Ben de buralardayım.Kimselerden ses yok. Herkes evlendi gitti. Ev-iş arasında mekik dokuyorum. Yemek konusu o kadar sorun olmuyor. Ben daha zor olacağını düşünmüştüm. Bİr gün önceden ya da sabahtan ön hazırlık yapınca yarım saate bir saate yemek hazır oluyor. Evi derli toplu tutmak, ütü-çamaşır-temizlik dengesini oturtmak sorun. Çünkü zamanım yok
Bu arada hanımlar, tanıdığım tüm bayanların tavsiyesi eşinden habersiz bi köşeye para biriktirmek. Siz nasıl yapıyorsunuz harcamaları?
yemek bizde de aynı eşimde yardım ediyo beraber hazırlıyoruz en fazla 1 saatte bitiyo.temizlik için haftasonunu bekliyorum ev pisleniyo yeni halılardan heryerde pamukçuklar uçuşuyo ama akşamları süpürsem alt kattakiler şikayet eder diye sabrediyorum. ben eşimden gizleyemem ya öğrenirse kötü olur diye düşünüyorum bana güvenmiyomusun diyebilir o da gururunu zedeler belkide.ikimiz çalıştığımız ve ikimizde tutumlu olduğumuz için bizde sorun olcağını düşünmüyorum.aynı gün maaşlarımızı aldık içinden ödemelerimizi ayırdık kalanı bi yere koyduk şimdi ordan nekdr alırsak birbirimize söylüyoruz.ikimizinde amacı ilerisi için elimizde para olması yani amaçlar aynı olunca bazı şeylerden isteyerek kısıyoruz ..
size bişi dicem geçen akşam eşimin annesi yemek yolladı oğlum çok sever işten dönerken uğra alda yiyin dedi. bi gün önce de bana köfte patates kızartması yaparsın demişti gidince söyledim annen yemek yolladı dedim.boşver at dolaba sonra yeriz senin yemeklerin daha güzel oluyo diyoben 1, kayınvalide 0
Süpürgeyi haftaiçi ben de açamıyorum rahatsız olurlar diye. Halılar her yere tüy bırakıyolar gıcık oluyorum.
Eşinin yemeklerini sevmesi çok güzel bravo sana
Benim herüfçok sebze sevmiyor. Keşke yese. Daha çok çeşit yemek yapabilirdim. Bugün taze fasülye yapıcam bakalım. Allahtan onu seviyor
cnm benimkide sebze sevmiyor pek bazı yemekleride nazlanarak yiyorbugün patates salatası tarhana çorbası ev makarnası yaptım
oh afiyet olsunben de hafta içi pratik şeyler hazırlamaya çalışıyorum. iki çeşit yemek salata veya tatlı oluyor. Tatlı hazır oluyor genelde akşamları muhakkak çay içiyoruz. Çoğu zaman meyve tabağı yapıyor eşim onu yiyoruz. 3 gündür ütülenmeyi bekleyen çamaşırlarım var. Akşam yıkadığım bulaşıklar da makineden çıkmayı bekliyor
Merhaba Kizlar,
Ben de 16 Ekim de evlendim bugun tam 1 ay oldu hayal gibi valla ne cabuk 1 ay gecti anlamadim :)
herşey çok güzelde bugun 25. gün
25 günde
3,5 kilo almışım ne yedim böyle moralim bozuldu yaa
Aynen bende kilo almışımşimdi birşeyler yapmaya çalışıyorum egzersiz olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?