2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

Ben de buralardayım.Kimselerden ses yok. Herkes evlendi gitti. Ev-iş arasında mekik dokuyorum. Yemek konusu o kadar sorun olmuyor. Ben daha zor olacağını düşünmüştüm. Bİr gün önceden ya da sabahtan ön hazırlık yapınca yarım saate bir saate yemek hazır oluyor. Evi derli toplu tutmak, ütü-çamaşır-temizlik dengesini oturtmak sorun. Çünkü zamanım yok

Bu arada hanımlar, tanıdığım tüm bayanların tavsiyesi eşinden habersiz bi köşeye para biriktirmek. Siz nasıl yapıyorsunuz harcamaları?

yemek bizde de aynı eşimde yardım ediyo beraber hazırlıyoruz en fazla 1 saatte bitiyo.temizlik için haftasonunu bekliyorum ev pisleniyo yeni halılardan heryerde pamukçuklar uçuşuyo ama akşamları süpürsem alt kattakiler şikayet eder diye sabrediyorum. ben eşimden gizleyemem ya öğrenirse kötü olur diye düşünüyorum bana güvenmiyomusun diyebilir o da gururunu zedeler belkide.ikimiz çalıştığımız ve ikimizde tutumlu olduğumuz için bizde sorun olcağını düşünmüyorum.aynı gün maaşlarımızı aldık içinden ödemelerimizi ayırdık kalanı bi yere koyduk şimdi ordan nekdr alırsak birbirimize söylüyoruz.ikimizinde amacı ilerisi için elimizde para olması yani amaçlar aynı olunca bazı şeylerden isteyerek kısıyoruz ..

size bişi dicem geçen akşam eşimin annesi yemek yolladı oğlum çok sever işten dönerken uğra alda yiyin dedi. bi gün önce de bana köfte patates kızartması yaparsın demişti gidince söyledim annen yemek yolladı dedim.boşver at dolaba sonra yeriz senin yemeklerin daha güzel oluyo diyo ben 1, kayınvalide 0

Süpürgeyi haftaiçi ben de açamıyorum rahatsız olurlar diye. Halılar her yere tüy bırakıyolar gıcık oluyorum.

Eşinin yemeklerini sevmesi çok güzel bravo sana

Süpürgeyi haftaiçi ben de açamıyorum rahatsız olurlar diye. Halılar her yere tüy bırakıyolar gıcık oluyorum.

Eşinin yemeklerini sevmesi çok güzel bravo sana

dün akşam hayatında ağzına kereviz sürmemiş adama kereviz yedirdim:))

o tüyler yıkamadan geçmez diyolar bide iş güç arasında halımı yıkatcaz şimdi

Topic canlanmaya başlamış halılar bende de sorun ya süpürünce aynı gün içinde üzerinde birkaç kere sağa-sola gitse insan yine süpürülmemiş gibi oluyor

halılar benimde sinirimi bozuyor yaa sürekli tüy çıkartıyorlar pazar günü süpürdümyine süpürülmemiş gibi duruyor

Benim herüf çok sebze sevmiyor. Keşke yese. Daha çok çeşit yemek yapabilirdim. Bugün taze fasülye yapıcam bakalım. Allahtan onu seviyor

Benim herüf çok sebze sevmiyor. Keşke yese. Daha çok çeşit yemek yapabilirdim. Bugün taze fasülye yapıcam bakalım. Allahtan onu seviyor

cnm benimkide sebze sevmiyor pek bazı yemekleride nazlanarak yiyor bugün patates salatası tarhana çorbası ev makarnası yaptım

cnm benimkide sebze sevmiyor pek bazı yemekleride nazlanarak yiyor bugün patates salatası tarhana çorbası ev makarnası yaptım

oh afiyet olsun ben de hafta içi pratik şeyler hazırlamaya çalışıyorum. iki çeşit yemek salata veya tatlı oluyor. Tatlı hazır oluyor genelde akşamları muhakkak çay içiyoruz. Çoğu zaman meyve tabağı yapıyor eşim onu yiyoruz. 3 gündür ütülenmeyi bekleyen çamaşırlarım var. Akşam yıkadığım bulaşıklar da makineden çıkmayı bekliyor

bizde bitkiçayı içiyoruz her gece muhakkak meyve yiyoruz tv izlerken bugün etli patates yapıcm bakalım nasıl olck

yemek konusunda işin kolayını şöyle buldum kızlar: akşam yemeklerini yedikten sonra ertesi günün yemeğini koyuyorum biz otururken o pişiyo sonraki gün yanına makarna veya salata yapıp yemeği ısıtıp yiyoruz. dün akşam eşim yeşil mercimekle bulgur pilavı istedi.akşamdan mercimeği pişirdim şimdi gidince pilavı yapcam yarım saat sürer en fazla bende salata yaparım diyo bi güzel yeriz..
dün akşam misafirim vardı 2 eltim var onlar geldi.biri çekirdek almış öteki kek yapmış bende önceki günden dondurma gibi pasta yapmıştım şaşırdılar biz evde olduğumuz halde hazırda bişeyimiz olmuyo diyolar:))

büyük eltimin küçük oğlu biraz yaramaz akşam bir bardak çay canım halımın üzerine döküldü size bi püf noktası söliyim.çay dökülünce kolanya dökün üstüne hiç leke kalmıyo.resmen boca ettik kolonyayı sabah hiç leke yok çok mahcup oldu ama ya

bizde 1ay 1 hafta 1günlük evliyiz herşey çok güzelçok seviyorum kocişimiçay demledik içiyoruz şimdi

Dün islim kebabı denedim. Önceki günden kalma mercimekli-ciğerli bulgur pilavı vardı. Bi de salata. Kocam bayıldı valla

Akşam tv izlerken ütülerimin yarısını yaptım. Mutfağımı paspasladım. Kebapla beraber elmalı milföy pişirmiştim. Çayın yanında onu yedik veee gecenin süprizi ile kocacığımı baştan çıkarıp mest ettim

Dün günüm çok güzeldi vesselam. İnşallah her günümüz böyle olur

maşallah herkezin evliliği çok güzel ben kilo almadım daha ama her an alablirim kansızlık var bende kan hapına başlıycm onlarda kilo aldırıyor:26:dün plates topum geldi netten aldı kocişim platese başlıyorum artıkbugün eşimin mesaiden ve aynı zamandan okuldan arkadaşı gelick yemeğe tavuk kanat mercimek çorbası salata pilav etimek tatlısı yapıcm etimek tatlısını yeni deniycm bakalım onun şansına güzel olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…