Anladım mistikcim, detaycı ve özenlı bır yapın var anlasılan...
Oh nısanlın rahat edecek ılerde
Hersey ıcıne sınsın ınsallah...
Ben galıba saldım gitti
Arabayı nısanlımın arkadasları susleyıp getırecekler bınerken gorecez ıkımızde ay fazla mı rahatım ne
Kız valla strese gırdım bak sımdı
selam güzel ekim gelinlerii
daha ekim gelmeden biz topiki baya bi sessiz bırakıyoruz
bizde hiç bir gelişme yok nişanlım çalışıyor gece 12 ye kadar
ev bulunmadı ayrıca arayamıyoruz da nişanlım olmadan
bayramda 3 gün boyunca şehir dışında olacak nişanlım ve ailesi yine hiç bir şey yapamayacağız
anlayacağınız düğüne 40 gün var ve kimse düğün yapacak gibi değil içim içime sığmıyor sıkıntıdan patlayacak gibiym arkadaşlar nasıl yetişecek onca iş neden insanlar bu kadar umursamaz
Merhaba miracle
senden bir gün önce de benim düğünüm var Allah nasip ederse,
hazırlıkların tam olarak ne aşamada? Beyaz eşya ve mobilyayı aldıysanız ev bulunur bulunmaz yerleştirirsiniz sorun olmaz, ama onlar da alınmadıysa artık harekete gecme zamanınız gelmiş demektir.
Benim hazırlıkları soracak olursan gelinliğim dikiliyor eylül sonu teslim alacağım, beyaz eşya ve mobilyalarım alındı,bunun haricindeki yapılacaklar duruyor
bayramdan sonra da çeyiz götüreceğiz inşallah
merhaba canım
ne güzel bi çok şeyin hallolmuş canım rabbim huzurla kullanmayı nasip etsin..
mobilyalar ve beyaz eşya alındı canım
gelinliğim 1. provası yapıldı
kınaya dair hiç bi hazırlık yok
herşeyden önemlisi ortada ev yok bulamıyoruz malesef
Aydasucum özledim seniinasılsın , nasıl gidiyor hazırlıklar?
Bu arada ben de ekim gelinliğine terfi ettim biliyo musun , 8 ekimde olacak bizim düğünümüz de :116:
Merhaba kızlar
Dün fotoğrafçılarımızla buluşup düğün günümüzü programladık.
İkinci duvağıma karar verdim kısa alacağım
Şimdi bohça yapılması gerekiyormuş onu düşünüyorum. Sizler düğünden sonra kayınvalide kayınpedere bohça yapacakmısınız yapacaksanız ne koyacaksınız.
Amin canım inşallah hepimiz huzurla mutlulukla yaşamaya başlarız yeni evlerimizde
Canım ev için daha zamanınız var bence, düğünden 15 gün önce bile bulsanız yeterli, bunu kendine sıkıntı yapma , daha vaktin var
Kına için benim de hiçbir hazırlığım yok, burda bir cafe var orayı tutmayı düşünüyorum ama daha gidip konuşmadım,
Bindallıyı sorun etmiyorum bir günde gidip kiralayacağım,
Abiye için dolaştım biraz ama kafama göre bulamadım bayramı atlatalım onu da alacağım hemen,
yani anlayacağın aramızda pek de bir fark yok , hallolur inşallah hepsi hele şu bayramı bi atlatalım
hadi gözün aydın canım
biz bohçayı düğün öncesi göndereceğiz içine de kayınvalideme dantelli pike takımı,seccade,eşarp,bluz,havlu kayınpederime gömlek çorap seccade tesbih falan koyacağız canım...
inşallah canım ..
ya eylül gelinlerini takip ediyoruz ya genelde bi çok şey aksıyo geç geliyo terslik oluyo falan ya o yüzden çok sıkıntı yapıyorum
ben kınayı evde yapıcam bindallık ve abiye kolay çok önemsemiyorum onları
umarım bayram geçince herşey yoluna girer ve kolaylıkla hallederiz herşeyi
bu arada hangi şehirdesin canım?
Tatlım ben de ozledım ya...
Senı gorunce cok sevındım...
Cuma gunu ısten ayrıldım, henuz daha farkında degılım bırseylerın araya bayram gırdıgı ıcın...
Evet canım bılıyorum, olsun bunda da vardır bır hayır ne kaldı surda 8 ekıme...
Bayramdan sonra baslayacagız hazırlıklara ınsallah...
