Slm kızlar bn kasım gelınıyım:) bızım topikte kimsecikler yok bende buraya yazayım dedim bari=)) 20 kasım geliniyimmbızde cocuk dusunuyoruz inşallah olur:)
selam gelinler
Hayat nasıl gidiyor? Ben sanki yıllardır evli gibiyim. Düzenimizi iyice oturttuk çok şükür. 2 ay sonra bebek düşünmeye başlayacağım. Hayırlısı inşallah
Merhaba canım benimde düzenim oturduHersey çok güzel KPSS calisiyorum kocamda çalışıp para kazanıyor geçinin gidiyoruz Bu yıl tayininde cikmiycakmis bir yıl daha annemlerle aynı sehirde olacagim çok mutluyum KPSS belli olur hem benim birazdaha alısiriz evliliğe biz bebeği dogu dönüşü düşünüyoruz canım bir yıl burda kalicaz 2 yılda dogu yani 3 yıl falan var bakalım yine nasip Allah hayırlısını nasip etsin hakkimizda Esim nöbetçi bugün çamaşırları falan aticam makinaya ders calisiyorum o evde olmayınca çok özlüyorum ya çok alistim
MaşallahEvliliğinizin keyfini çıkarın. 3 yıl uzun bir süre. Yaşın kaç bilmiyorum. Bebek sahibi olanların çoğu "keşke daha önce olsaydı, çok farklı bir duygu" diyor.
Benim yaşım 27. Çocuk olmama durumu olursa erkenden farkedip tedaviye başlayalım istiyorum. Malum kanser vakaları gibi gebe kalama ve kısırlık da çok arttı. yediğimiz içtiğimiz hiçbir şeye güvenmiyorum. Ayrıca birden fazla çocuk istiyorum Rabbim nasip ederse. 35 yaşından sonra da çok riskli doğum. 30 sonrasına bile riskli diyorlar gerçi. O yüzden çok geciktirmek istemiyorum bebek olayını.
Canım esim Güneydoğu'ya giderse es götürülmeyin yer olabilir ben gidemiycem tek basıma büyütmek istemiyorum esimde olsun bebekligini gorsun her anini gorsun istiyorum 2yıl az bir süre degil tek basima 2 yil kalicam yine herseyin hayirlisi olsun eşimde daha düşünmüyor ben 23 esim 26 yasında daha yasımızda uygun beklememizde fayda var diye düşünüyorum en azından güneydoğu dönüşü 6-7 yıl kalicaz batıda ozaman rahatlıkla bebek düşünebiliriz hem durunuzda a olur bir birikimimiz yok henüzama 5. Bölge değilde 4. Bölgeye tayinimiz çıkarsa orası 3 yıl orda olur diyoruz çünkü orda şartlar daha iyi ve batıya donucez ordan 5. Bölgede sınırda bir karakol olacak ne hastane ne market mümkün degil yani
Yaşınız konusunda avantajlısın. Doğu görevi zor. Allah yardımcınız olsun
Sizin varmı tayin durumunuz yoksa sabit bir yerdmelisiniz? Biz hep gezicez maalesef emekli olana kadar
Buradayım benHemen hemen hergün giriyorum kkya ama bu topicte hareket yok diye bakmıyorum her zaman. Şimdi bi bakayım dedim baya yazılmış
Evlilik iyi gidiyor şükür, bende aöften dolayı bir sınavdan çıkıyorum 1,5 ay sonra diğer sınav. Şimdi yine çalışmaya başlamam lazım 1 ayım kaldı sınava.
Eylül gelinleri topici hamile haberleriyle coşmuş çok güzel ya :) Gerçi Ekim gelinlerinden de hamişler var. Eşim en az 1 sene dolmadan düşünmüyor hiç yani nişanlıyken öyle konuşmuştuk 2 seneyi bile bulabilir filan diye, şimdi sözümüzde duralım istiyorAma arada benim aklıma geliyor olsa mı acaba diye. Yaşlarımızda 24-26... Hayırlısı artık...
Hosgeldin canım bizde daha bebek düşünmüyoruz hayirlisi olsun yinde Allahım isteyen herkeze versin aratmasın ins.Benimde evlilik çok güzel nasallah Bende KPSS ye hazırlanıyorum öyle geçiyor zaman ins. Geçersin derslerinden canım sınavında basarılar dilerim
Buradayım benHemen hemen hergün giriyorum kkya ama bu topicte hareket yok diye bakmıyorum her zaman. Şimdi bi bakayım dedim baya yazılmış
Evlilik iyi gidiyor şükür, bende aöften dolayı bir sınavdan çıkıyorum 1,5 ay sonra diğer sınav. Şimdi yine çalışmaya başlamam lazım 1 ayım kaldı sınava.
Eylül gelinleri topici hamile haberleriyle coşmuş çok güzel ya :) Gerçi Ekim gelinlerinden de hamişler var. Eşim en az 1 sene dolmadan düşünmüyor hiç yani nişanlıyken öyle konuşmuştuk 2 seneyi bile bulabilir filan diye, şimdi sözümüzde duralım istiyorAma arada benim aklıma geliyor olsa mı acaba diye. Yaşlarımızda 24-26... Hayırlısı artık...
Eylul kızlarında okudugun hamılelerden bırı de benım balhuzur
Aslında 23 ekım gelınıyım ama ılk gunden berı eylul topıgındeyım...
Rabbım sıze de ıstedıgınız hayırlı zamanda nasıp etsın ınsallah canım...
Evet canım nickinden tanıdım seni çok duygulandıran bir mesaj yazmıştın o topicte hamileliğinle ilgili :)
Aaa sende ekim gelinisin o zaman, bu topice de uğrarsan seviniriz arada ya
Sağol canım, sende hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah
Bu arada 1000 mesaj olmama az kalmışş
şuanda o kadar karmakarışığımki anlatamam..evlilik heyecanı telaşı derken evlendik sonra alışma evresi dedik yeri geldi sorunlar yaşadık..veee 6 ayda 30 yıllık evli gibiyim şuanda..6 ayda, şu hayatta yaşanması gereken acıyı 2 haftada sığdırdık...içim o kdr acıyokii..Allahım bizi sınıyo biliyorum herşey Allahtan.. derdide veren Allah dermanınıda...Rabbim yar ve yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?