hoşgeldin tatlım üzülme seninde işler yoluna girer bir bakmışsın herşey tamam düğün günü gelmişbalaı sürpriz demek ay ben dayanamazdım ille zorla söylettirirdim sen ii dayanıyorsun
tam olarak ankaranın neresinde benim oturduğum yere yakın istiyorum özellikle kuaförden direk çıkıp gideyim uzakta olmasn..bide bizim bi akrabamız var fotoğrafçı acaba ona sölesemde hikaye çekimimi yapsa sürekli bizim yanımızda olup :26:
Hoşgeldin canım benimde 30 ekim düğünüm bendede nikah tarihi filan alınmadı daha bir an önce hızlan ve herşeyi yoluna koymaya çalış..[/QUOT
hoşbulduk. salon tutuldu dün 30 ekim pazar günü saat 7 de düğün tarihi belli oldu böylelikle. cumartesi günü evin bazı eksiklikleri için dekorasyoncuya gidecez. pazar günüde eşyalarımıza almaya İNŞALLAH herşey yolunda gider
bu arada kızlar uçan balon nerelerde satılır bileniniz varmı :26:
bu arada kızlar uçan balon nerelerde satılır bileniniz varmı :26:
Bugün doktordaydım,hayatımda hiç jinekoloğa gitmemiş biri olarak muhteşem bir doktor seçip çok rahatlatıcı konuşmalar yaptım :)
Düğünümün 1. günü balayının bitimine kadar regl döneminde olacaktım bunu istemiyordum ayrıca muayene olup benim için en iyi korunma yöntemini belirledik,
yasmin kullanacağım bu hem balayını sorunsuz atlamamı sağlayacak hemde güvende olmamı.Umarım memnun kalırım tabiki nede olsa üzerimde bir tedirginlik var herşeye rağmen..Bride balayı sistiti dene çok sık rastlanan bir rahatsızlık çıkabiliyormuş bu dönemde onun içinde tüm ilaç isimlerini aldım,tedbir olsun diye balayına giderken yanımda götüreceğim araştırın kızlar ,küçük gibi görünsede ciddi bir sorun olup en özel günleri mahfedebilecek kapasitede birşey...
ne güzel en azından rahatsın doktora gittiğin için... bense gitmemek için elimden geleni yapıyorum.. yapabilsem kendi kendime reçete yazıcam o kadar yaniaynen benim de reglim düğün haftasına denk geliyor tabi stres ve heyecandan olur muyum bilmiyorum, o da ayrı bi mevzu.. ama anladım ki doktordan kaçış yok.. teslim oluyorum
benim düğün günü başlayacaktı reglim ama geciktirici kullandım yalnız bu ilacı bir tane bile aksatırsanız normalde gelenden çok daha fazla geliyor kızlar bilginiz olsun da...
bilgi için sağolbi de geciktiriciden sonraki regl dönemi çok ağrılı geçiyomuş.. katlanıcaz artık ne yapalım
ilacı bıraktıktan sonraki gün ya da o aksam hatırlamıyorum o kadarını ama regl basladığında sadece o ay çok ağrılı geçmişti evet aman olsun ya sağlıklı olsun ve dğüğününü rahat geçir haliyle balayını da sonrasında çekilen bu ağrı o kadar da önemli olmaz sanırım
bu dönemde manevi destekçim annem ve eşim oluyo.hele annem çok üzülsede bana moral verip duruyodaha hiç konuşmuyoruz ayrılık, özlem, yuvadan uçmayı vsvs... Allahım yuvamızda huzur versin hepimize.
amin canım . bende eşyalarımı topluyorum evim olmasada her şeyimi hurçlara oradanda kolilere koymaya başladım
kolay gelsin canım
tşk canım sen ne yaptın işleri
benim perdeler dikildi aldık bugün mobilyalarım haftaya haftasonu gelicek inş. cuma günü gelinlik provam var duvak ve çiçeğimi seçicem sonraki provada sonkez giyip teslim alıcam yrn damatlığı halledicez inş. davetiyeler basılmış onları alıp dağıtmaya başlıycaz canım bir kuaför halıyor ayarlanıck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?