Sen ne alemdesın hazırlıklar dısında...
İl dısına mı gelın gıdecektın yoksa aılenle aynı sehırdemısın
pike mibana kalsa ben istemiyorumda bu büyükler birbirini kışkırtıyor. Yengem bohça yap dedi anneme annemde aaa yapılması laızm falan diyo
İşten ayrıldın demek, hayırlısı olsun canım, evlenince çalışmayacakmısın :26:
Benim gelinliğim dikiliyor şuan 12 eylülde provam var eylül sonu da teslim alacağım inşallah
Mobilyalarımı aldım , beyaz eşyalarımı da aldım , sadece yerleştirmek kaldı,
Son anda aldığımız kararla ailemle aynı şehirde olmaya karar verdik canım
inşallah canım ..
ya eylül gelinlerini takip ediyoruz ya genelde bi çok şey aksıyo geç geliyo terslik oluyo falan ya o yüzden çok sıkıntı yapıyorum
ben kınayı evde yapıcam bindallık ve abiye kolay çok önemsemiyorum onları
umarım bayram geçince herşey yoluna girer ve kolaylıkla hallederiz herşeyi
bu arada hangi şehirdesin canım?
pike takımı canım hani şu çeyize yapılanlardan
aynen bizim de öyle oldu halam aa pike seccade koymayacak mısın dedi annem de aa tabi olması lazım dedi ve yaptı..
aslında herşey evlenenlerin istediği gibi olmalı fakat hiç bişey istediğimiz gibi olmuyo ki hatta sürekli anne bunu ister baba şöyle ister komşular ne der akrabalar ne düşünür diye diye evelenip gideceğiz
Yok canım calısmayacagım, daha doğrusu calısamayacagım...
Biz tayıncıyız ve nısanlımın sabıt bır saatı yok, kımı zaman gece kımı zaman gunduz...
Aklım kalır mumkun degıl olmaz dıyor, ben de cok yoruldum ısın gercegı, bıraz dınlenmek ıstıyorum...
Sen bısey bırakmamıssın kuzum, gelınlık mobılya, beyaz esya oh masallah...
En cok da aynı sehırde kalmana sevındım bılıyormusun...
Sımdıden ıcıme bırsey oturuyor benım
Hallolur hepsi ya sıkma tatlı canını, huzurumuz yerinde olsun da gerisi kolay
Of sevemıyorum ben su adetlerı bır turlu...
Zaten stres ıcındeyız boyle seyler daha da artırıyor...
Bana kalsa gelınlıgımı bıle ben alayım nısanlım da damatlıgını...
İstemıyorum ben ya bohca falan...
Ne garıp ışler bunlar...
Kayınvaldem ıkıncı oda ıcın 2 cekyat alırız dıyor ama kesınlıkle ıstemıyorum ben sıkıs tepıs esya, zaten tayıncıyım yarın doğuda napacam ben o kadar seyı...
Azcık oluruna bıraksalar...
Benım sıkıntım yok karsı taraftan ama yasayan ıllakı vardır
Nişanlın da haklı canım, biraz dinlen de olmadı kpss ile yerleşirsin nasip bellimi olur...
Büyük işleri hallettik sayılır canım ya benim en çok sorun yaptığım gelinlikti , çok şükür şimdilik iyi gidiyor 12 eylülde çoğu tamamlanmış olacak gelinliğimin , inşallah istediğim gibi olur
Evet canım ailemle aynı şehirde olmama ben de sevindim, ama tayinci olmanın da ayrı bir güzelliği var , sürekli yeni insanlar , yeni bir şehir, iyi yönlerini görmek lazım canım
Sadece şimdi tv ünitesi almam lazım, daha doğrusu yaptırmam lazım beğendiğim üniteye 3000 lira dedilerhayatta veremem o kadar para , şimdi bir toptan üretim yapan mobilyacıyla görüştüm yarı fiyatına yaptıracağız
inşallah canım benim birbirimize moral verirsek burada herşey hallolacak veee burada hangi yemeği yapacağımızı evimizi nasıl temzilediğimizi sonra daaaa bebiş beklemelerimizi konuşacağız inş
al benden de o kadar canım ya şu adetleri anlayamadan evlenip gideceğiz zaten
şükür benim de sıkıntım yok nişanlım bi çok şeyi ayarlıyo zaten
ama forumda okuyorum da halimize binlerce şükür aileler arasında sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?