• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim gelinleri de buraya gelsin:):)

canım hoşgeldin hayırlı olsun:nazar: valla çeyiz ,işini ufak ufak da olsada hallediyoruz benim yeni korkum havalar valla bu gidişle bizim düğünlerde kar yağar herhalde baksanıza mayısta bile hava böyleyse ekim de donarız sanırım :1:

üzülme canım,
mevsimler iyice kaymış, bu yıl yazı ancak ağustosta görebilecekmişiz. bu durumda ekim de yaz gibi geçecekmiş. düğünleri ve balayını sıcak havada geçirebilsek ne güzel olur. kuzenim dinlemiş bir yerde. aldığım bu haberi vereyim de için rahatlasın biraz :1:

üzülme canım,
mevsimler iyice kaymış, bu yıl yazı ancak ağustosta görebilecekmişiz. bu durumda ekim de yaz gibi geçecekmiş. düğünleri ve balayını sıcak havada geçirebilsek ne güzel olur. kuzenim dinlemiş bir yerde. aldığım bu haberi vereyim de için rahatlasın biraz :1:

:52::52: ooo süper en çokta balayı korkutuyordu beni bari mis gibi balayımızı yaparız ne güzel olur:16: gelinlik olayını naptın diktirme olayına ben pek sıcak bakmıyorum artık. sen ne düşünüyorsun canım hazır mı alıcaksın diktirecek misin yoksa

:52::52: ooo süper en çokta balayı korkutuyordu beni bari mis gibi balayımızı yaparız ne güzel olur:16: gelinlik olayını naptın diktirme olayına ben pek sıcak bakmıyorum artık. sen ne düşünüyorsun canım hazır mı alıcaksın diktirecek misin yoksa

canım ya kaç gündür uğramamışım ben buraya. kusura bakma yeni gördüm mesajını. aslında geçen yıl bir arkadaşım için bir yer bulmuştum, oraya diktirmiş ve memnun kalmıştı. ben de zamanı gelince oraya gitmeyi düşünüyorum ama yine de hazır gelinliklere de bakarım. hiç bulamazsam gider oraya diktiririm diy düşünüyorum. bakalım daha zaman var.

canım ya kaç gündür uğramamışım ben buraya. kusura bakma yeni gördüm mesajını. aslında geçen yıl bir arkadaşım için bir yer bulmuştum, oraya diktirmiş ve memnun kalmıştı. ben de zamanı gelince oraya gitmeyi düşünüyorum ama yine de hazır gelinliklere de bakarım. hiç bulamazsam gider oraya diktiririm diy düşünüyorum. bakalım daha zaman var.

canım bende çok uğrayamıyorum buraya sende kusura bakma bayağı yoğunum bu aralar:) ben hazır gelinlikten yanayım artık ama kısmet . oraya gidince bir kaç fotoğraf çekip eklersen fikir olur canım:69:

başka bir arkadaşım da tesadüfen aynı yerde diktirmiş.. fiyatı duyunca kulaklarıma inanamadım. 1200 tl. ye kapatmış..

2011 gelinleri topiğine de geldim ama. herkes muhabbeti tutturmuş, kimse bi selam vermedi, hevesim kursağımda kaldı..

Benim düğünümde 15 Ekim.kınamda 9 ekimde..inşllah hava güzel olur:)

ya aynı hafta ya da bir hafta arayla evlenicez desene..

katılıyorum, inşallah hava güzel olur, yağmurda çamurda gelin olmak istemiyorum, dış mekanda fotoğraf çektirmek istiyorum vs vs...

mrb kızlar benimde kınam 29 eylül düğünüm 2 ekim günler su gibi akıp geçiyo yapılacak çok iş var çoook :18:

merhaba kızlar benimde düğünüm 9 ekimde 15 ekimdede aşkımın ailesinin yaşadığı yerde olcak çifte düğün bakalım nasipse:)sizin nişan nezaman oldu ben 14 mayısta nişanlandım istemeyle bir oldu:16:

teşekkür ederim canım :) valla daha bir hazırlığa başlamadık :(
ama yatak ,yorgan hazırlamay başladı :)
sen ne yaptın ne aldın?
yani sadece annem hazırlığa başladı hani kzın çeyizinde olur ya yatak,yorgan falan onu demej istemiştim :)

bende varım kızlar galiba 30 ekim olacak düğünüm :37: hazırlıklarınız ne alemde :44: ben hiç bişi yapmıyorum hiç nişanlıymışım gibi deil oturuyom öle :9: yok hiç bi hazırlığım :26:

merhaba kızlar benimde düğünüm 9 ekimde 15 ekimdede aşkımın ailesinin yaşadığı yerde olcak çifte düğün bakalım nasipse:)sizin nişan nezaman oldu ben 14 mayısta nişanlandım istemeyle bir oldu:16:

hoşgeldin canım benimde nişan isteme bir oldu daha iyi herşeyi bir kerede atlatıyorsun

bende varım kızlar galiba 30 ekim olacak düğünüm :37: hazırlıklarınız ne alemde :44: ben hiç bişi yapmıyorum hiç nişanlıymışım gibi deil oturuyom öle :9: yok hiç bi hazırlığım :26:

sende hoşgeldin tatlım hayırlı olsun:nazar: şimdiden ufak ufak hazırlıklara başla bence yoksa stres olursun

kızlar dün gelinliğimi beğendim ve aldım 20 eylülde teslim alıcam valla çok güzel aşık oldum gelinliğime çok şanslıyım ilk defa gelinlik bakmaya gittim 4 mağaza gezdim 5 de giydiğim gelinlikle aramızda müthiş bir uyum oldu bayıldımmm bayıldımmm darısı sizin başınıza:))ah ah keşke yarın evlensem hemen gelinliğimi giyerdimmm:1::1:

kızlaaaarrrr,,

ben de gelinliğin kumaşlarını aldım. bu hafta terziye götürüyorum. damatlığı da aldık. ne kolay damatlık almak. benimkiler kat kat kumaş dikilmeyi bekliyor. tam tarih bu hafta netleşicek kısmetse.tam nikah başvurusunu yapacaktık, nişanlım düğün yapmaya karar verdi:1:

bu kadarını yaptık ama yine de ağırdan alıyoruz ve elimiz ayağımıza karışacak gibi hissediyorum..

bende hiç giremiyorum buraya hazırlıklar tam gaz devam ediyor ne zormuş evlenmek:1: umarım HEPİMİZ ÇOK MUTLU OLURUZ herkese iyi bayramlar bu arada:34:

Benim düğün tarihim 15 Ekim.....
Kına gecem 13 Ekim............
sizde tarihleri yazın bakalımm:66:

merhaba, benimde kına gecem ve düğünüm sizinle aynı tarihlerde olmuş şimdi formları gezerken fark ettim, ve bugün 1.yılımız doldu.

Back