okyonus hoşgeldin cnm ya bizde yarın sabah eve dönüyoruz inşallah balayı bitiyor şuan otel odamızdan yazıyorum. Bencede sayfayı boşlamayalım ev hayatı başlayınca da paylaşılacak çok şey olurr
hoşbulduk canım sende balayını bitirmişsin ben bugün evde kocışle temizlik yaptım yemek yaptım heryeri sildik süpürdüktefal actifry aldık patates kızartması tavuk yaptık yanınada salata çorba oh mislergibi yedik geldiğimden beri 4makinadır çamasıryıkıyorum balayı valizimizdeki herşeyi yıkadım bir makina beyazlarım kaldı diğerleri kurusun onları atıcam hadi bakalım evlenen kızlar artık gelin sayfaya paylaşımlara devam boşlamayın burayı balhuzur evine döndüğündede bekliyorum canım öptüm kocaman
selam kızlar:) düğünler bitmek üzere atlatında kavuşun sevdiklerinize inşallah
ben gurbetteyim zorlanıyorum ama annecim geldi yanıma ziyarete çok mutluyum:)
Ev hayatın başlamış yani canım kolay gelsin:)
Bizde geçen akşam balayından döndük sabah olunca da İzmit'e annemlere gittik . Dün gecede oradan döndük, eşim işe gitti bu sabah, düğünden önce 1 hafta düğünden sonra 1 hafta işe gitmemişti artık başladı bakalım. Bugün evde çok işim varrrr ve de h.sonu annemleri davet edeceğim inşallah nasıl olacak bakalım:)
selam kızlar
Evlendik ama bişi anlamadık. El öpme faslındayız. Her akşam birilerinde yemekteyiz bu gidişle yüz kilo olucam. haftaya salıya kadar randevularım doluBu arada sadece bir tane yün halım var ve beni çıldırtmaya yetiyor. Sırf o halı yüzünden her gün ev temizliyorum.
Yoğunluktan buraya uğrayamıyorum uzun zamandır.Hazırlıklar artık son hız...
Evin tablo biblo yani kısacası dekoratif eksiklerinin olmasını saymazsak artık hazır hale geldi.Ve çok şükür herşey içime sindi...
Bugün kına gecesi için kuruyemişler halledilecek.Fotoğrafçı stüdyo olmak üzere tamam,kamera tamam
gelinliğimin alınması,kına kıyafetimin alınması,kuruyemişlerin hazırlanması,düğün arabası ayarlanması süslenmesi,kozmetik ürünlerimin alınması ve tüm detaylar kalıyor geriye... Cuma gecesi kına şöyle hayırlısıyla güzelbirşekilde bir yeniyaşamımıza başlasakve beklediğimizden bile çook keyif alsak mükemmel olacak...
biz balayından döndük kocişimle temizlik yaptık sildik süpürdük bu cumaya kadar evde kocam sonra bende yalnız kalıcam 22 gün izindeydi ii olmuştu bugünde krep kısır yapıcam birde çay keyif yapıcaz
dün fortmanto aldık tekzenden 5ten 8 e kadar onu kurduk çok güzel oldu ama yoruldkpazartesi nöbetçi kocam yalnız kalıcam bakalım ilk defa evimizde
kolay gelsin cnm neler yapıcan bugün
Hayırlı olsun canım fortmantonuz:)
Sağol canım akşam yemekleriyle uğraşıyorum domates çorbası,salçalı makarna,patlıcan kızartması,patates püresi, ayran,salata var mönüde çok mu fazla ki bi ablam öyle dedi de:) Kayınvalidem üst katta o da kek gönderdi. Üst kata sürekli misafir geliyor gelin görmek istiyorlar beni çağırıyorlar oraya gidip duruyorum az sonra yine gideceğim birileri daha gelmiş çağırdılar. Yatağın üzeri çamaşır dolu onları yerleştirmem gerekiyor fırsat bulamadım. Halılarda sürekli tüy çıkarıyor ikide bir süpürmek gerekiyorrEvdeki ilk günüm ama bu yoğunluk gözümü korkuttu açıkçası
Canım annenler nerede sen neredesin? Benimde farklı şehirler İzmitten Bursaya geldim.
bende sürekli çamasır yıkayıp katlıyorum yarın ütü yapıcambenim halilarda çok tüy çıkartıyor süpürüyorum 2 günde bir yemek baya yapmışsın 2 gün yersiniz boşver yrn uğraşmassın bende yrn köfte mercimek çorba cacık yapmayı planladım bakalım nasip bizimde apartmandan biri helva getirdi bir yakını ölmüş 7siymiş yedik afiyetle
annemler denizli ben ankaradayım. 7 saatlik mesafe var otobüsle. izmit bursa arası mesafe kaç saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?