2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

barinmaz dert etme. etrafimdan duyduklarim genelde kayinvalide tarafi geline pek birsey almiyormus. bana hicbisey gelmese de dert etmeyecegim o yuzden. kiyafeti zaten nisanlim aldi bana. ben de ona ufak bisiler aldim bayramlik

barinmaz dert etme. etrafimdan duyduklarim genelde kayinvalide tarafi geline pek birsey almiyormus. bana hicbisey gelmese de dert etmeyecegim o yuzden. kiyafeti zaten nisanlim aldi bana. ben de ona ufak bisiler aldim bayramlik

Dert etmiyorum canım benim. Benim öyle aman o olsun bu olsun gibi isteklerim yok adetlere takılıp kalmıyorum. Herşey böyle süpper ben şu anda düğün günüm nasıl daha eğlenceli olur onu düşünüyorum hatta düşünmekten uyuyamıyorum diyebilirim

Ayakkabılarımı kendim süslemeye karar verdim onla uğraşıcam şimdi.

Kızlar düğün günü hazırlık aşaması için tshirt bastırmaya karar verdim. Bakalım beğenecek misiniz?

Eki Görüntüle 247110 Eki Görüntüle 247111

anammm ne güzelmiş.. güle güle kullan canım..
bu arada biz de ev tuttuk, beyaz eşyalar tamam, davetiyeleri seçtik ama ekimin başında bastırcaz, gelin ayakkabısı tamam, gelinlik dikiliyor... vay be baya ilerlemiş hazırlıklarımız di mi

slm kızlar geçen bayramda kayınvalidemler hem altın hemde kıyafet aldılar ama bu bayram hala ses olmadığına göre bişe yok gibi.kızlar bende gelin çiçeğimi kırmızı düşünüyorum beldeki gelin kuşağına uyar diye ama canlı istemiyorum anı kalsın. bide girişte hareketli müzik yazılmıştı ya bende öyle düşünüyorum özellikle ajda pekkan imamınıda kıyarım hükümetinide ii fikir gibi. ama başka değişik fikirler verelim birbirimizi

facebook ta gelin buketlerim canlı yapay diye bir profil var. Canlı gibi yapay çiçekler var bakmanızda yarar var.
Slayt müziğimi Füsun Önaldan senden başka şarkısını istiyoruz çok eğlenceli yaaaaaaaaaaaaaaaa

Geçn gün bi akrabamızın düğününde çook güzel olmuştu sende başka bende aynı olmasın diye taze söğüt dalıını kullanayım diyorum.

Geçn gün bi akrabamızın düğününde çook güzel olmuştu sende başka bende aynı olmasın diye taze söğüt dalıını kullanayım diyorum.

Aaaa bende aslında bin ban bon çok şükür dostlar benimde artık bir sevgili var onu istiyodum uyuz olduğum bir arkadaş yaptı o nedenle yapmak istemedim

slayt taan sonra kuzenim piyano ile biz aşkı meleklerden çaldık ı çalacak ve öyle sahneye kadar yürüyüp minik bi dans yapacağız. Sonra nikah kıyılacak ve ardından ferhat göçer cennet ile ilk dansımız olacak.Arada bi yerde yalın meleklerin sözü var ıda çaldırmak istiyorum ama zamanını bilmiyorum

piyona çook güzel olur.ya bana da iki giriş müziği gerekiyor hem nişanlık hemde gelinlik giyecem bir saat arayla iki giriş yapacam kendi memleketimde fark iller olunca.zeki müren kara sevda ağır mı olur bide soner arıca seni seviyorum bunda kararlıyım da diğeri ağır gibi ama sesi çook gürr

bizim nişanımızda dans şarkımız "Hello, is it me you're looking for" du canlı söylemişlerdi ve müzisyenin sesi çok güzeldi. normal zamanda bile dinlediğimde mutlu oluyorum düğünde de bunu istiyorum ama karar vermedik daha.
kızlar bişi demek istiyorum bence çok önemli bir ayrıntı eğer zamanınız olursa düğün öncesinde provasını yapın. ortada ne yapacağınızı bilmeden durmak çok kötü bidurum. dansınızı yapın, yapabilirseniz videosunu çekip birlikte izleyin daha düzgün nasıl yapabileceğinizi konuşun. hatta pasta kesilirken hangi elle bıçak tutulacağına, birbirinize yedirip yedirmeyeceğinize kadar konuşun.

Allah'ım 57 günüm kaldı hergün bişeyler daha telaşlandırıyo beni :18:

Son düzenleme:
selam güzel gelinler

hepinizin kandili mübarek olsun..

rabbim bu mübarek geceler,günler hürmetine yuvalarmızda sağlıkla,huzurla ve aşkla yaşamayı nasip etsin inşallah..

bende 9 ekim geliniyim ama biz daha ev bulamadık kii

Son düzenleme:
gelin damat tshirtleri süpermiş fikrini çalabilir miyim :)

tabiki canım bana ait bi fikir değil zaten bende nette gördüm.daha değişik şekillerde yapılabilir ben bunu beğendim. Hatta annem içinde birşey beğendim geline sarılıp ağlayan bi kadın şişko falan gerçi annem şişko değil ama çok hoşuma gitti

Bende senden bi hafta önce evleniyorum canım bizim evimiz var ama hala teslim alamadık. Bu gidişle balayından döndükten sonra anca çeyiz sererim

Bende senden bi hafta önce evleniyorum canım bizim evimiz var ama hala teslim alamadık. Bu gidişle balayından döndükten sonra anca çeyiz sererim

ayy ne güzel canım...

sıra sıra evleneceğiz ama şu ev konusu çok canımı sıkıyor nasıl bulacağız bilmiyorum...

ne güzel kendi eviniz olacak demekki rabbim herkese kendi evini nasip etsin inş..

hazırlıklar ne durumda bakalım?

merabaaa benide alın aranıza benimde 8 ekimde kına gecem 9 ekimdede yemekli mevlüdü şerif var. Allah kolaylık versin, zor ama tatlı telaşlı işler bizi bekliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…