Maddiyatla alakalı diye düşünüyodum bende böyle şeyleri ama çok tutmuyor. Tshirtleri pazardan alıp kendim bile boyayabilirim die düşünüyorum 5 tl tshirtler hatta kaynana görümce baldız için bile yapıabilir güzel anı olur onlar içinde. (Kına yapacakalr için yakın arkadaşlarına anı olsun diye minik hediyeler hazırlanabilir şu taçları kendiniz yapabilirsiniz). Gelin ayakkabımı 55 tl ye aldım onu süsleyeceğim. Gelin buketimi facede buldum canlı gibi ama yapay ordan alacağım. O kadar çok araştırıyorum ki nişanlım hayretler içinde kalıyor. Düğün fotoğrafçısıyla maille pazarlık içindeyim. Annem diyorki evde doğmamış olsan hastanede karışmış derdim çingene gibi oldun
Araştırınca insan herşeyi buluyo tabi zevk meselesi bu orası ayrı bişi. Ne gerek var abartı diyen olabilir
ya ben öyle ince işleri beceremediğim gibi sabrım da pek yoktur yapabilenlere hayranım
yapabiliyorsan çok harika olur canım yaa
aynen bende öyleyim vee annem artık yanımda alışverişe gelmiyo utanıyomuş pazarlık yapışımdan
çiçeği netten mi sipariş mi vereceksin canım?
Dediğim siteden bir kaç çiçek kopyaladım kızlar tanesi 70 tl beyaz renklerde de çok güzel modelleri var ama ben renkli istiyorum bakalım beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 247924 Eki Görüntüle 247925 Eki Görüntüle 247927 Eki Görüntüle 247928 Eki Görüntüle 247929
çiçek resimleri alıntıdır(Gelinbuketlerim Yapay Ve Canlı)
Güvenilir canım kadınlar kulübünden alıp önerenler de var. Face deki profiline girersen çok güzel çiçekleri var ben sadece bi kaç tane seçtim. Ben salonun süslemesi için bi çiçekçiyle anlaştım gelin çiçieğini 50 tl yaparım dedi nişanlımda onay verdi. Onu fotoğraf çekiminde kullanmayı düşünüyorum akşama kadar solar canlı olduğu için.Düğünüm 7 de başlayacak nikahımız 8 de kıyılacak canlı çiçekten eser kalmaz o saate o yüzden yapay da olsun diyorum.
Gelinliği kayınvalideme göstermek için gittiğimizde çiçekleri sordu kayınvalidem. Satıcı aaaa tacı çiçeği keseyi biz veriyoruz dedi. Neyse çiçek de 3 tane koymuşlar aynı tip kayınvalidem birini tuttu biraz hızlı çekti sanırım çiçeğin güllerinden biri bi fırladı havada bi uçtu. Direk bıraktı yerine verdiğiniz çiçek bu mu yerinde durmuyu gülleri dedi. Ne güldük o yüzden bende onu atarım diye düşünüyorum. Canlı olmasaydıda olur du ama nişanlım yapalım dedi. Bunuda ben alırım artık napsın çocuk
ekimin güzel gelinleri bişe soracam ya mutfak takımımı alayım hani şu içinde perdesi masa örtüsü peçeteliği önlüğüvs olan mu yoksa ipli perdeden mi alayım
ekimin güzel gelinleri bişe soracam ya mutfak takımımı alayım hani şu içinde perdesi masa örtüsü peçeteliği önlüğüvs olan mu yoksa ipli perdeden mi alayım
Evet herşey çok güzel olsun istiyorum. Bir kere evleneceğiz sonrası yok. Abiye değil ki birinde bunu kullanayım başkasında diğerini diyemiyorum. Hepsi olsun istiyorum. Sonra biraz bakıp düşününce gerek yok deyip vazgeçiyorum.Sonra ablam gelip senin düğünün hiç birşeyde aklın kalmasın ne istiyorsan yap diyor evet öyle olmalı diyorum. Zor işler ya. Nişanlımda garibim ne istersen olacak senin günün o gün diyor gık demedi hiç bişiye. Bende şımarıklık yapıyorum böyle olunca işte. Herşey göznlümüze göre olsun hepimizin. Mübarek Kadir Gecesi Allah ım hepimizin dualarını duysun
kızlar kiracı ve tainci olduğumuzuda belirteyim her eve uyar mı acaba zebra .ay bu konuya çook takıldım ben ya haftaiçi alayım artık diyorum zaman azalıyor.hayırlı kandiller
gerçekten zor çook tşk canımZebra daha aydınlık gösteriyor mutfağı ama her cama uyarmı bilmiyorum ne yalan söyleyeyim. İşiniz zor tayinci olunca kendi düzeniniz istediğiniz gibi olmuyor. Sen ne istiyorsan öyle yaptır arkadaşım. Yardım edebileceğim bişi varsa sor yardımcı olayım şu an evde tek işim düğün hazırlığı
gerçekten zor çook tşk canımZebra daha aydınlık gösteriyor mutfağı ama her cama uyarmı bilmiyorum ne yalan söyleyeyim. İşiniz zor tayinci olunca kendi düzeniniz istediğiniz gibi olmuyor. Sen ne istiyorsan öyle yaptır arkadaşım. Yardım edebileceğim bişi varsa sor yardımcı olayım şu an evde tek işim düğün hazırlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?