2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

yalnızca 18 günüm kaldı.
evimi teslim aldık. Bugün tv ünitesinin arkasına duvar kağıdı yapılacak.
Yatak odam çalışma odam tv ünitesi geldi bir tek tv ünitem takılmadı
beyaz eşyam monte edildi
çarşamba masam koltuklarım geliyor
cuma günü perdelerim geliyor
cumartesi çeyizim gidiyor

ve ben stresten uyuyamıyorum. Rüyalarımda hep düğünü görüyorum hep saçım olmamış ve ağlıyorum

teşekkür ederim aydasu... peki ikinci kutuya başladık diyelim diğer kutuları nasıl kullancaz hep böyle ara mı vericez her ay

bende bugün rüyamda saçlarımın çok çirkin yapıldığını gördüm

allahımmmmm!! yazdıklarını okuyunca ben de heyecanlandımmm. hele ki ilk cümlen :18: kızlar biz şimdi ciddi ciddi evleniyoruz di mi :26:

Selam kızlar

27 günüm kaldı benim :26: Karışık duygular içindeyim. Mobilyaları hallettik biz de. Tam istediğim gibi içime sinenlerden oldu hepsi. Evimizi temizleyip eşyaları yerleştiricez. Beyaz eşya, perde, halı, avize var sırada. Haftasonu gelinliği teslim alıp damatlığı halledicez inşallah.

Ben de eşyalarımı toplamaya başlıyorum bugün

slm fıstıklar nasılsınız hazırlıklar nası gidiyo?? bikaç gündür giremiyorum siteye baya ilerleme olmuş herkese kolay gelsin... haftalardan beri bu gece ilk kez güzelce uyku uyudum kızlar dün mobilyalarımı aldık en geç 1 ay sonra geliyor. cumartesi fayans seçtik banyolar mutfak evimin heryeri çok güzel olcak bugun usta çalışmaya başladı onun işi bitince banyo dolapları, küvet, alçı boya işleri kalcak onlarla birlikte en fazla 10 sürer diye düşünüyoruz. gelinliğim için bikaç yerle görüştük en son birinin işini çok beğendik ve onla anlaştık.istediğim modelde ufak tefek değişikliklerle vücuduma gitcek şekilde yapcakmış ama çok güveniyorum iç çamaşırlardan fln başlıcaktık dün ama hastalandım vücudum şiş olduğu için haftaya erteledik. çamaşır ayakkabı saç seçimimi bile gelinlikçimle yapcakmışız buda hoşuma giden bi ayrıntıydı:82: he bu arada dün regl oldum ve yazz a başladım bugün aşırı kanama var onla ilgisi olabilir mi diye düşünüyorum.
balayı listesi için bende bişiler düşündüm önceki listelere ek olarak epilasyon aleti alabiliriz küçük sürprizler olursa ortadan kaldırırız:) bide gece havalar serin oluyo kalın şeyler alsakmı yanımıza ne dersiniz?

40 günün kaldı ya heyecan giderek artıyo bi taraftanda korkum büyüyo ben hergün işten eve gidince yemek telaşımı yaşıcam nası halletcem diye düşünüyorum:44:
daldan dala atladım galiba napim özlemişim kaç gündür sizi aklımdaki herşeyi bi kerede yazdım hepinizi öpüyorum işleriniz rast gitsin inşallah

herşeyin istediğin gibi olmasına sevindim canım inşallah hep böyle gider. eşya toplama işi zor olur galiba ya ben düşününce bile gözlerim doldu dün bende kullanmadığım eşyalarımı ayırdım hafiften hüzünlendim herşeyimi alıp gitcem odam bomboş kalcak annem girip girip ağlar ya nası bırakıp gitcem onu :84:

Teşekkür ederim canım.Herkesin gönlüne göre olsun herşey.

Benim eşyalarım evin neredeyse yarısını kapladığı için ben gidince ev bayağı boşalacak. Annem şimdiden hayaller kuruyo Şaka bir yana eşya toparlamak hüzünlü olacak. Kışlıklarımı ayırıcam bugün.Paketleyip koyucam köşeye.

Bu kadar yaklaşmasına rağmen takvime bakıp 27 gün okuyunca gerçekten mi diyorum inanamıyorum

slm kızlar hazırlıklar son gaz devam ediyor gelinliğim btmiş olck bu cuma giyicem duvak çiçeğimi seçicem değişiklik istediğim yerleri söylücem 10 gün sonra gelinliğimi tekrar giyip teslim alıcam cumartesi mobilyalarım geliyor halılarımı almıştık mobilyaları aldığımız gün perdelerimide teslim aldık davetiyelerimi dağıtmaya başladık 25 gün kaldı hayrlısıyla haftasonu evim yerleşicek

Hayırlı olsun okyonussss bugün gelinlikte bi yerle anlaşabildik bizde. 1 haftada biter inşallah dedi. Ve bugün yazz 24+4 aldım yatarken ilk hapla başlayacağım inşallah.

hayırlı olsun kızlar baya azaltmışsınız darısı bana. kızlar gelinliklerinizin ya fot koyun ya da tarif edin benim nişanlım asker inş cuma günü bitirip gelecek pazartesi de yanıma gelecek ve gelinilk için son kararı verecez.

