2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

ekim gelinleri

Ben hala ev bulamadım çok stres yapıorum daha halılar perdeler de yok tabiii offf off

Canım benim hiç stres yapma. Benim durumum daha vahim. İnşaat firması eylül 15 ten önce giremezsiniz diyor. Ya bir sorun çıkarsa ve 15 gün sarkarsa düğün olmuş olacak ben balayında olacağım ve ev yok. Satın alındığı için aman orası olmazsa canımız sağolsun başka ev bakarızda diyemiyoruz. Sen hafta olmadan bulursun gönlüne göre bi ev sıkma canını

selam güzel gelinleeerrr

bende yine iyi haber yok hala ve hala ev bulamadık antalyada ev kalmadı sanki

kızlar ben ve nişanlım öyle tuhafız ki ben çok çok alıngan o da çok sinirli oldu aslında ne ben alınganımdır ne de nişanlım sinirlidir

kızlar nasıl yetişecek bütün işler etrafımdaki herkes öyle sakin ki sanki düğün falan olmayacak ama şunun şurasında sadece 36 gün kaldı

beni bir tek sizler anlarsınız çok kötüyüm çoook üfleyip püfleyip duruyorum sürekli

Annem sağolsun. Gergin olman çok normal nişanlında öyle. Sen neler hissediyorsan daha ağır yükün altında diye telkinlerde bulunuyor ama gel gelelim ben anlıyormuyum cık. Dün gece 3 te yatağa girdim 6 yı geçiyordu hala uyuyamamıştım. Sürekli kafam bişilerle dolu.Eee sonra sabah uyandığımda uykusuz mutsuz gergin oluyorum. 27 günüm kaldı sanki hiçbirşey yetişmeyecek. ÇEyizim dolu diyordum önceki gün bakalım dedik şimdide sanki çok eksiğim varmış gibi halbuki yok.Gereksiz şeyleri eve sokmayalım diye karra almıştık nişanlımla o yüden tıkıştıramıyorum evimde minnacık zaten 78 m2.üffffffffffffböle delielr gibi ağlayıp rahatlamak istiyorum. Bu arada ben bir balık kadınıyım ondanda bu duygusallık olabilir

benim de annem aynı şekilde canım ama aynen bi kulağımdan girip diğerinden çıkıyor

sürekli içimde bi sıkıntı birilerini boğasım var

ben çeyiz işini tamamen askıya aldım bi evi bulsak gerisi gelecek de..

balık burcu olman sana 10 kat daha fazla duygusallık katıyordur canım...

Ne kadar gergin olsakta nişanlımı çok seviyorum. Onu anlamaya ve bu süreci rahat geçirmenin yollarını aramaya çalışıyorum. O nedenle sürekli birşeylerle meşgulüm. Şu anda edip saat diye bir site buldum düğünde nişanlıma takılacak saati beğenmeye çalışıyorum. Oyy ne pahalı bu saatler nerdeyse bana takılcak setle aynı para

vee sonunda gelinlik damtlık tamamlandıııı:)) tamamlandı ama akşama kadar sadece 2 mağazaya girebildik. ilk mağaza merkezden uzakta bi kasabadaydı. kayınvalidemin isteğiyle gittik. almak zorunda değilsin beğenmezsen almayız dedi. beğenmeyincede başımızı ağrıttı. annem sinirle bişeyler söylicem diye çok korkmuş. sonunda istediğim gelinliği aldık.damatlıkta yakışanı ve aşkımın beğendiğini aldık.kayınvalidemin istediği yerden almadık diye tabi akşama kadar konuşmasını dinledik ve tavrını çektik. hatta beğnmedik diye ne kadar basitsiniz dedi durdu. çoooooooooookk zor bu işler...hele dediğim dedik çaldığım düdük insanlarla beraberseniz daha zor.

bazen duymamazlıktan geliyorum, hatta satıcı kızda halime acıdı, az önce yaptığın gibi hep duymamazlıktan gel dedi öyle yapmak zorundayım zaten.

haaa bide perdeler yine onunkinden seçmem için zorlandı... seçer miyim tabiki hayır.. bide demez mi ben yatak odasını istediğim gibi döşerim diğerini sakarkedi istediği gibi döşesin diye. hayır tamam al döşee yeterki sussun ama başta herşeyi ortak yapıcazktık öyle anlaşmıştık niye döndü anlamadım.

Allah herkesin yardımcısı olsun,iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın.

Dün esse den bulaşık sepetimi ve ekmek kızartma makinemi aldım kızlar. Essede tüm ürünlerde % 50 indirim var. Bakmanızı tavsiye ederim.

Ay son gelınlıge bayıldım resmen...
İşte benım hayalımdekı gelınlık...
Sanırım bu modele prenses model dıyorlar...
Hangı sehırdesınız, ve fıyatını ogrenebılırmıyım acaba...

Ve cıdden son model harıka yakısmıs...

evet canım adı perenses model. malatya dayım içinde gelinlik nişanlık bindallı saçlar araba süsleme var. 1000 ile 1500 arasıı

ben fikrimi söleyim açıkçası hiçbirinide beğenmedim bana hitap etmiyo ilki sade ve garip diğerleride çok abartılı taşları var.. sen beğendiysen ama sorun yok tabi en son prenses modeli belki olabilir hele o abiyenin taşı simli kumaşı ne o öle umarım öle bi abiye düşünmüosundur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…