canım gecelik aldımtek eksiğim oydu sanki napayım görünce dayanamadım aldım karacanın teflon tencerelerini de aldım resmini eklerim eve gidince. eee sen neler aldın bakalımm
30 eylül kına 1 ekim düğün :):119:
canım ben çelik tencere setide aldım ama teflonda aldım pilav falan yaparken çok işe yarıyorya bizde bosch düşünüyorduk beyaz eşyayı ama araştırdım samsung alıcam heralde oda çok iyiymiş. buzdolabının hangi modelini alıcaksın gardrop tipimi alıcaksın acaba
canım dün dışardaydık beyaz eşya baktık samsungun iki tane buzdolabı arasında kaldık biri gardrop tipiydi fiyatı 1850 ydi.diğeri ise gri renkli klasik tipti oda 1100 dü gayet uygundu ve içi çok kullanışlıydı.sen çamaşır makinesini kaç kg yıkama kapasiteli alacaksın kararsız kaldım
ewt samsungun buzdolaplarının içi çok güzel ve kullanışlı biz de yakında alcaz inş
ama gard. tipi düşünmüyorum, su sebilli olanları araştırdım onlar da çok elektrik yakıyomuş
ben de klasik modellere kaldım galiba :97:
çamaşır makinasını da bosch dan aldık, 7 kg kapasiteli
aldığı yük kadar su ve elektrik harcıyo, led ekran göstergeli
bana kalırsa yeni evlilelere 6 kg yeter ama ben battaniyeler için falan kullanırım diye 7 kg aldım
Bende klasik buzdolabı alıcam herhalde. sorması ayıp ne kadara aldın ç. makinesini. Bizde Dün ç. makinesi konusunda nişanlımla ufak bir sorun yaşadık ta kapasite konusunda neymiş efenim 5 kg yetermiş 2 kişiymişiz. içine bi baktım minnacık aaa dedim bu işleri bana bırak sen anlamıyosun hiçhem hep mi iki kişi kalıcaz dimi bi bakmışın üç dört beş
Ayy bu aralar depresyodayım sanırım fazla ilgileemiyorum burasıyla..Kendimlede ilgilenemiyorum çünkü.Nişanlımada söyledm çok hassas dönemeym hiç bir şeyi kaldıracak gücümde halime yok tartışacak durumda eğilim bu ara ona göre dedim.Sanırım depresyona giricem
hayırdır canikom yolunda gitmeyen bişeyler mi var
bence de 5 kg küçük gerçekten
6 ya da 7 kg alabilirsin canım 8 kg fazla bence
Eki Görüntüle 174586
benim makinam bu. kodu: WAE20463TR
Biz peşin 1100 e aldık ama taksitli fiatı da değişmiyo
bosch un modellerine bak canım, hem çok tasarruflu makinalar hem de uzun ömürlü
Bilmiyorum ki canım.nişanlımla 3haftaadır görüşemiyoruz telefonla bile konusamıyoruz dogru duzgun çalışıyoruz ya ondan.İş yeri ortamım çok karışık hem ilişkiler acısından hemde zaten yoğun bakımda calısıyorum çok yoruluyorum.üğünüm olacak diye bile sevinemiyorum artık.Şuara beni neşelendirecek hiçbirşey yok anlayacağın çok motivasyonum düşük...
Bilmiyorum ki canım.nişanlımla 3haftaadır görüşemiyoruz telefonla bile konusamıyoruz dogru duzgun çalışıyoruz ya ondan.İş yeri ortamım çok karışık hem ilişkiler acısından hemde zaten yoğun bakımda calısıyorum çok yoruluyorum.üğünüm olacak diye bile sevinemiyorum artık.Şuara beni neşelendirecek hiçbirşey yok anlayacağın çok motivasyonum düşük...
çok güzelmiş canım güle güle kullanhaklısın bosch iyi bir marka beyaz eşya konusunda. ben samsung biraz daha araştırayım olmadı bende senin gibi buzdolabını samsung diğerlerini bosch alırım biz peşin almayı düşünüyoruz beyaz eşyayı.ben ilerleyen vakitlerde aldığım diğer eşyaların resminide buraya eklerim fikir olur. öyle yoğunum ki bu aralar fırsat bulamıyorum bişeye bide düğün mevsimi başladı haftasonuda düğün düğün koşturuyoruz:18: ama gitmek lazım düğünlere zamanında gitmedim düğünleri sevmem diye kimse benim düğünüme gelmez diye şimdi her düğüne koşa koşa gidiyorum
kızlar ya burda düğün hazırlıklarımızı paylaşırken nişanlılık süresinde yaşadığımız sorunlarıda paylaşalım mı. mesela nişanlınızın ailesiyle aranız nasıl. görümcelerle falan aranız iyi mi .samimi olmak mı yoksa biraz mesafeli durmak mı iyi sizce.ben biraz mesafeden yanayım her ilişkide ama siz nasıl düşünüyorsunuz ve nasıl davranıyorsunuz.
OLabilir paylaşalım.Benim görümcem yok kayın biraderim var benden küçük zaten.Kayınvalidem ve kayınpederim beni çok seviyo Allah bozmasın..aramız iyi ama mesafeli tabiki.Bizim nişanlımla oluyor arada sorunlarımız sadece :) küçük şeyler tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?