Dün sabah 10.30 da resmi nikahımız akşamda dini nikahımız kıyıldı.
Evlilik cüzdanını memur bana uzatınca ben dedimki; beyefendiye verelim çünkü karşınızdakikişi bana ait olan herşey senindir diyorsa oevlilikcüzdanını hak ediyor demektir.. Ve o anda alkışlar koptu zaten:)Sonradabirtanemin ailesi müthiş bir jestti demişler :) Dini nikahımızda çok duygusal ve çok hoş geçti :) İnanılmazbir huzur kaplıyor insanın içini.. Bugün evdetemizlik var canım annem beni yormamak için kendi yapıyor yarın akşamda kına gecemiz olacak inşallah herşey güzel geçer...
Bu haftasonu evlenmeyen ekim gelini kalmamış olacak:) ama önceki haftalarda evlenen arkadaşlar nerelerde hiç görünmüyorlar...
balayındadır cnm onlar bir haftaya gelirlergelselerde kalabalıklaşsak şimdide ev ile ilgili paylaşımlar yapsak
BUgün dönüyorum balayımın son günü. harika 2 düğün geçirdim çook güzel geçti tek problem mide bulantılarımdı serum falan aldıysamda çook eğlendim. yarın bu saatlerde evimde olcam inş. p.tesi kociş işe ben ev işlerine yoğunlaşırım artık.düğünü olacak arkadaşlara hayırlı olsun inş onlarda hayırlısıyla atlatırlar.[/QUOTE
çok sevindim cnm iki düüünde kusursuzgeçmesine evine dönüyorsun demek artık ev yasantısıda çok güzel ben zevkle yapıyorum işlerikociş benimde cuma başladı işe 22 gün izinliydihala çamaşıryıka çamasır katla yerleştiryazlıkları kaldırdım kışlıklarıçıkardım yıka yıka bitmedi pazartesi kociş nöbetçi salı çarşamba perşembede gece eğitimi varmış bende annemlere gidicem galiba bayramın 2. günü eşim nöbetçi3. günü gelicek oda 4. günü dönücez evimize
bende 16 ekimde evlendim balayımız bitti ve 1 haftadır evimizdeyiz, evinize geldiğinizde sudan çıkmış balığa dönüyorsunuz desem bilmem moralinizi bozar mıyım :2: zormuş yaama herşeye rağmen akşam sarılıp uyuduğumuzda herşeyi unutuyorum
kızlaaarrrr ben geldimm.. muhteşem bi düğün harika bi balayı geçirdim herşey süperdi. ama gece 12 gibi evde olupta sabah 6buçukta koçişimi evde bırakıp işe gelmek baya zor geldi( çeyizdi kınaydı düğündü derken neler yaşadık ya Allaha şükür hepsi sorunsuz geçti gitti yeni hayata başladık. siz neler yaptınız ben yokken??
bu akşam ilk yemeğimi yapcam ne yapsam ya:44: ayrıca valiz geldiği halde ortada duruyordu akşama çamaşır işide var gece bikaç iş yaptım o yorgun halde bile kendi evimi toparlamak mutluluk verdi kolay alışcam galiba bu hayata
işin kötü tarafı gripten mahvoldum balayımızın son 2günü baya kötüydüm belli etmemeye çalıştım deliler gibi eğlendik masal gibi geçti kızlar ya
geçmiş olsun cnm inş. en kısa zmaanda atlatırsın benimde 2 düğün kına gecem balayım süperdi bende çok eglendim ben geldiğimden beri çamaşır yıkayıp yerleştiriyorum kışlıkları fln çıkardım kociş işe başladı bide nöbetçi uffyemek yapmaya başladık bizde köfte patates makarna çorba tavuk herşeyi yaptık çokta güzel oldu ben alıştım evliliğe herkezede tavsiye ediyorum çok güzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?