• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

ayyy maşallah size aynı pınarla benim gibi, işallah sonuçlarınız da güzel olacak bizimn gibi rabbimin izniyle dularımız sizinle kızlar, haftaya bebeişleriniz göbişilerinizde sonra da işallah 9 ay sizinle olacaklar

saol arkadasım inşallah pınarla sen gibi bizide rabbim sevindirir.

arkadaşlar bu transferden sonra abdest alma olayında yalnış bilgiye sahip bazı arkadaşlar var doktor alttan muayene ettiğinde de transfer yapıldığında da gusül abdesti bozulmuyo namaz kılınabilir kuran okunabilir çünkü orda yapılan muayenede haşa kimse zevk almıyodur heralde ben çok araştırdım ayrıca vicdanım 4 gün namazımı geçirmeme izin vermedi zaten 1 gün sonra duş alamaya da izin veriliyo yardımcı olmuşumdur inşallah

arkadaşlar benim yukarıdaki konuda acil bilgiye ihtiyacım var. erkek doktor alttan muayene ettiğinde gusül abdesti almak gerekiyormu? ama detaylı muayeneden bahsetmiyorum. muayenede sadece alttan ultrasonla yumurta gelişimine bakmasını kastediyorum. hergün doktora gidip yumurta gelişimine baktırıyoruz. kışın ortasında hergün uzun banyo yapmak zor olmaya başladı. saçlarım da uzun, hasta olacağım bu gidişle. doktor, yumurta gelişimine bakarken, örtünün altından sadece ultrason cihazını yerleştiriyor, o kadar. detaylı olarak o bölgeye bakmıyor, veya ellemiyor. acaba gusül abdesti almak gerekir mi? normal namaz abdesti alıp namaz kılmaya devam edilebilir mi? bilgisi olan arkadaşlar varsa, paylaşırsanız çokçok sevinirim.

merhabaaa ben de yarın pepero ile yumurtalarımızın toplanacağını haber vermek için gelmiştim topiğimize.işten yeni geldim eve, 3.deneme olmasına rağmen bir heyecan bir korku bastı yine boş boş geziyorum evin içinde ne yapacağımı şaşırdım.bu son deneme olur inşallah, dualarınızı esirgemeyin...

ayyy maşallah size aynı pınarla benim gibi, işallah sonuçlarınız da güzel olacak bizimn gibi rabbimin izniyle dularımız sizinle kızlar, haftaya bebeişleriniz göbişilerinizde sonra da işallah 9 ay sizinle olacaklar
aminnn inşallah size güzel haberler vericez. dualarınız için Allah razı olsun:)
ayy ne güzel hadi sağlıklı yımırtalarınız olsun inş......
cloudy ve bizim gibi ne güzel sizinde birinizin kızı birinizin oğlu olur inşşşşşş:34:
aminn inşallah canımmm.cinsiyeti hiç farketmez yüce Rabbim sağlıklı,sıhhatli,hayırlısını nasip etsin inşallah.

:) ben de ondan istiyoruuuummm.

işallah kızlar allah gönlünüze göre versin, yarın iyi haberler verin bize, güzel güzel yumoşlarınız güzel embryolar olsunlar sonrada güzel güzel yakışıklı yakışıklı bebekler olsunlar işallah , allah yardımcınız olsun dualarım kalbim siiznle

canlar yarın yumurtalar toplanıyormuş Allahım sağlıkla döllenmesini sonrasında da sağlıklı embriyolara çevirsin inşallahh.. trasnfersle birlikte de yavrularınızı alıp 9 ay boyunca hiç bıraktırmasın inşallah.. dualarımız sizinle..

işallah kızlar allah gönlünüze göre versin, yarın iyi haberler verin bize, güzel güzel yumoşlarınız güzel embryolar olsunlar sonrada güzel güzel yakışıklı yakışıklı bebekler olsunlar işallah , allah yardımcınız olsun dualarım kalbim siiznle
aminnn canımcımm Rabb'im inşallah o güzel duyguyu bize de yaşatır hayırlısıyla.ikiz konusunda da Allah hayırlısını versin inşallah, bir tane olsun da sağlıklı,sıhhatli olsun.ikiz olursa da çok seviniriz tabi ki.Allah yardımcımız olsun.
canlar yarın yumurtalar toplanıyormuş Allahım sağlıkla döllenmesini sonrasında da sağlıklı embriyolara çevirsin inşallahh.. trasnfersle birlikte de yavrularınızı alıp 9 ay boyunca hiç bıraktırmasın inşallah.. dualarımız sizinle..
amiinnn canımmm,allah razı olsun.

sizlerin ve tüm hamile arkadaşların da Allah sağlık,sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.inşallah bize de hayırlısıyla bu denemede nasip etsin.

Kizlar klinike dogru yola ciktik allahim yardim etsin en zor surece basliyoruz artik bekleme:)insallah saglikla yumurtalamiz toplanir sonrada tasimak nasip olsun emniriyolarimizi..dua edin kizlar bize yarim saat arayla opu muz var..

dualarım sizinle canlarım Rabbim kalbinizdekini önce karnınıza sonra koynunuza versin inş...

aminnn canımcımm Rabb'im inşallah o güzel duyguyu bize de yaşatır hayırlısıyla.ikiz konusunda da Allah hayırlısını versin inşallah, bir tane olsun da sağlıklı,sıhhatli olsun.ikiz olursa da çok seviniriz tabi ki.Allah yardımcımız olsun.

amiinnn canımmm,allah razı olsun.

sizlerin ve tüm hamile arkadaşların da Allah sağlık,sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.inşallah bize de hayırlısıyla bu denemede nasip etsin.

Kizlar klinike dogru yola ciktik allahim yardim etsin en zor surece basliyoruz artik bekleme:)insallah saglikla yumurtalamiz toplanir sonrada tasimak nasip olsun emniriyolarimizi..dua edin kizlar bize yarim saat arayla opu muz var..

Dualarım sizinle Rabbim kolaylaştırsın insllh saglikla devam etsin bebekleriniz sizi hiç bırakmasın inşallah saglikla gidip saglikla dönün :49:

kızlar allah yardımcınız olsun güzel güzel sağlıklı yumoşlarınız olsun , dularım sizinle

dualarımız siiznle kızlar allah yardımcınız olsun, güzel güzel yumurtalarınız olsun işallah

kzılar yumurtalarınız topalancaktı.. nasıl kaliteleri çok iyidir inşallah.. transfer zamanlarınız belli oldu mu??

kzılar yumurtalarınız topalancaktı.. nasıl kaliteleri çok iyidir inşallah.. transfer zamanlarınız belli oldu mu??

allaha şükür herşey yolunda şimdilik,sadece bugun heycanlıyım sımdıye kadar o kadar rahattım ki bugun daha klınıkten aramadılar transfer günümüz belli olacak..hayırlısı

kızlar transfer tarihim belli oldu:)pazar sabah 8.30:)

ayy canımmm yarın kavuşuyorsun inşallah bebiş ya da bebişlerine inşallah.. bol bol dua et transfer sırasında bizimde dualarımız sizinle olacak inşallah.. Allahım sımskı tutunmalarını sağlasın inşallah sonrada 9 ay beraberce devam edin inşallah...

pepero canım inşallah pözitifi görürsün bebeklerin seni hiç bırakmasın dualarımdasın canım

Back
X