• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim gelinleri de buraya gelsin:):)

canım gecelik aldım :1::1: tek eksiğim oydu sanki napayım görünce dayanamadım aldım:1:karacanın teflon tencerelerini de aldım resmini eklerim eve gidince. eee sen neler aldın bakalımm:69:

aaa ben de gecen hafta gecelik aldım hatta resimlerini ekledim siteye :1:
benim çelik tencere takımım var ama teflon almadım sen ikisini de mi alacaksın?
bu ara pek bişey almıyorum
haftaya buzdolabı alıcaz nişanlımla inş
beyaz eşyalarımızdan bi tek o kaldı
diğerlerini bosch aldık, buzdolabını samsungda karar kıldık

30 eylül kına 1 ekim düğün :):nazar::119:

canım ben çelik tencere setide aldım ama teflonda aldım pilav falan yaparken çok işe yarıyor:66:ya bizde bosch düşünüyorduk beyaz eşyayı ama araştırdım samsung alıcam heralde oda çok iyiymiş. buzdolabının hangi modelini alıcaksın gardrop tipimi alıcaksın acaba

30 eylül kına 1 ekim düğün :):nazar::119:

ooo kimleri görüyoruuumm :51::3:

canım ben çelik tencere setide aldım ama teflonda aldım pilav falan yaparken çok işe yarıyor:66:ya bizde bosch düşünüyorduk beyaz eşyayı ama araştırdım samsung alıcam heralde oda çok iyiymiş. buzdolabının hangi modelini alıcaksın gardrop tipimi alıcaksın acaba

samsungun buzdolaplarnı çok öneriyolar ama çamaşır ve bulaşık mak. hiç önerilmiyo
zaten onları samsung kendisi yaptırmıyomuş, bence bi araştır
ben buzdolabı modellerini çok begendim, içleri geniş tam istediğim gibi
ama henüz modele kesin karra vermiş değilim :26:

canım dün dışardaydık beyaz eşya baktık samsungun iki tane buzdolabı arasında kaldık biri gardrop tipiydi fiyatı 1850 ydi.diğeri ise gri renkli klasik tipti oda 1100 dü gayet uygundu ve içi çok kullanışlıydı.sen çamaşır makinesini kaç kg yıkama kapasiteli alacaksın kararsız kaldım:50:

canım dün dışardaydık beyaz eşya baktık samsungun iki tane buzdolabı arasında kaldık biri gardrop tipiydi fiyatı 1850 ydi.diğeri ise gri renkli klasik tipti oda 1100 dü gayet uygundu ve içi çok kullanışlıydı.sen çamaşır makinesini kaç kg yıkama kapasiteli alacaksın kararsız kaldım:50:

ewt samsungun buzdolaplarının içi çok güzel ve kullanışlı biz de yakında alcaz inş :34:
ama gard. tipi düşünmüyorum, su sebilli olanları araştırdım onlar da çok elektrik yakıyomuş :31:
ben de klasik modellere kaldım galiba :97:
çamaşır makinasını da bosch dan aldık, 7 kg kapasiteli
aldığı yük kadar su ve elektrik harcıyo, led ekran göstergeli
bana kalırsa yeni evlilelere 6 kg yeter ama ben battaniyeler için falan kullanırım diye 7 kg aldım

ewt samsungun buzdolaplarının içi çok güzel ve kullanışlı biz de yakında alcaz inş :34:
ama gard. tipi düşünmüyorum, su sebilli olanları araştırdım onlar da çok elektrik yakıyomuş :31:
ben de klasik modellere kaldım galiba :97:
çamaşır makinasını da bosch dan aldık, 7 kg kapasiteli
aldığı yük kadar su ve elektrik harcıyo, led ekran göstergeli
bana kalırsa yeni evlilelere 6 kg yeter ama ben battaniyeler için falan kullanırım diye 7 kg aldım

Bende klasik buzdolabı alıcam herhalde. sorması ayıp ne kadara aldın ç. makinesini. Bizde Dün ç. makinesi konusunda nişanlımla ufak bir sorun yaşadık ta kapasite konusunda neymiş efenim 5 kg yetermiş 2 kişiymişiz. içine bi baktım minnacık aaa dedim bu işleri bana bırak sen anlamıyosun hiç:1: hem hep mi iki kişi kalıcaz dimi :69:bi bakmışın üç dört beş:1::1:

Bende klasik buzdolabı alıcam herhalde. sorması ayıp ne kadara aldın ç. makinesini. Bizde Dün ç. makinesi konusunda nişanlımla ufak bir sorun yaşadık ta kapasite konusunda neymiş efenim 5 kg yetermiş 2 kişiymişiz. içine bi baktım minnacık aaa dedim bu işleri bana bırak sen anlamıyosun hiç:1: hem hep mi iki kişi kalıcaz dimi :69:bi bakmışın üç dört beş:1::1:

:1::1: bence de 5 kg küçük gerçekten
6 ya da 7 kg alabilirsin canım 8 kg fazla bence

