• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

hımm, otele baktım, güzele benziyor, inşallah güzel bir balayı geçirirsiniz siz de :70:

Biz henüz rezervasyon yaptırmadık ama bu aralar yaptıracağız granada için , inşallah memnun kalırız :38:

Alva donna ya da bakın kızlar bzim gideceğimiz tarihte yer yoktu balayı oteli diye geçiyo. Fiyatlarıda uygundu.

selam güzel gelinlerrrr ramazan ve zafer bayramımız kutlu olsuuuuuuunnnn

bugün bayramlıklarımı giydim vee ailecek kayınvalidem kayınpederim ve sevdiceğimi ağırladık :23:

bugün düğünlerimizin açılışını yaptk eylül gelinleri olarak
darısı size kızlar:74:

Kimsecikler yok muuu? Bayramınız nasıl geçiyor kızlar

herkes tatilde galiba :97: bayram güzel geçti çok şükür ve de çabuk bitti :59:

ayyy düğünlere çok az kaldı kızlar napıcasss :18: heyecan sarmaya başladı yavaştan galiba biz evleniyoruz :9: yeni idrak ediyorumm :9: daha bisürü iş var yaaa pöff :110: canım hiç bişi yapmak istemiyo düğün günü yaklaştıkça sizdede varmı böle bi ağırlık :122: sonbaharada girdik :119: ne çabuk geçiyo zaman anlamıyorum :44:

Son düzenleme:
Al benden de o kadar o kadar garibim ki depresyondayım desem değil. Herkese çatasım geliyo ama çatamıyorum öyle kendi halimde sessiz sedasız takılıyorum.Bugün koli aldım kitaplarımı toplarım diye. Sonra dedim kitaplarımı toplarsam tam misafir gibi olacağım o his bile yetti vazgeçtim. Nişanlımda dedi hergün gelir alırız bi iki torba kolileme ohh be dedim. Çok kötü bi duygu 29 günüm kaldı ailemle. Her an ağlayabilirim :5::59:

kızlar gelinlik fot. ekledim yardım edin düğünüme 50 gün kaldın.hala almadım

ekim gelinleri bugün bizde gelinlik bakmaya gidiyoruz :27: bayram sonrası yorgunlukla zor olucak ama bakalım tadını cıkarmaya çalışıcam;)

Kızlar çeyiz denildiğinde çokluğu mu önemli yoksa kullanışlı ve kaliteli olması mı? Bir kaç arkadaşın çeyiz fotolarına baktım yok yok ama markasız eşyalar çoğunlukta. Biz bir tirbişon bile alırkan nerde üretildiğine bakıyoruz PRC olmasın diye dikkat ediyoruz.Sonuçta yemeğe karışacak şeyler var. Ama öyle olduğunda fiyat artıyor dolayısıyla 2 parça alacağımıza tek parça alıyoruz. Siz ne yaptınız?

Birazdan perdeciye gidiyoruz annemle artık karra verme zamanıdır. Birde süs eşyası olarak birşeyler bakayım dedim güzel bişiyler bulamadım. Nar alıcam ham boyanmamış, ahşap tepsi alıp kendim boyayacağım.

Bu arada hala çok gerginim gece uykuları haram bana

Son düzenleme:
Al benden de o kadar o kadar garibim ki depresyondayım desem değil. Herkese çatasım geliyo ama çatamıyorum öyle kendi halimde sessiz sedasız takılıyorum.Bugün koli aldım kitaplarımı toplarım diye. Sonra dedim kitaplarımı toplarsam tam misafir gibi olacağım o his bile yetti vazgeçtim. Nişanlımda dedi hergün gelir alırız bi iki torba kolileme ohh be dedim. Çok kötü bi duygu 29 günüm kaldı ailemle. Her an ağlayabilirim :5::59:

duygular farklı değil hep aynı canım yaa..29 gün amanınnn bitmişş :18: Allahım gönlümüze göre geçirmeyi nasip etsin o günümüzü..bu bayramda ben nişanlımın ailesinede çok alıştım hiç yabancılamıyorum onların ortamını Allah veriyo galiba o duyguları..bi yandan ailemizden ayrılcaz yeni bi hayat yeni bi yaşam Allah kolaylık versin bize..çok şükür uzağa gelin gitmiyorum yoksa napardım :50: gurbete gidenlerin Allah yardımcısı olsun.. aman Allahım önümüzdeki ay evleniyoruz Allah nasip ederse :53: neyse ii yandan bakalım birazda sevdiğimizle evleniyoruz :123: onunla birlikte olucaz ömür botu Allahın izniyle :98:

ekim gelinleri :5:

