Merhaba Arkadaşlar beni hatırlıyormusunuz bilmiyorum ama sonunda 3. de başardım bende Hamileyim umarım sonuna kadar devam ettirebilirim Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu hala inanamıyorum dün benim doğum günümdü hayatımın en güzel hediyesini aldım Allah görmeyie nasip eder inşallah.
Merhaba Arkadaşlar beni hatırlıyormusunuz bilmiyorum ama sonunda 3. de başardım bende Hamileyim umarım sonuna kadar devam ettirebilirim Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu hala inanamıyorum dün benim doğum günümdü hayatımın en güzel hediyesini aldım Allah görmeyie nasip eder inşallah.
doğum günün kutlu olsun ne güzel bir doğum günü hediyesi olmuş.darısı başımıza.
doğum günün kutlu olsun ne güzel bir doğum günü hediyesi olmuş.darısı başımıza.
evet kızlar zorlu bekleyiş yrn sona erıyor yesımazra ve benım için,ben bu akşam testimi yapmak zorundayım yrn eşim yanımda olamayacak oyüzden akşama hbr veririm sizlere...dua edin bizler için..
kızlar biraz önce tüm umutlarımı bir kez daha tuvalete gömdüm..kan sonucumu verdim sonucunu beklıorum oda formaliteden oldu biraz ama..umarım yesımazra bızlere güzel hbrler verir ben umudun tukendıgı yere geldim 3 asılama 3 basarısız tüp bebek ve sebepsiz infertilite ...allahım sabır versin ....
zkızlar biraz önce tüm umutlarımı bir kez daha tuvalete gömdüm..kan sonucumu verdim sonucunu beklıorum oda formaliteden oldu biraz ama..umarım yesımazra bızlere güzel hbrler verir ben umudun tukendıgı yere geldim 3 asılama 3 basarısız tüp bebek ve sebepsiz infertilite ...allahım sabır versin ....
canımm test gününüz yarın mı???
kızlar biraz önce tüm umutlarımı bir kez daha tuvalete gömdüm..kan sonucumu verdim sonucunu beklıorum oda formaliteden oldu biraz ama..umarım yesımazra bızlere güzel hbrler verir ben umudun tukendıgı yere geldim 3 asılama 3 basarısız tüp bebek ve sebepsiz infertilite ...allahım sabır versin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?