• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

ayyy maşallah size aynı pınarla benim gibi, işallah sonuçlarınız da güzel olacak bizimn gibi rabbimin izniyle dularımız sizinle kızlar, haftaya bebeişleriniz göbişilerinizde sonra da işallah 9 ay sizinle olacaklar

Kizlar hepinize ayri ayri iyi dileklerimiz icin tesekkur ederim:)bebislerimi aldim uzamiyorum ben gibi yerinde duramayan bi insan icin 3 saat sirtistu yatmak bi hayli zordu olsun yeterki tutunsunlar dimi:) bu arada siz hamile olan arkadaslara bisey sorucam emniroyonun kac hucreli olduguna takilmalimiyim?

Kizlar hepinize ayri ayri iyi dileklerimiz icin tesekkur ederim:)bebislerimi aldim uzamiyorum ben gibi yerinde duramayan bi insan icin 3 saat sirtistu yatmak bi hayli zordu olsun yeterki tutunsunlar dimi:) bu arada siz hamile olan arkadaslara bisey sorucam emniroyonun kac hucreli olduguna takilmalimiyim?

canımmm çok sevindim bebişlerin sımsıkı tutunurlar sana inşallah.. açıkcası benim transferimde kaç hücreli olduğunu bilmiyordum sadece blast embriyo denmişti. ama ne kadar yazılar okudum o zaman hücre sayısı çok olup tutmayan varken az hücreli olup umutsuz olanların tutmuştu.. Allahım inşallah ol desin yeter ki.. senin kaç hücreli dendi peki?

sen yine kısa yürüyüşler yapıp en azından 3 gün dikkatli ol canım hoş kyr ev süpürmüştü transfer sonrası hatırlar arkadaş hatta ben kızmıştım sen napıysun diye:)
soruna gelince ; canım benim 8 hücreliydi, üçüncü gün embryosu transfer edilmişti, ancak nec in dediği gibi 2. gün embryosu olup daha az hücreli olup tutunan, blast embryo transfer edilip tutmayanlar da var bence sakın takılma kaç hücreli olduklarına , merakımdan soruyorum senin kaç hücreliymiş canımcım?

Saolun kizlar benim 6 ve10 hucreli dedi doktorum artik hayirlisi elimden geleni yaptim bende esimde allahim insallah isteyen herkese nasip eder:)tedavi suresince guclu kadini oynayan ben taramsferde bi agladim gozumden yaslar nasil suzuldu aman bu hormonlar ne manyak seyler:)

hayırlı olsun bebişlerin

ne hücre sayısını kafana tak, nede belirti ara kendinde.

unutma sen hamilesin. hamile gibi davranmaya çalış.

Allah yüzünü güldürsün, kucağına almayı kısmet etsin.

Saolun kizlar benim 6 ve10 hucreli dedi doktorum artik hayirlisi elimden geleni yaptim bende esimde allahim insallah isteyen herkese nasip eder:)tedavi suresince guclu kadini oynayan ben taramsferde bi agladim gozumden yaslar nasil suzuldu aman bu hormonlar ne manyak seyler:)

Hayrli olsun cnm bebeklerin Rabbim siziayirmasin insallh guzel hbr vericeksin bize

canım kıyamam sana, bebeklerin geldi ya sana anneleri ondan duygulandın sen ondan, 10 gün sonra da işallah sevinç gözyşlarını akıtırsın, kendne çok iyi bak tatlım

pepero slm
ben bu topiğin eskilerindenim
bana 4 hucreli 2. gun embriyosu transfer olmustu ve ben cok sukur hamıleyım.
O yüzden hiç takılma hucre sayısına, Rabbim ol desin yeter ki.

canım transferin hayırlı olsun son tedavın olur inş allahım beşilerini senden ayırmasın allahım yüzünü gldürsün canım

