• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Merhaba,

Ben 34 yaşındayım. 4 yıllık evliyim. İstanbul anadolu yakasındayım.Bana geçirdiğiniz süreçten bahsedermisiniz?
Henüz kafamda netleşmedi. Keşke doğal yolla olsa diye hayal ediyorum.Çünkü vajinismusla ugraştım, birkaç yıldır ve hala terapiye gidiyorum, seksten zevk almıyorum, birşey hissetmiyorum sadece fiziksel olarak ilişkiye rahat girebiliyorum artık..
eşimde muhtemelen TESE ile sperm aranacak. Ve tüp bebek deneyeceğiz.yaş faktörü gözüme sokuluyor, zaten erkekte sperm sayısı sıkıntılıysa,kadında da yaş faktörü sıkıntı yaratıyor..

Hangi merkezlere gittiniz, neler istendi, neler yapıldı, doktorlar ile ilgili yorumunuz? tedavide yapılan yanlışlar? ihmaller?
Merkezleri neye göre değerlendiriyorsunuz?

yorumlarınızı acilen bekliyorumm

Merhaba,

Ben 34 yaşındayım. 4 yıllık evliyim. İstanbul anadolu yakasındayım.Bana geçirdiğiniz süreçten bahsedermisiniz?
Henüz kafamda netleşmedi. Keşke doğal yolla olsa diye hayal ediyorum.Çünkü vajinismusla ugraştım, birkaç yıldır ve hala terapiye gidiyorum, seksten zevk almıyorum, birşey hissetmiyorum sadece fiziksel olarak ilişkiye rahat girebiliyorum artık..
eşimde muhtemelen TESE ile sperm aranacak. Ve tüp bebek deneyeceğiz.yaş faktörü gözüme sokuluyor, zaten erkekte sperm sayısı sıkıntılıysa,kadında da yaş faktörü sıkıntı yaratıyor..

Hangi merkezlere gittiniz, neler istendi, neler yapıldı, doktorlar ile ilgili yorumunuz? tedavide yapılan yanlışlar? ihmaller?

merhaba arkadaşım bende 2 yıllık evliyim kısa bir dönem de olsa bende vajinismusla uğraştım ama çok şükür bitti... ben de sadece bir seans doktora gittim ve devam etmedim kendi kendime başardım... ben kendi kendime başarabildiysem inanıyorum ki sen terapiyle de atlatabilirsin.... çocukken bize yalnış anlatılan hikayeler ve herşeye ayıp denmesi bizi bu duruma düşüren...
benim iki tüpümde kapalı ve yumurtalıklarım da çok az çalışıyor.... eylül ayında bende başlıyorum tüp bebek çalışmalarına... çok araştırdım istanbulda tüp bebek merkezlerini hem özeli hem devleti özelde amerikan ve alman hastanesi, tüp bebek merkezi olarak da umut tüp bebek merkezi, devlet de ise zeynep amil ve semiha şakir hastanesi... ben başarı oranlarını sordum kaç kişide kaç tane pozitif oldu diye... tabi tlf da aldığım cevaplar beni tatmin etmedi bu forumda o kadar çok kişiyle konuştum ki anlatamam.... birde bir kaçını ziyaret ettim öyle tatmin oldum diyebilirim...
ilk önce nerede yaptırmaya karar verirsen doktorunla tanış yalnız devlet hastanelerinde her doktor senin doktorun oluyo... seçme şansın yok.. ben devlete başvurdum semiha şakire ilk gidip dosyanı açtırıyosun benim adetimin 2.günü yapılcak testlerimin tekrar yapılmasını istediler onu bekliyorum ve o gün gidip muayene oluyosun.... ona göre de seni yönlendiriyorlar...

pınarcım ne çabuk geçmiş 3 ay..erken açmışım diyordun bak zaman gelmiş bile..senin ve tüm tedaviye başlayacakların tedavileri hayırlı olsun..olumsuz düşünmek yok...asla...birgün gelicek bebekleriniz..inanın....

bebeğim mis kokulum seninle kavuşmamız çok mu yakın çok mu uzak bir türlü anlam veremiyorum sana yaklaşmak seni çekip almak sarıp sarmalamak istiyorum ama olmuyo işte maalesef bi engel çıkıyo yinede çok şükür diyorum. geçen sefer nisan aynın ilk haftası istanbulda yoğun bir toplantım olduğu için alelacele yaptırmıştım tüp bebeği ve transferin 6. günü ist gitmiştim hoş uçakla gittim kendimi çok yormadım falan filan ama 2 adet blastosist embriyo tutunmayınca anneciğine kendimi şuçladım keşke gitmeseydim diye
şimdi yine ekimin ilk haftası toplantım var istanbulda yine yoğun olacaktır muhtemelen eylül gibi başlarsam eğer yine eylül sonu transfer ve ben yine o halimle yollarda...yok bu sefer olmaz işimi şansa bırakmak istemiyorum bu nedenle eylül ayında tedaviye başlamayacağım. istanbuldaki toplantım ekimin ilk haftası ve ben her ayın ilk haftası adet olduğum için ekimin ilk haftasıda başlayamayacağım yaniiii benim tedavimmm taaaaaaaaa kasıma kaldı maalesefff

neyse belki bir sürpriz hazırlıyordur bana kaderin ağları kimbilir geç olsun güç olmasın demek sanırım en doğrusu olacaktır.

