ekim gelinleri
Ben hala ev bulamadım çok stres yapıorumdaha halılar perdeler de yok tabiii offf off
bende aynı duygular içindeyim.
Annem sağolsun. Gergin olman çok normal nişanlında öyle. Sen neler hissediyorsan daha ağır yükün altında diye telkinlerde bulunuyor ama gel gelelim ben anlıyormuyum cık. Dün gece 3 te yatağa girdim 6 yı geçiyordu hala uyuyamamıştım. Sürekli kafam bişilerle dolu.Eee sonra sabah uyandığımda uykusuz mutsuz gergin oluyorum. 27 günüm kaldı sanki hiçbirşey yetişmeyecek. ÇEyizim dolu diyordum önceki gün bakalım dedik şimdide sanki çok eksiğim varmış gibi halbuki yok.Gereksiz şeyleri eve sokmayalım diye karra almıştık nişanlımla o yüden tıkıştıramıyorum evimde minnacık zaten 78 m2.üffffffffffffböle delielr gibi ağlayıp rahatlamak istiyorum. Bu arada ben bir balık kadınıyım ondanda bu duygusallık olabilir
merhaba canım
ne yapacağız biz böyle
işin aksi tarafı etrafımdaki herkes "en güzel günlerin kıymetini bil" diyor
bu en güzeliyse daha kötüleriyle nasıl başa çıkacağız
Eki Görüntüle 250444 Eki Görüntüle 250445 Eki Görüntüle 250446 Eki Görüntüle 250447 Eki Görüntüle 250448 ya inş fot görürsünüz kararsızım son 46 günüm
bence birincisi ve kat kat olanı derim :) boyunuz kaç acaba öğrenebilirmiyim... eğer uzunsanız kat kat olabilir.ama ilkide güzel
kesinlikle son gelinlik diyorum çok narin göstermiş
Ay son gelınlıge bayıldım resmen...
İşte benım hayalımdekı gelınlık...
Sanırım bu modele prenses model dıyorlar...
Hangı sehırdesınız, ve fıyatını ogrenebılırmıyım acaba...
Ve cıdden son model harıka yakısmıs...
Eki Görüntüle 250444 Eki Görüntüle 250445 Eki Görüntüle 250446 Eki Görüntüle 250447 Eki Görüntüle 250448 ya inş fot görürsünüz kararsızım son 46 günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?