slm,bende 2.denememi ekimde düşünüyorum...
1.tedavide aldığım kilolarla 2.ye başlamak isteimiyorum..altı üstü 3 yada 4 kilo vermem lazım fakat 1 hazirandan beri tık yok bi ara 1 kiloyu vermiştim sonra geri aldım üstelik son 2 haftadır hergün yüzme ve yürüyüş vardı hayatımda ama tatil bitti yüzme de bitti ...nasıl verecem ben bu kiloları anlamıyorum eşimle beraber yapıyoruz diyeti o ciddi kilo verdi...
6 ay normal yoldan olmayınca kontrole gittik eşimde haraketlilik sorunu ortaya çıktı hemen aşılama dediler aralık ayında yaptırdık olmadı , eşime tedaviye başladık aradan bi kaç ay geçti benimde çekilen rahim filminde sol tüpümde tıkanıklık ve sıvı birikmesi çıktı mart ayında laparoskopi oldum ve tüpüm açılmadı üstelik sıvıdan işlevinin kaybetmişti maalesef alındı... sonra öğrendik ki eşimin morfolojiside çok çok düşükk... her ay yeni bir kötü ghaberle karsılaştık şu son 8-9 ay içinde anlayacaınızz..nisanda tüpe karar verdik mayıs ayında tedavim başladı 5.gün 1.kalite embriyosu yerleştirildi fakat tutmadı ...dr.umda ekimde tekrar deniyelim dedi...
özetle bende varımmm.......