• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

inşallah canım benim birbirimize moral verirsek burada herşey hallolacak veee burada hangi yemeği yapacağımızı evimizi nasıl temzilediğimizi sonra daaaa bebiş beklemelerimizi konuşacağız inş :23:

Dimi ya ay inşallah atlatalım şu düğünleri de evlerimizde sevdiğimiz insanla yaşamaya başlayalım artık, en çok bunu istiyorum

Bencede cok pahalı dedıgın gıbı toptancılar cok daha uygun fıyata yaparlar onu...
Gelınlık gercekten buyuk bır olay...
Ben model olarak nereye gıtsem hep aynı modelı begendım prenses model dıye gecıyormus ama taa mayısta bakmıstım, denemedım hıc...
Of ne yapsam bılmıyorum bayramdan sonra once gelınlık mı baksam esyaya mı dalsak bılmıyorum :(
Senın halletmıs olmana cok sevındım en buyuk yuk kalkmıs...

Kuafor olayını ne zaman halletmemız lazım kı acaba?

canım ben derim ki önce gelinlik işini hallet, çünkü insan hazır alırım diyo ama , mutlaka üzerinde değişiklikler yapmak istiyo, e bunun içinde zaman gerekir tabi, gelinliğinin siparişini verip eşya olayına dalmak daha mantıklı gibi :26:
prenses modeli de biliyorum canım bu sene moda zaten, çok da hoş bir model ama tabi üzerinde nasıl duracağı daha önemli, oyüzden bir an önce deneyip üzerinde gör tatlım :34:
kuaför olayını da bayramdan sonra ayarlayacağım ,düğüne de tam bir ay kalmış oluyo tam vakti,
ali gür e gitmeyi düşünüyorum diğer yerlere göre biraz pahalı ama o günümü riske atmak istemiyorum :18: siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Mistik davetiyen çok güzelmiş, emek verilmiş gerçekten, çok beğendim,
Ama ben bu kadar uğraşamayacağım davetiyeyle sade bir davetiye beğenip bastıracağım :31:

Mistik davetiyen çok güzelmiş, emek verilmiş gerçekten, çok beğendim,
Ama ben bu kadar uğraşamayacağım davetiyeyle sade bir davetiye beğenip bastıracağım :31:

Teşekkür ederim :) beğenmene sevindim aslında boşuna bir uğraş gerçekten tam 450 tane davetiyeyi annem süsledi elleri acıdı resmen ilk başta atılacak gidecek niye böyle uğraşıyoruz dedik ama erkek tarafından yorumlar geldikçe hoşumada gitti ,biz o boncuk kısmı çıkartılıp anahtarlık yapılır diye düşünmüştük onlarda arabanın aynalarına asmışlar :) minik bir hatıra işte.. Ama sadeliği seviyorsan gerçekten uğraşma hiç olmazsa birşeyin yorgunluğu hafiflesin..

Son düzenleme:
Dimi ya ay inşallah atlatalım şu düğünleri de evlerimizde sevdiğimiz insanla yaşamaya başlayalım artık, en çok bunu istiyorum

canım ben derim ki önce gelinlik işini hallet, çünkü insan hazır alırım diyo ama , mutlaka üzerinde değişiklikler yapmak istiyo, e bunun içinde zaman gerekir tabi, gelinliğinin siparişini verip eşya olayına dalmak daha mantıklı gibi :26:
prenses modeli de biliyorum canım bu sene moda zaten, çok da hoş bir model ama tabi üzerinde nasıl duracağı daha önemli, oyüzden bir an önce deneyip üzerinde gör tatlım :34:
kuaför olayını da bayramdan sonra ayarlayacağım ,düğüne de tam bir ay kalmış oluyo tam vakti,
ali gür e gitmeyi düşünüyorum diğer yerlere göre biraz pahalı ama o günümü riske atmak istemiyorum :18: siz ne düşünüyorsunuz?

