2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

ben müthiş telaş yapıyorum ya yazdıklarınızı okudukça ortada hiç bişey yok gibi geliyo of off nası yetiştircem ben kaldı 46 gün çalışmaktan çıkıp hazırlıklarlada ilgilenemiyorum. stresten ağzımda yaralar çıktı

nikah işlemleri ne kadar sürdü..bende de heyecan var kendime ait bi evim olacak sevdiğimin yanında olucam :98: bi yandanda evden ayrılıyorum değişik bi duygu millette az kalmış aaa deyince iice bi burukluk oluyo içimde yeni bi hayata doğru ilerliyoruz inşallah mutlu oluruz ayy önümüzdeki ay evleniyoruz Allah nasip ederse :18:

canım olur halledersiniz sen araştır yavaş yavaş benim nişanlım çok yoğundu ben araştırdım gezdirdim onu bak bu böle şu şöle seçtik aldık hatta beyaz esyaa linklerini gönderdim o begendi aldım yolladım eve ben beyaz esya ve mobilya linklerimi eklemiştim ama görmedin sanırım sen ben tekrar ekleyim senin için

aynı anda bir çook duyguyu yaşıyoruz.telaş yapmayın kızlar bence yetişir haftasonları iş çıkışlar halledersiniz ben hala eşya bile bakmadım.link gönderirsen çook sevinirim

okyanus nikah için neler lazım sana zahmet yazar mısın?

canım 7 adet fotoğraf tutuğunuz eve ait elektrik veya su faturası ikametgah nüfus cüzdanı fotokopisi bunlarla gittik evrakları doldurdular nufüsa yolladılar orda işlem yaptılar ordan hastaneye gittik bulaşıcı hastalık varmı kan uyuşmazlığı varmı diye kan tahlili falan yapıldı verem savaşta ciğer filmi çekiliyor sonra doktora çıkıp sonuçları gösterdik onaylandı nikah dairasine gittik elimizde olan nüfustaki belge ve sonuçlarla ordan gün seçtik öyle işte

evet canım evden gidicem die bendede bir burukluk vardı daha doğrusu nikahtan önce nikah oldu kimlik değişti pek kalmadı artık evimde baya baya düzene girmeye başladı evimde kocişimin yanında olmak istiyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun

ah canım kıyamam yaa hayırlısı olsun canım stres yapma herşeyi halledersiniz yavaş yavaş

mobilya linklerim bunlar canım tayinci olduğumuz için pek özendiğimizi alamadık koltuk takımının 2lisini almadım 2 tane 3lü 2 tane tekliyi aldık gelen misafirimi yatırabilmek için:97:yemek odasının sandalye masa ve tv sehpasını aldık yatak odasının konsolu hariç kalan hepsini aldık yatağımı bazalı aldım yayıntıyı toplasın diye süreklide tayin için gezeceğimiz için dolabımı kapaklı aldım sürgülü tavsiye etmediler
Bellona Mobilya - Monet Koltuk Takımı
Bellona Mobilya - Beta Yemek Odası Takımı
Bellona Mobilya - Alfa Yatak Odası Takımı
bunlarda beyaz eşyalarım
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Buzdolapları - Buzdolapları - Solo - No-Frost - KDN49A74NE
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Çamaşır ve Kurutma Makineleri - Çamaşır Makineleri - Solo - Maxx 7 (7 kg kapasiteli) - WAE244S1TR
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Bulaşık Makineleri - Solo - Bulaşık Makineleri - SMS69M58TR

bu arada bellonada 6500 tl yi geçene lcd hediyeydi onuda kaptık 82 ekran lcd miz oldu bide ona para vermedik baya bizi idare eder

Son düzenleme:
çook tşk oraları baya inceleyeyim çook güzel seninkide güle güle kullan .ben yatak odasını aldım 2 ay oldu sürgülü tayinciyizde sen söyleyince aklıma geldi sürgü problemii

hayırlı olsun canım hepsi birbirinden güzel özellikle beyaz eşyanı çok beğendimi biliosunn..bende bosh alsamda bilmiorum ne olacak ne yapılcak :26: güle güle kullan Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah cümlemize

çook tşk oraları baya inceleyeyim çook güzel seninkide güle güle kullan .ben yatak odasını aldım 2 ay oldu sürgülü tayinciyizde sen söyleyince aklıma geldi sürgü problemii

teşekkürler canım tayinci arkadaşlar var onlar uyardı bizide satan kişiyede sorduk bellonada bu kapaklılar daha uygun taşınmaya dedi bizde öyle aldık hayırlısı bakalım

amin tatlım sende alırsın canım bosh diğer markalarda okadar ucuz değil bosh istiyorum ille de aldır sende

inşallahh ..hayırlısıyla bu stresli günleri atlatıpta evimize otursaydık bi bu kış kocişlerimizin yanında ısınıcez Allah nasip ederse :2:

ya aslında ben yatak odamı görünce aşık oldum resmen hemen aldık. senin salonda çook güzel. rose bende bosc düşünüyorum ama buzdolabını kombi düşünüyorum bakalım kısmetimizde ne olacak nasıl oturma odası

canım bende kombi istiyordum sonra vazgeçtik araların 100 tl fln fiyat farkı var ama ben buzdolabı hacminin büyük olmasından yanayım çok dondurulmuş yiyecek kullanmam kombilerin dondurucu bölümü büyük buzdolabı hacmide haliyle daha küçük bu buzmatik ve çabuk soğutan bir bölüm var onları çıkarttığında buzluk baya büyüyor kış için bir kaç sebze dondurum başkada koymam mevsiminde ne varsa yerim ben bundan yanayım tabi nasıl kullanacağın sana kalmış ben son anda vazgeçtim

şuan ne alacağımı düşünüyorum daha gidip hiç bir mağazaya sormadım bile nişanlım olmayınca bakamak bile gelmedi içimden ama dediğin doğru

şuan ne alacağımı düşünüyorum daha gidip hiç bir mağazaya sormadım bile nişanlım olmayınca bakamak bile gelmedi içimden ama dediğin doğru

kombilerin görünüşü güzel canım araştır kapılma derim bnim dolabı kociş başladı kullanmaya memnun çok arkadaşının yanından çıktı kira vermemek için artık evimize kira veriyor :97: kombinin iç hacmi 313 litre benim aldığım 387 litre onun toplam hacmi 497 litre benimki 503 amma ezberlemişim dediğin gibi nişanlınla bakar karar verirsiniz

kızlar size bir sorum var evlenince hangi yöntemle koruncaksınız daha doğrusu sizmi eşinizmi koruncak ben doğum kontrol hapına başladım düğünden 2 ay önce başlamamı tavsiye ettiler ben başladım yazz marka hapa :78:

vallaha helal sana her şeyi en ince ayrıntısına kadar aklında.benide cezbeden görütüsü zaten gezmek lazımm

ayy iiki bu konuya değindin..canım hiç sorma benimki korunmayı istemiyo iş başa düşüyo doktoro gitmem gerek bian önce doğum kontrol hapı kullanıcam büyük bi ihtimal hiç istemiyorum ama ben böle hormonal şeyleri kullanmayı nolucak bilmiyorum o yüzden çok takıntılıyım bu konuda :44: arkadaşımda yazz hapını kullandı hiç bi yan etkisi yok dedi ama korkuyorum hiç kullanasım yok aile hekiminemi danışmam gerek yoksa kadın doğum uzmanınamı gitsem :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…