ben fikrimi söleyim açıkçası hiçbirinide beğenmedim bana hitap etmiyo ilki sade ve garip diğerleride çok abartılı taşları var..sen beğendiysen ama sorun yok tabi en son prenses modeli belki olabilir hele o abiyenin taşı simli kumaşı ne o öle umarım öle bi abiye düşünmüosundur
ben fikrimi söleyim açıkçası hiçbirinide beğenmedim bana hitap etmiyo ilki sade ve garip diğerleride çok abartılı taşları var..sen beğendiysen ama sorun yok tabi en son prenses modeli belki olabilir hele o abiyenin taşı simli kumaşı ne o öle umarım öle bi abiye düşünmüosundur
kızlar hayılır olsun evler tutulmuş heralde darısı bana benim nişanlım askerde ay sonu gibi hallederiz inş. istediğim gibi uygun ve güzel bulurum inş
Amin canım gelse artık her şeyimiz duruyo . ceydacım benımde kayınvalidemin 3 oğlu var beni kızı gibi görüyo çok istemiş kızı olmasını ne alsa hemen aklına geliyorum inş. hep böyle devam eder
slm kk nın fıstık gelinleriherkez hazırlıklardan bahsetmiş bende bahsedeyim ozaman gelinliğimin 3. provasına gidicm 16 eylülde bitmiş olcak duvak çiçek seçicem 28 eylülde son kez giyip teslim alıcam davetiye seçtik bu haftaiçi onlar basılcak dağıtmaya başlıycaz saatlerimiz alındı beyaz esyalarımız geldi yerleşti fotoğrafçıyı ayarladım perdeleri seçtim dikiliyor cumartesi teslim alıcaz bu cumartesi veyaz haftaya cumartesi mobilyalarım gelicek halılarım alındı kına kıyafetim hazır nikahımız kıyıldı bugünde kimliklerimizi değiştirdik damatlık alıcaz kuaförü ayarlıycaz teflon tavam yok bide vazo biblo fln alıcam şimdilik başka eksiğim yok Allah utandırmasın hayırlısıyla tamamlıyoruz kaldı düğüne 31 gün
ohh maşallah1 ay kala herşey tamamlanmış sana bakılırsa bende eksik dağ kadar kalabalık aileyiz bi anda hallederiz diye bi rahatlık var gelinliğimede kirlenmesin die daha tam olarak başlamadılar bile 20 sinden sonra hızlandırcaklar dikimi..eşyalar 1 haftalık iş..nikah başvurularıda bikaç günlük bakalım evdeki hesap çarşıya uyacakmı?? hayırlısı olsun :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?