Hayırlı olsun okyonussss bugün gelinlikte bi yerle anlaşabildik bizde. 1 haftada biter inşallah dedi. Ve bugün yazz 24+4 aldım yatarken ilk hapla başlayacağım inşallah.

canım seninde hayırlı olsun sende yazza başlamışsıngelinliğinde inş. istediğin gibi olur

mistik canım doktor yasmin hakkında ne dedi burda paylaşırsan çok sevinirim.

Piyasadaki en zararsız bir kaç ilaçtan biri olduğunu söyledi,ama onun bile zararları var..

Arkadaşlar doktora gitmiş özellikle yasmin yada en azından ilaç kullanan biri lütfen bana özelden ulaşsın sormak istediğim özel bir konu var..

gelinliğimin linkina atıyım cnm bunda bikaç değişiklik yapılcak kuyruğu biraz daha kısa olcak, duvak daha küçük bişi istedim.bide biraz daha kabarık istiyorum bunun gibi dümdüz değilde.. http://webservices.pronovias.com/pdf/pronovias331193.pdf sonuçta buna benzer bişi olcak

günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bu haftasonu inş. bizim mobilyalarımız gelicek sinir oldum artık birbucuk ay oluyor hala getirmediler bugün arıycaz bakalım

günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bu haftasonu inş. bizim mobilyalarımız gelicek sinir oldum artık birbucuk ay oluyor hala getirmediler bugün arıycaz bakalım

günaydın cnm baya geç kalmış okyonuscum ya kaç gün demişlerdi? benim 1 ay 9gün kaldı 2 gün önce sipariş verdik mobilyaları geç kalırsa yanarım:18:

Selam kızlar mobilyacıları sıkıştırmak lazım. Ben sadece masa ve berjerimi farklı bir mobilyacıdan aldım diğer tüm eşyaları tek bi mağazadan, masa yapan adam ayın 9 unda teslim edecekti bayram girdi abla 20 sinde getireyim dedi. Çıngar çıkardım. Bişi elde ettim mi aslında hayır 17sinde anlaştık sürekli arayıp teyit alın dediğiniz gün gelecek diymi diye.

Dün tv ünitemin arkasına duvar kağıdım yapıldı. Avizelerim takıldı.Bugün kayınvalidem altın alışverişine götürecek. Yarın sandalye hariç eksik olan tüm eşyalarım tamamlanıyor. Birtek halılarım kaldı, onuda cumaya kadar getirtiyoruz. Cumartesi çeyiz alma töreni gerçekleştirilecek. Davetiyelerimi aldım. Gelinliğim hazır ama evde kirlenir diye korkuyorum malüm ev pazar yeri gibi 20 si gibi gidip alacağım. Eldiven takmak istemiyordum ama takı esnasında gerekli oluyormuş eldiven bakıcam 2. duvağa bakacağım. Damadıma saat bakacağım. oyyy daha ne çok işim varmış

Bu arada benim saçalrımda 1 tel beyaz vardı hazırlıklaqrdan önce. Şimdi sayamadığım kadar çoğaldı.

günaydın cnm baya geç kalmış okyonuscum ya kaç gün demişlerdi? benim 1 ay 9gün kaldı 2 gün önce sipariş verdik mobilyaları geç kalırsa yanarım:18:

canım gecen haftasonu gelcekti tekli koltuklarım ve sandalyelerim eksik gelmiş bu hafta tamamlıycaklardı inş. tamamlamışlardır çok problem çıkıyor yaa arkadaşımada geçen gün doğtaştan geldiler teslimata herseyin rengi farklı gelmiş seçtikleri değilmiş köşe takımı yamuk flnmış kız oturmuş ağlamış teslim almıyoruz fln demişler bizde inş. problem çıkmaz hepsi seçtiğimiz gibi gelir

Okyonus canım mesaj kutun dolu sana özel mesajım gelmiyor bu yüzden,
arkadaşlar sağlığınıza dikkat edin benim artık direncim o kadar kırılmış ki stresten, dün gece bayılıp başımı ve kolumu çarptım şimdi vitamin desteği filan alıyorum evdekiler panik oldu tabiki,herşeye kafam takılıyor çok zor bir süreç
gelinlik bitecek beğendiğim gibi olacak mı mobilyalar zamanında yetişecek mi istediğim gibi olacak mı, tülleri nasıl bulucam ,halı uydurabilecekmiyim, araba kiralayacağız ya istediğimiz model kalmazsa,avizeleri nasıl seçicem, kına nasıl geçecek , altın fiyatları gittikçe fırlıyor derken...
En sonunda
aşırı bir gerginlik patlak verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…