Kizlar siz bana cok buyuk moral ve umut oluyorsunuz iyi ki varsiniz arada giriyorum birisi bisey yazdimi die kontrol ediyorum:)umarim transerimdede beraber oldugum yesimazra arkadasinda benimde ve elbette tum isteyen arkadaslarimizin yuzunu guldursun rabbim:)

arkadaşlar ne olur kusura bakmayın kaçgündür sevincinize ortak olmadım sanmayın hep dualarımdasınız. misafirim vardı yazamadım
Rabbimin izni ile kuzucuklarınız tutunacak 9 ay sımsıkı size taze annecikler :)

topic arkadaşlarım mrb uzun zaman giremedim internet yoktu ama sizlerin dostluğunu desteğini çok özledim pepero arkadaşım hayırlı olsun rabbim kuzularını senden ayırmasın. bende bu hafta tedaviye başlıyorum yeniden decapeptil kullanacakmışım öncelikle bunu kullanınız var mı? inşallah bu kez yavrularıma kavuşur onların sıkı sıkı tutarım rabbim en hayırlısından ve sağlıklısından nasipn eder inş.

merhaba arkadaşlar,bebiilerim göbişimde:)3 gün oldu bile.hayırlısıyla güzel haberleri verecek zaman da yakında.
kaç gündür yazamadım size,bizim için dua eden tüm arkadaşlardan Allah razı olsun.teşekkürler...

güzel tazecik anne adayları nasılsınız bakalım? bebeklerinize iyi bakın anneleri :)))

ıyıyız cloudly teyzesı bakıyorum alsancakta gezıyorsunuz:)walla ev modundayım 2. denememdekı kadar hassa olmamakla beraber kendımı yormuyorum sadece çok şişim hıc olmadıgım kadar bakalım yesım azrayla ıyı hbrler verıcez:)

ıyıyız cloudly teyzesı bakıyorum alsancakta gezıyorsunuz:)walla ev modundayım 2. denememdekı kadar hassa olmamakla beraber kendımı yormuyorum sadece çok şişim hıc olmadıgım kadar bakalım yesım azrayla ıyı hbrler verıcez:)

beraber de gezeriz tatlım sen önce güzel haberini al, yine bir buluşma ayarlarız:)
işallah tatlım iyi haberler vereceksiniz işallah

kızlar dun gece kabus gıbı bır gece yasadım o kadar hasta oldum ki gece uykumdan mıdemdekı rahatsızlıkla uyandım daha sonra cok afedersınız ıstıfra etme boyutuna geldım transferımın 3. gunuydu daha sızlerde bole bır deneyım yasyan oldumu?

canım inşallah sonuç güzeldir de ondan oluyodur..benim dikkat ettiğim genelde tutanlar bekleme sürecinde hep hastalanıyor ki ben de kaçıncı günüydü hatırlamıyorum hastalandım hatta bir üşüyor bir yanıyordum doktoru aramıştım sadece parol içebilirsin demişti..

kızlar dun gece kabus gıbı bır gece yasadım o kadar hasta oldum ki gece uykumdan mıdemdekı rahatsızlıkla uyandım daha sonra cok afedersınız ıstıfra etme boyutuna geldım transferımın 3. gunuydu daha sızlerde bole bır deneyım yasyan oldumu?

canım çok geçmiş olsun sakın moralini bozma. burda bi arkadaş ta öyle olmuştu hatta cloudy miydi tam hatırlayamadım cnm.. oysa mutlaka yazar zaten.inşallah yavruların seninledir burdayız diye böyle hatırlatıyorlardır cnm..

canım çokgeçmiş olsun , ben de transferin 2 . yada 3. günü nezle olmuştm , mide bulantım olmamıştı ama sabaha kadar hapşurduğumu biliyorum, işallah senşnki erken belirtidir mide bulantısını bebeklerin yapmıştır :)

kızlar inşallah dediginiz gibi erken belirtidir:)bugun gayet ıyıyım ınsallah ıyı hbr vermeyede devam edicem..hepınızı opuyorum eksık olmayın:)

Back
X