Ben hala ev bulamadım çok stres yapıorum :43: daha halılar perdeler de yok tabiii offf off

canımm yaa yapma stres daha var halledersin inşallah...yeni eylüle girdik bu ay bulursun evini hayırlısıyla...bizimde ev var hiç eşya yok daha hiç bişi almadık ben hiç stres yapıommu :9: canımız saolsun :97:

canımm yaa yapma stres daha var halledersin inşallah...yeni eylüle girdik bu ay bulursun evini hayırlısıyla...bizimde ev var hiç eşya yok daha hiç bişi almadık ben hiç stres yapıommu :9: canımız saolsun :97:

inşallah canım yarın kısmetse artık bi emlakçıya gidicez :44: eksikler hiiiiiiiiiiiiç bitmiyoo :51:
balayı için çook kararszm kızlar siz yer ayarladınzmı

ekim gelinleri :5:

Ben hala ev bulamadım çok stres yapıorum :43: daha halılar perdeler de yok tabiii offf off

bulursun canım stres yapma emlakçıdan dahada çabuk bulunur benimde perdeler yarın dikilmeye başlanck seçtiğim perde az gelmiş odama yetmicek başka seçicem:19:çok stresli iş ya hayırlısıyla bir evlnesek gerçi bizim nikah oldu düğünü bekliyoruz son 36 gün:69:

inşallah canım yarın kısmetse artık bi emlakçıya gidicez :44: eksikler hiiiiiiiiiiiiç bitmiyoo :51:
balayı için çook kararszm kızlar siz yer ayarladınzmı
evet dediğin gibi canım eksik hiç bitmiyo bitecek gibide durmuyo..balayına gitmeyi düşünmüyorum o yüzden öle bi problemim yok zaten bi hafta sonra kurban bayramı..
bulursun canım stres yapma emlakçıdan dahada çabuk bulunur benimde perdeler yarın dikilmeye başlanck seçtiğim perde az gelmiş odama yetmicek başka seçicem:19:çok stresli iş ya hayırlısıyla bir evlnesek gerçi bizim nikah oldu düğünü bekliyoruz son 36 gün:69:

okyonus sen yavaştan yavaştan hallettin hepsini maşallah :nazar: bizim ortada daha bişi yok..nikahında oldu zaten bizimkiler düğün günü yapmayı düşünüolar nolucak bilmiyorum :26: evde yerleşicek :96: daha eşya seçmedik :25: ne kadar rahatız :9: neyse daha var benim düğüne :9:

Hiiiç stres yapmaya gerek yok arkadaşlar diycem önce kendine bak diyorum. Çok gerginim nişanlımda öyle 4,5 senedir bir kez bile biririmizi kırmayan biz şu son bir ayda sürekli didişiyoruz. Ki aile vs hiç kimse karışmıyor. İkimizde çok gerginiz ne olacak sonumuz bilemiyorum.

Bugün birçok eksiğimi hallettim. Perdelere pazartesi günü karar verip hemen dikime vereceğiz.

Evimiz salı günü teslim ediliyor ama hemen giremeyecekmişiz. Güvenliğin gelmesini beklememiz gerekiyormuş ne alakaysa bir türlü anlam veremedim. O da 15 ini bulacak. Geriye 15 günüm kalıyor 15 günde duvar kağıdı yaılcak tek duvar, avizeler takılcak, mobilyalar gelecek, Çeyiz gidecek. Ev yerleştikten sonra halıları alacağız. Halıcıyla anlaşıp bir kaç model eve götürüp denemek istiyoruz hangisi içimize sinerse onu alacağız.

Ama sanki hiç bişiyim yok. Kendimi çok üzgün ve garip hissediyorum. Depresyondayım ben galiba:64:

Back