aaaaa....işte benim konum...şaka maka derken 2 ekimde evlenicem galiba:)))
Hoşgeldin canım Hayırlı olsun ee sende ne var ne yok anlat hazırlıklarını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaa....işte benim konum...şaka maka derken 2 ekimde evlenicem galiba:)))
moulinex in fresh express doğrayıcısından aldım çok hoş ya çok işlevli bayıldım annemle denedik tavsiye ederm
moulinex in fresh express doğrayıcısından aldım çok hoş ya çok işlevli bayıldım annemle denedik tavsiye ederm
benimde arzum soprano var ama bunu da merak ettim :90:
canikom bak eylül gelinleri topiğimiz var
aramızda ekim gelinleri de var herşeyi paylaşıyoruz dedikodu da yapıyoruz:)
gel gör istersen takılmanı çok isterim
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...lulde-dugunleri-olacak-kizlar-buraya-100.html
Hoşgeldin canım Hayırlı olsun ee sende ne var ne yok anlat hazırlıklarını
canım ben doğrayıcı almadım, robot takımım var braun un
alsam mı ki:26:
bu rende tarzı küçük birşey yer kaplamıor robot gibi 180tl ye aldım.hem rendeliyor sebzeleri falan hemde dilimliyor.ceviz fındık falanda rendeliyor.kullanışlı gibi :) bu arada bu ay lazere başlayacağım çok korkuyorum yaa ://
al al bitmiyo ki...neyim var neyim yok hiiiiç bilmiyorum.ben alıyom annem kaldırıyo..dipsiz kuyu gibi kadın valla...[/QUOT
Ah anneler bizden daha hevesliler valla benim annemde öyle hevesli bide ne alsam ay bu çok güzelmiş bana da mı alsak yapıyo hadi ben yeni evleniyorumda annem ikinci çeyizi diziyo valla
Merhabalar...
Ben de ekim geliniyim ...
Henüz tarih almadık ya da salon tutmadık ama 16 ekim bi değişiklik olmazsa
QUOTE=aydasu;18649002]Merhabalar...
Ben de ekim geliniyim ...
Henüz tarih almadık ya da salon tutmadık ama 16 ekim bi değişiklik olmazsa
nasılsın eylülden ekime terfi eden gelin?
ayy kaç gündür hastayım ee düğün düğün gezdik incecik giyindik kaptık şifayı ay ne zormuş hasta olmak bakamadım hiç buralara ee sizde ne var ne yok kızlar
aaa canım geçmiş olsun
bu ara mobilya bakıyoruz harıl harıl
ben de yorgunluktan hasta olucam galiba yakında
vee topic açtım çeyizlerimi sergiliyorum
bakıp yorum yazmazsan küserim
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/436474-ocwmaysin-cicisleri.html
Anamm ekim de benden başka evlenecek yok heralde ben dediydim sevdiceğime yapma etme evlenilmez ekim de dinletemedim koca forumda kuzuların sessizliği gibi kaldım yapayalnız
al al bitmiyo ki...neyim var neyim yok hiiiiç bilmiyorum.ben alıyom annem kaldırıyo..dipsiz kuyu gibi kadın valla...[/QUOT
Ah anneler bizden daha hevesliler valla benim annemde öyle hevesli bide ne alsam ay bu çok güzelmiş bana da mı alsak yapıyo hadi ben yeni evleniyorumda annem ikinci çeyizi diziyo valla
aynen öyle. ben almaya çıkıyorum, bi bakıyorum ben bişeye karar verememişim, anneme almışız ufak tefek de olsa bişiler. bi de kaynana faktörüm var, annemle hemen hemen her gün görüşüyorlar, birinin aldığını öteki de alıyor. bütçem müsait olsa her aldığımdan 3 tane alıcam. kendime, anneme, cici anneme
merhabalar,
ben de burdayım. kına ve nikah olacak benim. henüz gün almadık ama ya 16 ya 23 olur nikah tarihi. ben de temmuzu çok istedim ama ikna edemedim müstakbel kocişi.. eylülden ekime terfi etmek iyi, ben temmuzdan ekime uçtumm
[
aynen öyle. ben almaya çıkıyorum, bi bakıyorum ben bişeye karar verememişim, anneme almışız ufak tefek de olsa bişiler. bi de kaynana faktörüm var, annemle hemen hemen her gün görüşüyorlar, birinin aldığını öteki de alıyor. bütçem müsait olsa her aldığımdan 3 tane alıcam. kendime, anneme, cici anneme