Dimi ya ay inşallah atlatalım şu düğünleri de evlerimizde sevdiğimiz insanla yaşamaya başlayalım artık, en çok bunu istiyorum
inşallah canım benim birbirimize moral verirsek burada herşey hallolacak veee burada hangi yemeği yapacağımızı evimizi nasıl temzilediğimizi sonra daaaa bebiş beklemelerimizi konuşacağız inş
Bencede cok pahalı dedıgın gıbı toptancılar cok daha uygun fıyata yaparlar onu...
Gelınlık gercekten buyuk bır olay...
Ben model olarak nereye gıtsem hep aynı modelı begendım prenses model dıye gecıyormus ama taa mayısta bakmıstım, denemedım hıc...
Of ne yapsam bılmıyorum bayramdan sonra once gelınlık mı baksam esyaya mı dalsak bılmıyorum
Senın halletmıs olmana cok sevındım en buyuk yuk kalkmıs...
Kuafor olayını ne zaman halletmemız lazım kı acaba?
canım ben derim ki önce gelinlik işini hallet, çünkü insan hazır alırım diyo ama , mutlaka üzerinde değişiklikler yapmak istiyo, e bunun içinde zaman gerekir tabi, gelinliğinin siparişini verip eşya olayına dalmak daha mantıklı gibi :26:
prenses modeli de biliyorum canım bu sene moda zaten, çok da hoş bir model ama tabi üzerinde nasıl duracağı daha önemli, oyüzden bir an önce deneyip üzerinde gör tatlım
kuaför olayını da bayramdan sonra ayarlayacağım ,düğüne de tam bir ay kalmış oluyo tam vakti,
ali gür e gitmeyi düşünüyorum diğer yerlere göre biraz pahalı ama o günümü riske atmak istemiyorum :18: siz ne düşünüyorsunuz?
Son düzenleme: