• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Cnm kan sonucunu görmeden uzme kendini boş yere, hatırlarsın cloudly kanda 77 sonucu aldığı gün idrar testi yaptı hatıra kalsın diye negatif çıkmıştı. Şükürler olsun oğlu karnında şimdi, Rabbim nazarlardan korusun. Bu çok net bir ornek olduğu için yazdım, idrar testi hiçbir şey ifade etmiyor, sonucun kanda çıkacak. Hepimizin duaları seninle, inşallah meleğin seninle

sağol kyracım ben de şimdi yaşadığım tecrübeyi yazacaktım aygüne, AYGÜNCÜM ben ayrıca hassas testlerden almıştım onlarda bile çıkmamaıştı,şütfen idrar testine güvenme , işallah kan testi sonuçların güzel çıkar ve güzel haberler verirsin bize tatlım,dualrım seninle

kılzar iğneleriniz başlamış, hayırlısı olsun, bu arada üşütmüşsünüz sanırım hiç endişelenmeyin, ben transferden 2-3 gün sonra nezle oldum sabaha kadar hapşırdım kesin tutunmaz herhalde dedim çok şükür oğluşum benimle... yani yeterki rabbim nasip etsin hiç korkmayın dularımıa sizinle,güzel gelişmelerinizi bekliyorum sabırsızlıkla...

kılzar iğneleriniz başlamış, hayırlısı olsun, bu arada üşütmüşsünüz sanırım hiç endişelenmeyin, ben transferden 2-3 gün sonra nezle oldum sabaha kadar hapşırdım kesin tutunmaz herhalde dedim çok şükür oğluşum benimle... yani yeterki rabbim nasip etsin hiç korkmayın dularımıa sizinle,güzel gelişmelerinizi bekliyorum sabırsızlıkla...

teşekkür ederim arkadasım çok saol dualrınızı esirgemeyın bizden..:)

canım yarın büyük gün heyecanla bekliyorum canım allahım yüzünü güldürsün inş hayırlı haberler alırz canım senden:)

günaydın kızlar kan verdim geldim eve saat 3 te sonuç cıkıcak çok merak ediyorum inşallah pozitiftir desteğiniz için teşekürederim beni yanlız bırakmadığınız içın

günaydın kızlar kan verdim geldim eve saat 3 te sonuç cıkıcak çok merak ediyorum inşallah pozitiftir desteğiniz için teşekürederim beni yanlız bırakmadığınız içın

canımm inşallah pozitifti o saatte okulda olacağım girebilirsem mutlaka bakıcam yoksa akşama kadar merak içinde kalıcam.. ama inşallah güzel haber verirsin bizlere en önemlisi bu..

Ayyyy cokta uzunmus ne yapıyorlarki ayol bunlar senin sisinle bu kadar:60::60::60::60:biz nasıl beklicz şimdi bukdr saat :4::4:saka bir yana inslhh hamileyim dieceksin sende bize cnmmm ben o saatte evde olmicam aksam üstü katılırım kutlamaya:64::64::64::64::64::21::8::8::49:

inşallah pozitiftir canım.bekliyoruz haberini ne olursa olsun yaz...

kızlar sonuç kocaman 0 negatif tutmamış malesef kısmet değilmiş artık 5inciyi deneriz aradan biraz zaman gecsinde eve yeni girdim hastaneyi de arayıp soyleyeceğim daha üzüldüm biraz ama yapıcak bişeyde yok kısmet değilmiş

kızlar sonuç kocaman 0 negatif tutmamış malesef kısmet değilmiş artık 5inciyi deneriz aradan biraz zaman gecsinde eve yeni girdim hastaneyi de arayıp soyleyeceğim daha üzüldüm biraz ama yapıcak bişeyde yok kısmet değilmiş

Çok zor yasadım biliyorum, allahım sabır versin.

canım ALLAH tedavisiz yollar inşallah meleğini.. bu gördüğün son negatif olsun inşallah..

Cnm bu son olsun inslhh Rabbim sana tedavisiz yollasn meleğini yola devam pes etmek yok olucak hepimiz anne olucaz

Back