kimsecikler yok mu?
bugün 6.günümüzz pepero ile birlikte,artık normal hayatıma döndüm.
sizlerin bu bekleme aşamasında hiç belirtiniz oldu mu?bende hiç bir değişim yok?
canım her insanın belirtisi olacak diye bir şey yok, benim çok hafif ara ara kasık ağrım vardı,onun dışında gazım çok olmuştu, ama dediğim gibi belirti arama , çünkü asıl belirtiler nerdeyse 7.8 . haftadayken çıkıyor
insan düşünürken belirti arar buluyor kendini, sonrada daha mercimek kadar şeyin ne belirtisiolacak diyorum...
benimde ara ara kasıklarımda ağrı oluyor...
aynı sorun bende de oldu tatlımi osmolokı ben de kullandım 3-4 gün sonra bıraktım, biraz karnında ses ve hafif sancı yapıyor
haklısın tatlım gerçekten bu 12 günlük süreç çok zor en ufak bir harekette insan hemen belirti mi diyor, işallah kasıklarının ağrı nedeni bebeiğindir canım iyi haberler vermeniz dileğiyle, dularım sizinle
çok az kaldı yol arkadasım inşallah bizde anne olacak bizim kızlar topigine transfer olacagız ...gönlümüzü ferah tutalım...
inşallah canımmm yaaa,pepero da ben de inşallah iyi haberler veririz,ikimizde de heyecan dorukta,duygulara hakim olamadığımız zamanlar...
ben de sizin alttaki stickerdan yapmak istiyorum hem de çok istiyorum.
mrbpınarcım benim bebiş cumartesi günü 428 gr geldi 4 gün falan geride çıktı..sinir oldum ben yatakta bir günü zar zor geçirirken seninki en son nekadardı...bir de hareketleri naasıl senin benm hızlı döndüğünde rahmimden çıkacakmış gibi oluyor korkuyorum sende de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?