ayyy maşallah size aynı pınarla benim gibi, işallah sonuçlarınız da güzel olacak bizimn gibi rabbimin izniyle dularımız sizinle kızlar, haftaya bebeişleriniz göbişilerinizde sonra da işallah 9 ay sizinle olacaklar
Kizlar hepinize ayri ayri iyi dileklerimiz icin tesekkur ederim:)bebislerimi aldim uzamiyorum ben gibi yerinde duramayan bi insan icin 3 saat sirtistu yatmak bi hayli zordu olsun yeterki tutunsunlar dimi:) bu arada siz hamile olan arkadaslara bisey sorucam emniroyonun kac hucreli olduguna takilmalimiyim?
Kizlar hepinize ayri ayri iyi dileklerimiz icin tesekkur ederim:)bebislerimi aldim uzamiyorum ben gibi yerinde duramayan bi insan icin 3 saat sirtistu yatmak bi hayli zordu olsun yeterki tutunsunlar dimi:) bu arada siz hamile olan arkadaslara bisey sorucam emniroyonun kac hucreli olduguna takilmalimiyim?
Saolun kizlar benim 6 ve10 hucreli dedi doktorum artik hayirlisi elimden geleni yaptim bende esimde allahim insallah isteyen herkese nasip eder:)tedavi suresince guclu kadini oynayan ben taramsferde bi agladim gozumden yaslar nasil suzuldu aman bu hormonlar ne manyak seyler:)
Saolun kizlar benim 6 ve10 hucreli dedi doktorum artik hayirlisi elimden geleni yaptim bende esimde allahim insallah isteyen herkese nasip eder:)tedavi suresince guclu kadini oynayan ben taramsferde bi agladim gozumden yaslar nasil suzuldu aman bu hormonlar ne manyak seyler:)
canım transferin hayırlı olsun son tedavın olur inş allahım beşilerini senden ayırmasın allahım yüzünü gldürsün canım
güzel tazecik anne adayları nasılsınız bakalım? bebeklerinize iyi bakın anneleri :)))
ıyıyız cloudly teyzesı bakıyorum alsancakta gezıyorsunuz:)walla ev modundayım 2. denememdekı kadar hassa olmamakla beraber kendımı yormuyorum sadece çok şişim hıc olmadıgım kadar bakalım yesım azrayla ıyı hbrler verıcez:)
kızlar dun gece kabus gıbı bır gece yasadım o kadar hasta oldum ki gece uykumdan mıdemdekı rahatsızlıkla uyandım daha sonra cok afedersınız ıstıfra etme boyutuna geldım transferımın 3. gunuydu daha sızlerde bole bır deneyım yasyan oldumu?
kızlar dun gece kabus gıbı bır gece yasadım o kadar hasta oldum ki gece uykumdan mıdemdekı rahatsızlıkla uyandım daha sonra cok afedersınız ıstıfra etme boyutuna geldım transferımın 3. gunuydu daha sızlerde bole bır deneyım yasyan oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?