$MCSA042449_WAE20463TR_def.jpg
benim makinam bu. kodu: WAE20463TR

Biz peşin 1100 e aldık ama taksitli fiatı da değişmiyo
bosch un modellerine bak canım, hem çok tasarruflu makinalar hem de uzun ömürlü

Ayy bu aralar depresyodayım sanırım fazla ilgileemiyorum burasıyla..Kendimlede ilgilenemiyorum çünkü.Nişanlımada söyledm çok hassas dönemeym hiç bir şeyi kaldıracak gücümde halime yok tartışacak durumda eğilim bu ara ona göre dedim.Sanırım depresyona giricem

Ayy bu aralar depresyodayım sanırım fazla ilgileemiyorum burasıyla..Kendimlede ilgilenemiyorum çünkü.Nişanlımada söyledm çok hassas dönemeym hiç bir şeyi kaldıracak gücümde halime yok tartışacak durumda eğilim bu ara ona göre dedim.Sanırım depresyona giricem

hayırdır canikom yolunda gitmeyen bişeyler mi var

hayırdır canikom yolunda gitmeyen bişeyler mi var

Bilmiyorum ki canım.nişanlımla 3haftaadır görüşemiyoruz telefonla bile konusamıyoruz dogru duzgun çalışıyoruz ya ondan.İş yeri ortamım çok karışık hem ilişkiler acısından hemde zaten yoğun bakımda calısıyorum çok yoruluyorum.üğünüm olacak diye bile sevinemiyorum artık.Şuara beni neşelendirecek hiçbirşey yok anlayacağın çok motivasyonum düşük...:43:

:1::1: bence de 5 kg küçük gerçekten
6 ya da 7 kg alabilirsin canım 8 kg fazla bence

Eki Görüntüle 174586
benim makinam bu. kodu: WAE20463TR

Biz peşin 1100 e aldık ama taksitli fiatı da değişmiyo
bosch un modellerine bak canım, hem çok tasarruflu makinalar hem de uzun ömürlü

çok güzelmiş canım güle güle kullan:nazar: haklısın bosch iyi bir marka beyaz eşya konusunda. ben samsung biraz daha araştırayım olmadı bende senin gibi buzdolabını samsung diğerlerini bosch alırım biz peşin almayı düşünüyoruz beyaz eşyayı.ben ilerleyen vakitlerde aldığım diğer eşyaların resminide buraya eklerim fikir olur. öyle yoğunum ki bu aralar fırsat bulamıyorum bişeye bide düğün mevsimi başladı haftasonuda düğün düğün koşturuyoruz:18: ama gitmek lazım düğünlere zamanında gitmedim düğünleri sevmem diye kimse benim düğünüme gelmez diye şimdi her düğüne koşa koşa gidiyorum:1::1:

Bilmiyorum ki canım.nişanlımla 3haftaadır görüşemiyoruz telefonla bile konusamıyoruz dogru duzgun çalışıyoruz ya ondan.İş yeri ortamım çok karışık hem ilişkiler acısından hemde zaten yoğun bakımda calısıyorum çok yoruluyorum.üğünüm olacak diye bile sevinemiyorum artık.Şuara beni neşelendirecek hiçbirşey yok anlayacağın çok motivasyonum düşük...:43:

ah canım ya seni çok iyi anlıyorum bir ara senin gibiydim resmen düğünüme bile sevinemiyordum ama geçici bi dönem bunu bil seni nişanlınla görüşememek daha da demoralize etmiştir birbrinize biraz vakit yaratın bu iyi gelir sana

:50:kızlar ya burda düğün hazırlıklarımızı paylaşırken nişanlılık süresinde yaşadığımız sorunlarıda paylaşalım mı. mesela nişanlınızın ailesiyle aranız nasıl. görümcelerle falan aranız iyi mi .samimi olmak mı yoksa biraz mesafeli durmak mı iyi sizce.ben biraz mesafeden yanayım her ilişkide ama siz nasıl düşünüyorsunuz ve nasıl davranıyorsunuz.

OLabilir paylaşalım.Benim görümcem yok kayın biraderim var benden küçük zaten.Kayınvalidem ve kayınpederim beni çok seviyo Allah bozmasın..aramız iyi ama mesafeli tabiki.Bizim nişanlımla oluyor arada sorunlarımız sadece :) küçük şeyler tabiki :nazar:

biraz hassas bi dönemdesin anlaşılan
ama geçicidir merak etme, zaman zaman herkese olur
1 hafta sürmez normale dönersin canım

çok güzelmiş canım güle güle kullan:nazar: haklısın bosch iyi bir marka beyaz eşya konusunda. ben samsung biraz daha araştırayım olmadı bende senin gibi buzdolabını samsung diğerlerini bosch alırım biz peşin almayı düşünüyoruz beyaz eşyayı.ben ilerleyen vakitlerde aldığım diğer eşyaların resminide buraya eklerim fikir olur. öyle yoğunum ki bu aralar fırsat bulamıyorum bişeye bide düğün mevsimi başladı haftasonuda düğün düğün koşturuyoruz:18: ama gitmek lazım düğünlere zamanında gitmedim düğünleri sevmem diye kimse benim düğünüme gelmez diye şimdi her düğüne koşa koşa gidiyorum:1::1:

hele peşin alacaksanız kesin bosch dan al canım.
bu sitedeki önerilere de bak derim, yol gösterir
bu arada düğünleri ben d esevmem ve hiç gitmem
tabi arkadaşlarımınki hariç...
akrabalardan gelenler de annemin babamın hatrına gelcek beni kimse tanımıyo :9:

