Gelinlik Modelleri 2011 evlilik fuarı

cautha

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
46
9
611
arkadaşlar 4-6 şubatta lütfi kırdar' daki evlilik fuarına gitmeyi düşünenler var mı?
Daha önceki yıllarda evlilik fuarlarına katılan arkadaşlar gözlemlerini paylaşırlarsa sevinirim. fuara özel indirimler olur belki

ben gelinlik için gitmeyi istiyorum bu fuara. ama netten araştırdığıma göre işimize yarayacak neredeyse herşey varmış.brillant fuarın ana sponsoru onlar fuar özel indirimi yapıyormuş, muhtemelen diğer firmalarda da vardır.

gelinliklerdede indirim olurmu fuardan gelinlik alınabilirmi?
birçok modaevi ve gelinlikçi olacak fuarda, amaçları tanıtım yapıp müşteir çekmek olduğuna göre mutlaka fuar müşterilerine özel indirimler yapacaklardır.
ayrıca beğenirsen gelinliği fuarda da alabilirsin sonra firmanın yerine gidip oradan da alabilirsin.

BEN GİDİYORTUM.
biletimi falan ayarladım. daha önce çeyiz ve züccaciye fuarına katıldım ama sıkıldım
bu kez sıkılmam çünkü artık evlilik aşamasındayım

fuardan alırsam çok uyguna getiririm sağol canım cebimize paramızı koyup gidelim ozaman bileti nerden bulucam biliyomusun

ben gecen sene gitmistim
beni cok tatmin etmemisti
prevenuptia markası ama fuar standını gezenlere yüzde 20 indirim ceki vermisti.

onun dısında bir sürü dügün fotografcısı bir aradaydı teklif almak acısından kolay olmustu.

bu arada mesaj geldi bunu da yazayım burdan.
vakko weddingte 4 5 subata özel gelinliklerde yüzde 50ye varan indirim olacakmıs, gelinlikte bütcesi 2000 tlye filan cıkabilecek olanlar varsa gidip bakabilirler diye yazayım dedim burdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…