2011 Ekim gelinleri de buraya gelsin:):)

moulinex in fresh express doğrayıcısından aldım çok hoş ya çok işlevli bayıldım annemle denedik tavsiye ederm

canım ben doğrayıcı almadım, robot takımım var braun un
alsam mı ki:26:

bu rende tarzı küçük birşey yer kaplamıor robot gibi 180tl ye aldım.hem rendeliyor sebzeleri falan hemde dilimliyor.ceviz fındık falanda rendeliyor.kullanışlı gibi :) bu arada bu ay lazere başlayacağım çok korkuyorum yaa ://

mm anladım canım ben de bakayım o zaman şuna
yarın alışverişe çıkcam

Merhabalar...
Ben de ekim geliniyim ...
Henüz tarih almadık ya da salon tutmadık ama 16 ekim bi değişiklik olmazsa

QUOTE=aydasu;18649002]Merhabalar...
[/QUOTE]

Hayırlı olsun canım benden bir gün sonra yanii

Son düzenleme:
QUOTE=aydasu;18649002]Merhabalar...

Hayırlı olsun canım benden bir gün sonra yanii[/QUOTE]

En azından nıkah daıresıne gıdene kadar gunumuz bu mavicem
Tesekkur ederım...

nasılsın eylülden ekime terfi eden gelin?

Ene
Kımler gelmıs kımler efem
Naber canım?

ayy kaç gündür hastayım ee düğün düğün gezdik incecik giyindik kaptık şifayı ay ne zormuş hasta olmak bakamadım hiç buralara ee sizde ne var ne yok kızlar

merhabalar,

Anamm ekim de benden başka evlenecek yok heralde ben dediydim sevdiceğime yapma etme evlenilmez ekim de dinletemedim koca forumda kuzuların sessizliği gibi kaldım yapayalnız

ben de burdayım. kına ve nikah olacak benim. henüz gün almadık ama ya 16 ya 23 olur nikah tarihi. ben de temmuzu çok istedim ama ikna edemedim müstakbel kocişi.. eylülden ekime terfi etmek iyi, ben temmuzdan ekime uçtumm

canım hoşgeldin hayırlı olsun valla çeyiz ,işini ufak ufak da olsada hallediyoruz benim yeni korkum havalar valla bu gidişle bizim düğünlerde kar yağar herhalde baksanıza mayısta bile hava böyleyse ekim de donarız sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…