yinede ben bu başlık altında yaşadıklarımı heyecanlarımı üzüntülerimi tedavi süreçlerini bir dahaki tedavime kadar tüm yaşadıklarımı paylaşmayı planlıyorum....
sevgilerimle

emin ol tutmamasının nedeni yoğun çalıştığın için değil ben 10 gün sadece tuvalete kalktım ama yine de tutmadı yukarda yanlış yazmışım 5.gün değil 6.gündü benimkide güya çok şans vardı...ben adanada yasıyorum ve burada maalesef 4 4lük bir yer yok ist.u istiyorum ona da eşim yanaşmıyor..sen hangi merkezde yaptırdın ve 2.sini nerde yaptıracaksın cnm?

Merhaba,

canım öncelikle allah gönlüne göre versin bence kesinlşkle umut tüp bebek merkezi sanada yakın emre bey dalında uzman dr pişman olmayacaksın inşallah bizim topiğe göz at istersen canım bol şanşlarhttp://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-merkezleri/213650-umut-tup-bebek-merkezinde-quottup-bebekquot-tedavisi-gorenler.html

spermiyogram yaptırdık biraz önce eşim 6 aydır proxeed plus kullanıyodu acaba bi gelişme varmı diye heyecan umutla yok maalesef hiç bir gelişme yok 15 bin sayı %100 anomalili zaten gerisini anlamadım çok üzgünüm hemde çok kafam durdu dünya durdu bilmiyorum belkide kabul etmek lazım bilmiyorum işte

ağladım üzüldüm düşündüm toplandım geldim her olsılığı her detayı palnlamaya çalştım yine ne kadar doğru yaptım ne kadar yalnış bilmiyorum kasım ayına kadar proxeed devam bide arı sütü bal polen eşim ve benim için ve kasım ayında eski merkezimde özel ege tüp bebek merkezinde pgd li bir deneme yapmaya karar verdik istanbul ve ımsı yöntemi bir sonraki denemede inşallah bunlara hiç gerek kalmadan bu son denemede kavuşuruz sağlıkla evladımıza inşallah

eğer yöneticiler burayı okuyorsa konunun başlığını değiştirmek istiyorum ne yapmam gerekiyo lütfen yardımm

ağladım üzüldüm düşündüm toplandım geldim her olsılığı her detayı palnlamaya çalştım yine ne kadar doğru yaptım ne kadar yalnış bilmiyorum kasım ayına kadar proxeed devam bide arı sütü bal polen eşim ve benim için ve kasım ayında eski merkezimde özel ege tüp bebek merkezinde pgd li bir deneme yapmaya karar verdik istanbul ve ımsı yöntemi bir sonraki denemede inşallah bunlara hiç gerek kalmadan bu son denemede kavuşuruz sağlıkla evladımıza inşallah

ayy canım moralini hiç bozma ben allaha güveniyorum ona sığınıyorum.umudumuda kaybetmiyorumm aslaa.çok dua ediyorum bundan başka yapacak bir şeyim yokk..Alllaha tevekkül et canımm.seni çok iyi anlıyorum.insan şoka giriyor.sadece beyni değil hayat duruyor sankiii..

ayy canım moralini hiç bozma ben allaha güveniyorum ona sığınıyorum.umudumuda kaybetmiyorumm aslaa.çok dua ediyorum bundan başka yapacak bir şeyim yokk..Alllaha tevekkül et canımm.seni çok iyi anlıyorum.insan şoka giriyor.sadece beyni değil hayat duruyor sankiii..

gerçekten çok haklısın mervecim biz bir umut proxeed azda olsa düzelme sağlamıştır demiştik olmadı kısmet değilmiş neyse yeni yol planını hazırladık Rabbim hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle mutlulukla versin inşallah bebişlerimizi...

