Ben de yasmın kullanıyorum... Adetınızın ılk gunu ılaca baslıyorsunuz, aralıksız 21 gun kullanıyorsunuz ılacınız bıtınce 7 gun ara verıp 8. gun tekrar ılaca baslıyorsunuz...
Benım ılk kutu bıttı ama 1 aydır kesılmeksızın ara kanamalarım var, bu bıraz can sıkıcıydı onun harıcı bı yan etkısı olmadı...
Ilk kutu bıttı 2 gun sonra regl oldum, onumuzdekı kutuda daha da duzene gırer ınsallah...
yalnızca 18 günüm kaldı.
evimi teslim aldık. Bugün tv ünitesinin arkasına duvar kağıdı yapılacak.
Yatak odam çalışma odam tv ünitesi geldi bir tek tv ünitem takılmadı
beyaz eşyam monte edildi
çarşamba masam koltuklarım geliyor
cuma günü perdelerim geliyor
cumartesi çeyizim gidiyor
ve ben stresten uyuyamıyorum. Rüyalarımda hep düğünü görüyorum hep saçım olmamış ve ağlıyorum
yalnızca 18 günüm kaldı.
evimi teslim aldık. Bugün tv ünitesinin arkasına duvar kağıdı yapılacak.
Yatak odam çalışma odam tv ünitesi geldi bir tek tv ünitem takılmadı
beyaz eşyam monte edildi
çarşamba masam koltuklarım geliyor
cuma günü perdelerim geliyor
cumartesi çeyizim gidiyor
ve ben stresten uyuyamıyorum. Rüyalarımda hep düğünü görüyorum hep saçım olmamış ve ağlıyorum
Selam kızlar
27 günüm kaldı benim:26: Karışık duygular içindeyim. Mobilyaları hallettik biz de. Tam istediğim gibi içime sinenlerden oldu hepsi. Evimizi temizleyip eşyaları yerleştiricez. Beyaz eşya, perde, halı, avize var sırada. Haftasonu gelinliği teslim alıp damatlığı halledicez inşallah.
Ben de eşyalarımı toplamaya başlıyorum bugün
herşeyin istediğin gibi olmasına sevindim canım inşallah hep böyle gider. eşya toplama işi zor olur galiba ya ben düşününce bile gözlerim doldudün bende kullanmadığım eşyalarımı ayırdım hafiften hüzünlendim herşeyimi alıp gitcem odam bomboş kalcak annem girip girip ağlar ya nası bırakıp gitcem onu :84:
Hayırlı olsun okyonussssbugün gelinlikte bi yerle anlaşabildik bizde. 1 haftada biter inşallah dedi. Ve bugün yazz 24+4 aldım yatarken ilk hapla başlayacağım inşallah.
mistik canım doktor yasmin hakkında ne dedi burda paylaşırsan çok sevinirim.
canım seninde hayırlı olsun sende yazza başlamışsıngelinliğinde inş. istediğin gibi olur
hayırlı olsun kızlar baya azaltmışsınız darısı bana. kızlar gelinliklerinizin ya fot koyun ya da tarif edin benim nişanlım asker inş cuma günü bitirip gelecek pazartesi de yanıma gelecek ve gelinilk için son kararı verecez.
günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bu haftasonu inş. bizim mobilyalarımız gelicek sinir oldum artık birbucuk ay oluyor hala getirmediler bugün arıycaz bakalım
günaydın cnm baya geç kalmış okyonuscum ya kaç gün demişlerdi? benim 1 ay 9gün kaldı 2 gün önce sipariş verdik mobilyaları geç kalırsa yanarım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?