ben de 2 tane shagy halı aldım kullanımının zor olduğunu düşünmüyorum
kızlar sıze bısey sormak ve bısey paylaşmak ıstıyorum cvp larınıza göre hersey sorunsuzmu gıdıyo ailenizle nısanllınızın ailesiyle falan bahsedermısınız yoksa sorunlar cıkıyomu ufk da olsa buyukte olsa esya alırken salon tutulurken ne bılıyım yada herhangı bı seyde bu dugun hazırlık donemı zor gzın bu onmelı donemınızı merak edıyprum ve burda sızınle paylaşarak koneldı bana ve sıusarak teselli edebılıcem kendımı
kızlar ben bugun kayın valıdemı aradım dedım benle ılgılı konuları bana soylersenız sevınırım dıye oda tamam dedı ama hala nısanlımla kırgınız bugun pazar buluşmadık bıle kendı halıne bıraktım onuda benı anlamıyo bazen ailesi konusundaen ıyısı ınsanları rahat bırakıp bıdı bıdı yapmamak sanırım ama kendımı yıyıp bıtırıyorum
En iyisini yapmışsın canım. Bende eşlerimizi kendi ailemiz yerine onların ailesine şikayet etmeliyiz diye düşünüyorum. Nişanlımla ilgil bir şey olursa kayınvalideme diyorum oğlun böle böle yapıyo bana. O da kızıyo nişanlımakendi anneme söylediğimde ben kin tutabilir. Bir kaç kez telefonda ağlamıştım annem duymuş seni ağlatıyor o falan dedi ders oldu bana
En iyisini yapmışsın canım. Bende eşlerimizi kendi ailemiz yerine onların ailesine şikayet etmeliyiz diye düşünüyorum. Nişanlımla ilgil bir şey olursa kayınvalideme diyorum oğlun böle böle yapıyo bana. O da kızıyo nişanlımakendi anneme söylediğimde ben kin tutabilir. Bir kaç kez telefonda ağlamıştım annem duymuş seni ağlatıyor o falan dedi ders oldu bana
günaydın ekim gelinleriii cuma günü nikahımız oldu 3 günlük evliyimtabi daha düğün olmadığı için hala bekarmışım gibi geliyor düğünede kaldı 46 gün
günaydın taze gelinimiztebrik ederim benimde nikah için son 6 hafta düğün içinn 9 hafta ben artık hafta olarak takip ediyorum günleri sayınca bitmicek gibi geliyo
saol canımgünler yaklaşıyor heyecanlıyım kedimize ait evimiz olcak artık :97:
günaydın ekim gelinleriii cuma günü nikahımız oldu 3 günlük evliyimtabi daha düğün olmadığı için hala bekarmışım gibi geliyor düğünede kaldı 46 gün
bende çok heyecanlıyım o kadar vakit varken bu kadar heyecanlıyım bide düğün günü naparım hiç bilemiyorum :18: bu hafta sonu davetiye bakıcaz bana fikir verebilirmisin sen seçtinmi okyanus?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?