Ali gür hakkında iyi yorumlar okumadım bence nette araştırma yap. Düğün paketinde neler var ve ücreti ne kadar

Ali gür hakkında iyi yorumlar okumadım bence nette araştırma yap. Düğün paketinde neler var ve ücreti ne kadar

Açıkçası netten hiç araştırmadım, sadece geçen bir arkadaşımın nişanı oldu ve saçını-makyajını ali gür de yaptırdı , çok güzel olmuştu, o nedenle Ali gür için olumlu düşünüyordum

düğün paketinde neler olduğunu bilmiyorum sormadım sadece fiyatının 400-450 civarı olduğunu biliyorum :25:

Açıkçası netten hiç araştırmadım, sadece geçen bir arkadaşımın nişanı oldu ve saçını-makyajını ali gür de yaptırdı , çok güzel olmuştu, o nedenle Ali gür için olumlu düşünüyordum

düğün paketinde neler olduğunu bilmiyorum sormadım sadece fiyatının 400-450 civarı olduğunu biliyorum :25:

Ben biraz araştırmıştım Ali gür ve bahçelievlerde Nokta kuaför arasında kaldım. Sonra kadınlar kulübünde yorum gördüm ali güre gittim çok kötü oldu vs gibi, nokta içinde çalışanlarının yutdışından eğitim sertifikaları var diye. Noktaya karar verdim nişanlımla gittik görüştük beğendik paketi 505 tl. indirim yapıyorlar sıkı pazarlık olursa. Nişanlım ve kardeşimin gittiği erkek kuaförünün bayan kısmı olunca onlada görüşelim dedik. sadece saç ve makyacı 250 yapıcak. Ağda manikür pedikürü düğünden bi kaç gün önce yapıcam onu başka bi yerle anlaştım. Kuaför tanıdık olduğu için sabah benim için erken açacaklar. Foto çekimlerim dışarda olacak eve döndüğümde eve gelip saçımı makyajımı tazeleyecekler. Yani tanıdık olsun nazımızı çekebilisinler dedik. Ha bide makyaj provasını mutlaka yaptır. Prova yapıyoruz deyip sadece saçın provasını yapıyorlar

Ali Gür?? aman canım en mutlu gününü mahvetmesinler. evime yakın olduğu için çok acil durumlarlarda gitmek zorunda kaldım her seferinde fiyasko. Salona bile girince bi negatif enerji alıyorsun. bi fön için bile riske atmayıp yarım saat yola gidiyorum. fiyatlarda yüksek ve emin ol verdiğinin 10da 1 ini alamıyorsun.sen bilirsin yinede ama bence kızların tavsiyelerini dikkate al bu konularda :)

Kızlar siz söyledikten sonra yorumlara bir bakayım dedim , gerçekten yorumlar olumsuz, vazgeçtim ben de , inşallah iyi bir kuaför bulabilirim :18:

Oy oy oy tum detaylarla sen mı ılgıleneceksın mıstık, araba suslemeyı falan kafana takma arkadasım, azcık nısanlına yuk yukle...

Ikea masalarıharıka ben de onlardan dusunuyorum ozellıkle mutfak ıcın...

Ben camasır ve bulasık makınesını alalı cok oldu...
Nısanlımda buzdolabı ve tv yı alacak...
Bız sımdı bayramdan sonra baslayacaz ve ne alırsak ıkı taraf yarı yarıya bolusecek, halısından perdesıne, yatak odasına kadar...

10 mılyar mı tuttu hersey 5 5 bolusecez...
Esya kısmındakı eksıklerı hıc takmıyorum olur gıder...

Balayına gıdıp gıdemeyecegımız malesef eylul sonunda bellı olacak...
Allah tan rezervasyon derdımız yok...

Of bak yazarken bıle dertlendım :(
Nasıl bıtecek bu kadar ıs...
Senın ekımın kacıydı?

Ben gelınlıgı hazır almayı dusunuyorum ama her ıhtımalıgoz onunde bulundurmak lazım haklısın, ay daraldım yemın ederım, napıcam bılmıyorum...
Pazartesı hemen esyalara baslamamız lazım kı bıran once evı yerlestırelım kı nısanlım evımıze gecsın, arkadasında kalıyor cunku...
canım eşyaları bizde öyle aldık ne alndıysa masraf ikiye bölünde çokta iyi oldu bence:6: gelinliği bende hazır düşünüyordun baktık bana öre beden yok kadın dedi bu gelinlikleri daraltacağımza bir model bul getir dikelim daha çabuk olur pek üvenme derim hazırlara bulamayabilirsin şimdden araştırsn iyi olur ben 2. provama gittim 3. provada bitmiş olck duvak ve çiçğimi seçicem değişiklik istersem onlar yapılck 4. provada son kez giyip teslim alıcam düğüne 10 gün kala:97:

