gösterecek tedavi şeklimizi...

ayy amin canım ,nşallah.dualarımız kabul olur bu mübarek aylarda ramazanda geliyor.ben bol bol dua ediyorum.rabbim herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar bizede inşallah.bizim tek umudumuz bu.genetik test yaptırdık.ve bende bozuk gen çıktı.yani kromozom translokasyonu var.ümidim var insan ümitsiz 1 dakika bile yaşayamaz sanırım..

ayy amin canım ,nşallah.dualarımız kabul olur bu mübarek aylarda ramazanda geliyor.ben bol bol dua ediyorum.rabbim herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar bizede inşallah.bizim tek umudumuz bu.genetik test yaptırdık.ve bende bozuk gen çıktı.yani kromozom translokasyonu var.ümidim var insan ümitsiz 1 dakika bile yaşayamaz sanırım..

çok şükür sorunu biliyorsunuz ya gerisi kolay Allahın izni ile ümit umut en büyük desteğimiz her seferinde olmadı bitti nasıl toparlanacağım derken bakmışsın başka bir tedavi planlayıp yeni umutlarla başka bir denemede almışsın soluğu......

Sen benim hüzün yanımsın. Sensizken anlamını yitirdiğim hayatımsın. Bütün kelimelerime yüklediğim anlamsın. “Sen” diye başlayıp da bitiremediğim üç noktamsın. “Sen, sen ille de sen” diye durup durup nefes aldığımsın. “Sen varsan ben varım” dedirtecek kadar kendimi hiçe saydığımsın. Kaderi kaderime yazılsın diye her gün Yaratıcıya yalvardığımsın. Aklımda, yüreğimde ve duamda olansın.

Sen benim hüzün yanımsın. Sensizken anlamını yitirdiğim hayatımsın. Bütün kelimelerime yüklediğim anlamsın. “Sen” diye başlayıp da bitiremediğim üç noktamsın. “Sen, sen ille de sen” diye durup durup nefes aldığımsın. “Sen varsan ben varım” dedirtecek kadar kendimi hiçe saydığımsın. Kaderi kaderime yazılsın diye her gün Yaratıcıya yalvardığımsın. Aklımda, yüreğimde ve duamda olansın.

ayy çok hoş çok etkileyici.duygulandım:5::5::5::5:

yeni bir hafta yeni umutlar yeni bir ramazan ve yeni dilekler inşallah hepimizin duaları kabul edilen dualardan olur

bugün yeni bir bebek ziyareti yaptım minicik çook gzel pembe bi elbise aldımminişe ne güzeldi ne mis kokuyordu yarabbim Allah uzun ömürler versin tesadüf bu arkadaşımda tüplerini bağlattı aslında tarz olarkta çok anne olmak istemeyen bir insandı ama şimdi o kadar mutlu ki ne güzel neyse umarım benim ve evlat hasretiyle yanan tüm herkesin mutluluğu böyle gözünden yansısın.
bakalım cuma günü hormon ve spermiogram yaptırıp kaan hocaya mail atacağım inşallah iyi sonuçlar elde ederiz...

yeni bir hafta yeni umutlar yeni bir ramazan ve yeni dilekler inşallah hepimizin duaları kabul edilen dualardan olur

bugün yeni bir bebek ziyareti yaptım minicik çook gzel pembe bi elbise aldımminişe ne güzeldi ne mis kokuyordu yarabbim Allah uzun ömürler versin tesadüf bu arkadaşımda tüplerini bağlattı aslında tarz olarkta çok anne olmak istemeyen bir insandı ama şimdi o kadar mutlu ki ne güzel neyse umarım benim ve evlat hasretiyle yanan tüm herkesin mutluluğu böyle gözünden yansısın.
bakalım cuma günü hormon ve spermiogram yaptırıp kaan hocaya mail atacağım inşallah iyi sonuçlar elde ederiz...

inşallah canım her şey dilediğin gibi olur...

slm,bende 2.denememi ekimde düşünüyorum...

1.tedavide aldığım kilolarla 2.ye başlamak isteimiyorum..altı üstü 3 yada 4 kilo vermem lazım fakat 1 hazirandan beri tık yok bi ara 1 kiloyu vermiştim sonra geri aldım üstelik son 2 haftadır hergün yüzme ve yürüyüş vardı hayatımda ama tatil bitti yüzme de bitti ...nasıl verecem ben bu kiloları anlamıyorum eşimle beraber yapıyoruz diyeti o ciddi kilo verdi...

6 ay normal yoldan olmayınca kontrole gittik eşimde haraketlilik sorunu ortaya çıktı hemen aşılama dediler aralık ayında yaptırdık olmadı , eşime tedaviye başladık aradan bi kaç ay geçti benimde çekilen rahim filminde sol tüpümde tıkanıklık ve sıvı birikmesi çıktı mart ayında laparoskopi oldum ve tüpüm açılmadı üstelik sıvıdan işlevinin kaybetmişti maalesef alındı... sonra öğrendik ki eşimin morfolojiside çok çok düşükk... her ay yeni bir kötü ghaberle karsılaştık şu son 8-9 ay içinde anlayacaınızz..nisanda tüpe karar verdik mayıs ayında tedavim başladı 5.gün 1.kalite embriyosu yerleştirildi fakat tutmadı ...dr.umda ekimde tekrar deniyelim dedi...

özetle bende varımmm.......

bebeğim mis kokulum seninle kavuşmamız çok mu yakın çok mu uzak bir türlü anlam veremiyorum sana yaklaşmak seni çekip almak sarıp sarmalamak istiyorum ama olmuyo işte maalesef bi engel çıkıyo yinede çok şükür diyorum. geçen sefer nisan aynın ilk haftası istanbulda yoğun bir toplantım olduğu için alelacele yaptırmıştım tüp bebeği ve transferin 6. günü ist gitmiştim hoş uçakla gittim kendimi çok yormadım falan filan ama 2 adet blastosist embriyo tutunmayınca anneciğine kendimi şuçladım keşke gitmeseydim diye
şimdi yine ekimin ilk haftası toplantım var istanbulda yine yoğun olacaktır muhtemelen eylül gibi başlarsam eğer yine eylül sonu transfer ve ben yine o halimle yollarda...yok bu sefer olmaz işimi şansa bırakmak istemiyorum bu nedenle eylül ayında tedaviye başlamayacağım. istanbuldaki toplantım ekimin ilk haftası ve ben her ayın ilk haftası adet olduğum için ekimin ilk haftasıda başlayamayacağım yaniiii benim tedavimmm taaaaaaaaa kasıma kaldı maalesefff

neyse belki bir sürpriz hazırlıyordur bana kaderin ağları kimbilir geç olsun güç olmasın demek sanırım en doğrusu olacaktır.

yinede ben bu başlık altında yaşadıklarımı heyecanlarımı üzüntülerimi tedavi süreçlerini bir dahaki tedavime kadar tüm yaşadıklarımı paylaşmayı planlıyorum....
sevgilerimle

slm,bende 2.denememi ekimde düşünüyorum...

1.tedavide aldığım kilolarla 2.ye başlamak isteimiyorum..altı üstü 3 yada 4 kilo vermem lazım fakat 1 hazirandan beri tık yok bi ara 1 kiloyu vermiştim sonra geri aldım üstelik son 2 haftadır hergün yüzme ve yürüyüş vardı hayatımda ama tatil bitti yüzme de bitti ...nasıl verecem ben bu kiloları anlamıyorum eşimle beraber yapıyoruz diyeti o ciddi kilo verdi...

6 ay normal yoldan olmayınca kontrole gittik eşimde haraketlilik sorunu ortaya çıktı hemen aşılama dediler aralık ayında yaptırdık olmadı , eşime tedaviye başladık aradan bi kaç ay geçti benimde çekilen rahim filminde sol tüpümde tıkanıklık ve sıvı birikmesi çıktı mart ayında laparoskopi oldum ve tüpüm açılmadı üstelik sıvıdan işlevinin kaybetmişti maalesef alındı... sonra öğrendik ki eşimin morfolojiside çok çok düşükk... her ay yeni bir kötü ghaberle karsılaştık şu son 8-9 ay içinde anlayacaınızz..nisanda tüpe karar verdik mayıs ayında tedavim başladı 5.gün 1.kalite embriyosu yerleştirildi fakat tutmadı ...dr.umda ekimde tekrar deniyelim dedi...

özetle bende varımmm.......

carmencim naçizane 16 kilo vermiş biri olarak tavsiyem diet konusundaki en büyük şey motivasyon ve hırs lütfen vazgeçme çünkü her tedavi yanına kalan en az 3-4 kilo demek maalesef bu nedenle bende senin gibi düşünerek verdim kilolarımı gerçi 3 kilosunu 1 aylık tatilde aldım o ayrı ama bu ayın sonuna kadar onuda vereceğim kesin kararlıyım

öncelikle başarısız denemen için geçmiş olsun diyorum benimde 5. gün transferiydi ve maalesef tutmamıştı kısmet kalitesi hikaye aslında ne olaylar okuyoruz burda 3 gün 2. kalite embriyolar bölünüp ikiz doğumlar oluyo gerçekten kısmet ben yukarıda yazdım aslında maalesef işim nedeni ile tedaviyi kasım ayına ertelemke zorunda kaldık ama ben yinede heyecanında korkularında senin yanında olmayı seninle paylaşımlar yapmayı çok isterim
sevgiler

bebeğim annecim gözümün nuru bi gelsen de dindirsen hasretimizi neşemize neşe canımıza can katsan bebeğim miniğim mis kokulum benim seni görmeden hissetmeden sevdim özledim hasret kaldım....

Back
X