:50:kızlar ya burda düğün hazırlıklarımızı paylaşırken nişanlılık süresinde yaşadığımız sorunlarıda paylaşalım mı. mesela nişanlınızın ailesiyle aranız nasıl. görümcelerle falan aranız iyi mi .samimi olmak mı yoksa biraz mesafeli durmak mı iyi sizce.ben biraz mesafeden yanayım her ilişkide ama siz nasıl düşünüyorsunuz ve nasıl davranıyorsunuz.

yarın sabah kayınvalidem ve kayınpederim gelicek
ortaokulda okuyan bi kaynım
2 tane evli, bi tane dul görümcem var
büyük görümcem nişanlımla beni tanıştırıp aramızı yapan şahıs
ancak işin ilginç tarafı benim ailede sorun yaşadığım tek kişi o
çok uzun süre süren arkadaşlığımız gayet güzel ve seviyeliydi,
ancaaakkkkk görümcem olduğunda bi değişiverdi ki sormayın
bi ara çok çektim kendisiyle de
şimdi görüşmüyoruz no problem
ama ben hiç hoşlanmam aile arasındaki gerginliklerden, görüşmüyorum diye kafam rahat değil yani
dul olan görümcemle aramız çok iyi, dünyalar tatlısı biri
diğeri çok uzak bi memlekette olduğundan pek görüşme şansımız olmuyo ama onu da çok seviyorum

OLabilir paylaşalım.Benim görümcem yok kayın biraderim var benden küçük zaten.Kayınvalidem ve kayınpederim beni çok seviyo Allah bozmasın..aramız iyi ama mesafeli tabiki.Bizim nişanlımla oluyor arada sorunlarımız sadece :) küçük şeyler tabiki :nazar:

çok şanslısın canım görümcenin olmaması büyük bir şans bence:1:genelde en çok görümcelerle sorun yaşanıyor da ondan diyorum.Nişanlılık sürecindede olacak tabi ufak tefek sorunlarınız o ilişkinin tuzu biberi.Allah bozmasın:nazar: seni sevmeleri ne güzel

yarın sabah kayınvalidem ve kayınpederim gelicek
ortaokulda okuyan bi kaynım
2 tane evli, bi tane dul görümcem var
büyük görümcem nişanlımla beni tanıştırıp aramızı yapan şahıs
ancak işin ilginç tarafı benim ailede sorun yaşadığım tek kişi o
çok uzun süre süren arkadaşlığımız gayet güzel ve seviyeliydi,
ancaaakkkkk görümcem olduğunda bi değişiverdi ki sormayın
bi ara çok çektim kendisiyle de
şimdi görüşmüyoruz no problem
ama ben hiç hoşlanmam aile arasındaki gerginliklerden, görüşmüyorum diye kafam rahat değil yani
dul olan görümcemle aramız çok iyi, dünyalar tatlısı biri
diğeri çok uzak bi memlekette olduğundan pek görüşme şansımız olmuyo ama onu da çok seviyorum
[/QUOTE]

sende de benim gibi görümce bolluğu var. benimde 4 tane görümcem var 3 ü evli nişanlımın ailesi beni çok seviyor ama benim sorunum görümcelerimin biraz düşüncesiz olması öyle çok sIk aramazlar görüşüncede bir samimiyet bir sevgi seli anlatamam. bende görüşmediğimiz zamanlarda da gelinleri olarak aranmayı beklediğim için bu konuya biraz bozuluyorum onlara soğuk ve havalı davranıyorum haliyle.Hiçbirşeyede karışmazlar Nişanlıma konuşuyoruz bu konuyu boşver karışmamaları daha iyi değilmi diyor iyi ama gelinleriyim arasın sorsunlar en azından diyorum sana nasıl davranıyorlarsa sende öyle davran onlar düşüncesizlik yapıyolar kabul ama sende takma başkaları için moralini bozma diyor ama ben mış gibi davranamıyorum haliyle çok mesafeli duruyorum evlenincede çok samimi olmamayı istiyorum ama nişanlımı üzmeden tabi:50:ne biliyim benim ailemde ben öyle gördüm ilgilidir herkes böyle konularda ne biliyim bir ara sor napıyosunuz ne yapacaksınız falan gelinlik eşye ev bir sor dimi bi ihtiyacın var mı falan.Ben mi beklentilerimi fazla tutuyorum bilmiyorum ki:59: Hiç takmasammı nişanlımla hiç bir sorunum yok çok ilgili alakalıdüşünceli :nazar: başkalarını takmasam mı ama o zamanda onlar hatalarını anlamazlar ki aman kafam karışık amma dolmuşum hee:1::1:

Back