Aydasucum özledim senii :29: nasılsın , nasıl gidiyor hazırlıklar?
Bu arada ben de ekim gelinliğine terfi ettim biliyo musun , 8 ekimde olacak bizim düğünümüz de :116:

aa canım benimda düğünüm 8 ekimde ikimzde aynı gün evleniyoruz:32:

Nerde oturuyorsun belki önerim olur sana da
Kocaelideyim ben :26:

canım eşyaları bizde öyle aldık ne alndıysa masraf ikiye bölünde çokta iyi oldu bence:6: gelinliği bende hazır düşünüyordun baktık bana öre beden yok kadın dedi bu gelinlikleri daraltacağımza bir model bul getir dikelim daha çabuk olur pek üvenme derim hazırlara bulamayabilirsin şimdden araştırsn iyi olur ben 2. provama gittim 3. provada bitmiş olck duvak ve çiçğimi seçicem değişiklik istersem onlar yapılck 4. provada son kez giyip teslim alıcam düğüne 10 gün kala:97:

aa canım benimda düğünüm 8 ekimde ikimzde aynı gün evleniyoruz:32:

Ne güzelll, düğündaşım benimm :29: hazırlıklar ne alemde nasıl gidiyor?

Kocaelideyim ben :26:

Ne güzelll, düğündaşım benimm :29: hazırlıklar ne alemde nasıl gidiyor?

evet düğündaşız:1:evimiz tutuldu beyaz esyalarım alındı kuruldu çeyizim gitti mutfak eyları yerleşti halıların alındı perdelerim dikiliyor mobilyalarım bayramdan sonra gelick renkte değişiklik yapılıyor biraz uzun sürer dediler gelinlik 2. provama gittim kıns için bindallım hazır fotoğrafçıyı ayarladık balayı için otelimiz hazır ücret fln ödenedi :82:ablamda düğün hediyesi ihlasın temizlik robotundan alıcak onda var çok menun bende istiyordum 1600 tl şimdi veremeyiz de vazgeçmiştim ablam ben alıcam sana dedi çok mutlu oldum:)
eksiklerimiz damatlık alıncak davetiye seçicez basılck dağıtıcaz ikimizede saat alıncak aynı marka istiyoruz bayan erkek modeli olan :69: hayırlısıyla yavaş yavaş hallediyoruz canım son 39gün:6: senin hazırlıklar ne durumda canım beyaz esyalarımı bosh mobilyalarımı bellonadan aldık inş.memnun kalırım sen hangi markayı düşünüyorsun

Son düzenleme:
evet düğündaşız:1:evimiz tutuldu beyaz esyalarım alındı kuruldu çeyizim gitti mutfak eyları yerleşti halıların alındı perdelerim dikiliyor mobilyalarım bayramdan sonra gelick renkte değişiklik yapılıyor biraz uzun sürer dediler gelinlik 2. provama gittim kıns için bindallım hazır fotoğrafçıyı ayarladık balayı için otelimiz hazır ücret fln ödenedi :82:ablamda düğün hediyesi ihlasın temizlik robotundan alıcak onda var çok menun bende istiyordum 1600 tl şimdi veremeyiz de vazgeçmiştim ablam ben alıcam sana dedi çok mutlu oldum:)
eksiklerimiz damatlık alıncak davetiye seçicez basılck dağıtıcaz ikimizede saat alıncak aynı marka istiyoruz bayan erkek modeli olan :69: hayırlısıyla yavaş yavaş hallediyoruz canım son 39gün:6: senin hazırlıklar ne durumda canım beyaz esyalarımı bosh mobilyalarımı bellonadan aldık inş.memnun kalırım sen hangi markayı düşünüyorsun

oy oy maşallah ya sen çoğunu halletmişsi azı kalmış , Allah hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde düğünlerimizi de atlatmamızı nasip etsin...

