• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım allah sabırlar versin çok üzgünüm çok zor canım yeni nagatifi almış biri olarak içim yandı yazını görünce

kılzar iğneleriniz başlamış, hayırlısı olsun, bu arada üşütmüşsünüz sanırım hiç endişelenmeyin, ben transferden 2-3 gün sonra nezle oldum sabaha kadar hapşırdım kesin tutunmaz herhalde dedim çok şükür oğluşum benimle... yani yeterki rabbim nasip etsin hiç korkmayın dularımıa sizinle,güzel gelişmelerinizi bekliyorum sabırsızlıkla...
teşekkürler,Allah razı olsun dua edin bizim için.

kızlar sonuç kocaman 0 negatif tutmamış malesef kısmet değilmiş artık 5inciyi deneriz aradan biraz zaman gecsinde eve yeni girdim hastaneyi de arayıp soyleyeceğim daha üzüldüm biraz ama yapıcak bişeyde yok kısmet değilmiş

Allah sabır versin,çok üzüldüm arkadaşım.

saoğlun kızlar desteginiz için teşekürederim nasip işte artık beşinciyi deneriz olana kadar uğraşırız acaba hasteneyi değiştirsem mi başka bi doktora falanmı gitsek benim gitim merkez iyi güzel memnunduk ama ne bilim işte hele bir kaç ay zaman geçsin de karar veririz allahım başka dertler vermesin cümlemize nasip etsin yeni tedaviye başlayanlara göstersin rabim pözitifi

kızlar sonuç kocaman 0 negatif tutmamış malesef kısmet değilmiş artık 5inciyi deneriz aradan biraz zaman gecsinde eve yeni girdim hastaneyi de arayıp soyleyeceğim daha üzüldüm biraz ama yapıcak bişeyde yok kısmet değilmiş

İnşallah o güzel heberlerimizi birbirimize vereceğimiz günler de gelecek Rab'bimin izniyle.Allah sabrını versin arkadaşım, ben en son negatifimi alalı 1 yıl oldu neredeyse ama zaman oluyor aklıma gelince içim sızlıyor, benimle tedavi gören arkadaşlarım bebeklerini kucaklarına aldılar çok şükür, 15 gün önce görümcem doğum yaptı onlar adına çok sevindim, onları görünce içimde bitmez tükenmez umutlar yeşeriyor ve daha bir istek ve azimle başlama gücü buluyorum kendimde. Sen de o gücü bulacaksın ve hepimiz en kısa zamanda ben de anne oluyorum diyeceğiz.....

kızlar bana acil 12 tane preglin lazım dünden beri aramadığımız eczane depo kalmadı ne olur bana yardımcı olun............................. özelime msj atarsanız sevinirim

hepimiz burdayız arkadaşlar sizlerden güzel haberler bekliyoruz beraber çıktık bu yola yalnız bırakmak yok :34::34:

kızlar pesembe yımırta toplamamız var yeşimazra ile yarım saat arayla dualarınızı esirgemeyin bizden...
ayy ne güzel hadi sağlıklı yımırtalarınız olsun inş......
cloudy ve bizim gibi ne güzel sizinde birinizin kızı birinizin oğlu olur inşşşşşş:34:

Son düzenleme:
allahım gönlünden geçeni hayırlı ve sağlıklı bir şekilde sana nasip etsin dualarım herzaman seninle vede diğer arkadaşlarımızla rabim kimseyi dara düşürmesin allahım başka dertlerde göstermesin bizlere

allahım gönlünden geçeni hayırlı ve sağlıklı bir şekilde sana nasip etsin dualarım herzaman seninle vede diğer arkadaşlarımızla rabim kimseyi dara düşürmesin allahım başka dertlerde göstermesin bizlere

çok sagolun tüm bu yolda emek harcıyan arkadaslarımızın allah yardımcısı olsun:)

kızlar pesembe yımırta toplamamız var yeşimazra ile yarım saat arayla dualarınızı esirgemeyin bizden...

ayyy maşallah size aynı pınarla benim gibi, işallah sonuçlarınız da güzel olacak bizimn gibi rabbimin izniyle dularımız sizinle kızlar, haftaya bebeişleriniz göbişilerinizde sonra da işallah 9 ay sizinle olacaklar

Back