hımm, otele baktım, güzele benziyor, inşallah güzel bir balayı geçirirsiniz siz de
Biz henüz rezervasyon yaptırmadık ama bu aralar yaptıracağız granada için , inşallah memnun kalırız
Kimsecikler yok muuu? Bayramınız nasıl geçiyor kızlar
kızlar gelinlik fot. ekledim yardım edin düğünüme 50 gün kaldın.hala almadım
Al benden de o kadar o kadar garibim ki depresyondayım desem değil. Herkese çatasım geliyo ama çatamıyorum öyle kendi halimde sessiz sedasız takılıyorum.Bugün koli aldım kitaplarımı toplarım diye. Sonra dedim kitaplarımı toplarsam tam misafir gibi olacağım o his bile yetti vazgeçtim. Nişanlımda dedi hergün gelir alırız bi iki torba kolileme ohh be dedim. Çok kötü bi duygu 29 günüm kaldı ailemle. Her an ağlayabilirim
ekim gelinleri
Ben hala ev bulamadım çok stres yapıorumdaha halılar perdeler de yok tabiii offf off
canımm yaa yapma stres daha var halledersin inşallah...yeni eylüle girdik bu ay bulursun evini hayırlısıyla...bizimde ev var hiç eşya yok daha hiç bişi almadık ben hiç stres yapıommucanımız saolsun :97:
ekim gelinleri
Ben hala ev bulamadım çok stres yapıorumdaha halılar perdeler de yok tabiii offf off
evet dediğin gibi canım eksik hiç bitmiyo bitecek gibide durmuyo..balayına gitmeyi düşünmüyorum o yüzden öle bi problemim yok zaten bi hafta sonra kurban bayramı..inşallah canım yarın kısmetse artık bi emlakçıya gidicez :44: eksikler hiiiiiiiiiiiiç bitmiyoo
balayı için çook kararszm kızlar siz yer ayarladınzmı
bulursun canım stres yapma emlakçıdan dahada çabuk bulunur benimde perdeler yarın dikilmeye başlanck seçtiğim perde az gelmiş odama yetmicek başka seçicemçok stresli iş ya hayırlısıyla bir evlnesek gerçi bizim nikah oldu düğünü bekliyoruz son 36 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?