Ben beyaz eşyalarımı sıemensten aldım canım, aslında aynı modellerden boschta da vardı ama nişanlımın tanıdğı sıemens vardı , fiyatta da yardımcı olunca onu tercih ettik...
Mobilyalarımı modesadan aldım yatak odamı ve yemek masamı,
Şimdi tv ünitesi yaptıracağım ve bir de paramız yeterse bir takım daha koltuk alacağız :78:
Gelinliğim şuan dikiliyor 12 eylülde provam var çok merak ediyorum son halini :69:
Kına için henüz hazırlıklara başlamadım, çeyizimi de bayramdan sonra götüreceğiz,
Bu arada balayı için granada yı düşünüyoruz, güney sıcak olur dedik , siz nereyi ayarladınız?

oy oy maşallah ya sen çoğunu halletmişsi azı kalmış , Allah hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde düğünlerimizi de atlatmamızı nasip etsin...

Ben beyaz eşyalarımı sıemensten aldım canım, aslında aynı modellerden boschta da vardı ama nişanlımın tanıdğı sıemens vardı , fiyatta da yardımcı olunca onu tercih ettik...
Mobilyalarımı modesadan aldım yatak odamı ve yemek masamı,
Şimdi tv ünitesi yaptıracağım ve bir de paramız yeterse bir takım daha koltuk alacağız :78:
Gelinliğim şuan dikiliyor 12 eylülde provam var çok merak ediyorum son halini :69:
Kına için henüz hazırlıklara başlamadım, çeyizimi de bayramdan sonra götüreceğiz,
Bu arada balayı için granada yı düşünüyoruz, güney sıcak olur dedik , siz nereyi ayarladınız?

simensle boshun ürünleri aynı zten canım özellikleri sekilleri aynı boshtan aldık bizde balayına antalya sideye gidicez 4gece 5 gün:69:ilk önce onu ayarladık daha haziranda yaptık biz rezarvasyonu :1:biz tayinci olduğumuz için yemek masası sandalyesi tv sehbası koltuk takımı yatak olanlardan seçtik onuda 2 tane 3lü tane teklisi var birde yatak odası aldık bellonada 6500 tl yi gecene 84 ekran lcd hediyeydi onuda kaptık:1:

simensle boshun ürünleri aynı zten canım özellikleri sekilleri aynı boshtan aldık bizde balayına antalya sideye gidicez 4gece 5 gün:69:ilk önce onu ayarladık daha haziranda yaptık biz rezarvasyonu :1:biz tayinci olduğumuz için yemek masası sandalyesi tv sehbası koltuk takımı yatak olanlardan seçtik onuda 2 tane 3lü tane teklisi var birde yatak odası aldık bellonada 6500 tl yi gecene 84 ekran lcd hediyeydi onuda kaptık:1:

evet canım bosch la sıemensın ürünleri aynı biliyorum, en çok buzdolabımı seviyorum buzluğu altta olan model :69:

sıdeyi ben de çok araştırdım , hangi otel canım merak ettim bir de ona bakayım , granadaya 5 gece fiyat 1300 civarı dedi tur şirketi , özellikle odalarına bayıldım, çok ferah duruyor :69:

evet canım bosch la sıemensın ürünleri aynı biliyorum, en çok buzdolabımı seviyorum buzluğu altta olan model :69:

sıdeyi ben de çok araştırdım , hangi otel canım merak ettim bir de ona bakayım , granadaya 5 gece fiyat 1300 civarı dedi tur şirketi , özellikle odalarına bayıldım, çok ferah duruyor :69:

grant art otel canım biz 920 tl ye gidicez :69:

Güzel gelişmeleri okudum sizlerden haber aldım en erken şekilde bayramınızı kutlamak istedim,yarın evde olmayacağım birtanemle dopdolu bir gün geçirip güzelce gezdikten sonra yapı marketlere gidip bir kaç şey bakacağız :) Şimdiden bayramınız kutlu olsun arkadaşlar...

Sanki bir ay sonra düğünü olan ben değilmişim gibi hissediyorum. İlk düğün benim sadece 31 günüm var ama hiç heyecan yok. Kasım gibi ablam nişanlanacak ona daha çok heyecanlanıyorum. Ne oluyor bana :52::84:

Back