Allah sabrını gerçekten veriyormuş bu sene ilk orucum çekine çekine tuttum ama çok şükür hafif bir baş ağrısından başka bir şey olmadı Allah kabul etsin inşallah bu gün istanbulda bahçeci umut tüp bebek ile görüştüm ilaçlar dahil 5 milyar ilaçlar hariç 3 500 ımsı yöntemide dahil fiyatlar çok iyi çok uygun aslında ama maalesef izin tarihlerimiz taa seneye temmuzda inşallah hiç gerek kalmadan burada bu son biter bu iş.bu son denemem olur inşallah

pınarcım ne çabuk geçmiş 3 ay..erken açmışım diyordun bak zaman gelmiş bile..senin ve tüm tedaviye başlayacakların tedavileri hayırlı olsun..olumsuz düşünmek yok...asla...birgün gelicek bebekleriniz..inanın....

GERÇEKTEN CANIM YA ÇOK ÇABUK GEÇMİŞ AMA ŞİMDİ GEÇMESİ GEREKEN BİR 3 AY DAHA VAR:)) NEYSE GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN KUZUCUKLAR NASIL İYİLERDİR UMARIM..

emin ol tutmamasının nedeni yoğun çalıştığın için değil ben 10 gün sadece tuvalete kalktım ama yine de tutmadı yukarda yanlış yazmışım 5.gün değil 6.gündü benimkide güya çok şans vardı...ben adanada yasıyorum ve burada maalesef 4 4lük bir yer yok ist.u istiyorum ona da eşim yanaşmıyor..sen hangi merkezde yaptırdın ve 2.sini nerde yaptıracaksın cnm?

SLM CARMEN ASLINDA BENDE BİLİYORUM NEDENİN O OLMADIĞINI AMA İŞTE İNSAN KENDİNİ SUÇLIYO İSTER istemez aslında kısmetten ötesi yok benim eşimde bir türlü sıcak bakmadı istanbula bakalım ben izmirdeyim izmirde bir çok merkezde yaptırdım kasım ayındaki 4. denemem olacak özel ege tüp bebek merkezinde yaptıracağım yine inşallah bu son demnemem olur ve sağlıkla alırım bende evladımı kucağıma...

bebeğimm canımm baban bi toplantı için şehirdışında bende hafta sonu gideceğim yanına sen olsaydın şimdi seninle avunurdum gel bebeğim gel artık dindir acımızı sar yaramızı bir bilsen ne kadar sevileceğini bir bilsen ne kadar özlendiğini bu kadar gecikmezdin annecim..

Allah sabrını verir pınarcım merak etme..zaman geçiverir..hiç anlamadan..
benim kızlarda iyi...nasıl olsun..defne çok yoruyo beni..allahtan ablası bana çok destek...

Allah sabrını verir pınarcım merak etme..zaman geçiverir..hiç anlamadan..
benim kızlarda iyi...nasıl olsun..defne çok yoruyo beni..allahtan ablası bana çok destek..

inşallah canım ya su gibi geçiversin su gibi gelsin bebeğim gerçekten bu ara çok kabardı özlemim içim bi başka istiyo bi yerde okumuştum evladı olmayan insanlar yalnız ölürmüş diye bi arkadaş söylemişti hep geliyo aklıma bende yalnız ölmek istemiyorum

canım ya kız çocukları hep başka anneye çok destek erkeklerde öyle tabi ama kız başka işte aman hayırlı evlat olsunda kız erkek bir ne güzel ablası destek sana çookk öp kızlar benim için:))

bebeğimm annecimm balıımm kuzummm benim neredesin annecim bilsen ne çok beklettin bizi bi bilsen sana olan özlemimizi hasretimizi ne doktorlar ilaçlar iğneler operasyonlar hacı hocalar çalmadık kapı aşınmadık yol bırakmadık annecim biliyorum gelmiyosan vardır bi hayır biliyorum buymuş hayırlısı ama ne bileyim işte gönlüm seni öyle çok istiyo ki bazen söz geçiremiyorum kendime gönlüme sana olan sevgime özlem hasretime.....ah bebeğim ah yavrum seni çok seviyorum neden nasıl bilmiyorum ama ben seni çok istiyorum hayırsız olan şeylerin Allahın izni ile hayırlıyaa dönüşüp seni koklamak istiyorum sana sarılmak seni öpmek sana dokunmak istiyorum bebeğim annem annecim ben seni çok seviyorumm canım benim.........:59::59::59:

Allahım büyük Rabbim sen büyüksün somalideki kullarına o masum minicik ellerini bir avuç ekmek için açmış aç çocuklara küçücük bebeklere yardım et yarabbim içim acıyor her gördüğümde...

bebeğimmmm dün akşam yine bi ateş düştü gönlüme gece yarısı göz pınarlarımın ucundaki yağmurlar akıverdi gözlerimden geleceksin diye aldığım cicilerine baktım istemeden kokladım onları sanki senin kokun varmış gibi sanki senmişsin gibi seni çok özledim yavrum lütfen gel artık gelll..

Back
X