2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

Biz nişanlanmadan önce babaannemi kaybetmiştik. Kayınvaliden başsağlığına geldiğinde nişan bohçası hakkında konuyu açtı. Bende istemiyorum öyle bohça falan. Annem bizim için çocukların ne istediği önemli kızım bohça alışverişi vs istemiyo bırakalımda kendileri yapsınlar herşeyi dedi. O günden beri hiç birşeyimize karışmadılar ne bizimkiler ne nişanlımın tarafı. Hee aileler ne kadar görüşüyor derseniz nerdeyse hiç görüşmüyorlar. Açıkçası böylesi benim için en iyisi

benım kayın valıdem bugun benı sıkayet etmıs nısanlıma ben tavır yapmısım telde ona guya nısanlımda surat astı bana telde bende bagırıp kapattım ortada bısey yokken ne dır bu sıkayet dıye pişman gıbıyım bu ısten (

Kızlar sakin olun bu süreçte hep olur diyolar benim kayınvalidemler farklı ilde şimdilik yok bişey ama bakalım zaman ne gösterecek.siz sakin olun ilişkinizi zedelemeyin nasıl başlarsa öyle gider

merhaba ben de 15 Ekimde evlenicem. Bizde de bi sürü şey oluo bana da düğünden önce oluo sonra geçio diolar inş geçer geçmezse çok zor valla insan evlilikten ürküo

kızlar çok stresli bir dönemdeyiz ama yine de herkese karşı anlayışlı olmamız gerekiyor tabii ki onların da bize. ama ben uyuyor muyum hayır. her kızdığım şeyde nişanlıma patlıyorum o da yazık alıştı duruma beni sakinleştiriyo alttan alıyo biliyorum sıkıntılısın diyo :))
ama sonra da üzülüyorum niye ondan çıkarıyorum acısını her şeyin diye. :44:

Bizde Allaha şükür öle gerginlikler yok. Eşya konusunda nişanlımla bazen zıt düşüyoruz ki sonunda benim istediğim oluyo. Aileler sağolsunlar hep destekçiler bize dönemin sıkıntılı olduğunu bildikleri için bide onlar uğraşmıyor bizimle. Şanslıyım galiba

bende sıkıntıdan sürekli rahatsızlanıyorum hep hastane iğne falan biz ne zaman alışverişlik bişeymiz olsa ben o gece veya o gün acile gidiyorum bilmiyorum daha önceki sayfalarda okudum da gerçekten nişanlımı çok sevmesem çekilcek yanı yok şu olayların eskiden bende derdim hep şu gelinler niye düğünde bu kadar suratsız oluolar die ama olunuomuş insanın üstüne nasıl geliolarsa artık zıvanadan çıkıo insan ben kimseye de bağırıp çağırmıyorum içime atıyorum ya da arkadaşlarımla konuşuyorum

kızlar ben bugun kayın valıdemı aradım dedım benle ılgılı konuları bana soylersenız sevınırım dıye oda tamam dedı ama hala nısanlımla kırgınız bugun pazar buluşmadık bıle kendı halın ebıraktım onuda benı anlamıyo bazen ailesi konusunda en ıyısı ınsanları rahat bırakıp bıdı bıdı yapmamak sanırım ama kendımı yıyıp bıtırıyorum

kızlar ben bugun kayın valıdemı aradım dedım benle ılgılı konuları bana soylersenız sevınırım dıye oda tamam dedı ama hala nısanlımla kırgınız bugun pazar buluşmadık bıle kendı halıne bıraktım onuda benı anlamıyo bazen ailesi konusunda en ıyısı ınsanları rahat bırakıp bıdı bıdı yapmamak sanırım ama kendımı yıyıp bıtırıyorum

En iyisini yapmışsın canım. Bende eşlerimizi kendi ailemiz yerine onların ailesine şikayet etmeliyiz diye düşünüyorum. Nişanlımla ilgil bir şey olursa kayınvalideme diyorum oğlun böle böle yapıyo bana. O da kızıyo nişanlıma kendi anneme söylediğimde ben kin tutabilir. Bir kaç kez telefonda ağlamıştım annem duymuş seni ağlatıyor o falan dedi ders oldu bana

kesinlikle cnm kendi ailemize yansıttığımız en küçük olumsuzluk büyük bi problem haline dönebiliyo, en iyisini yapmışsın

evt canım bana da doğru olan bu geldi senın fıkrıne katrılıyorum sonuna kadar cok haklısın ve suan ıcım cok rahat

günaydın ekim gelinleriii cuma günü nikahımız oldu 3 günlük evliyim tabi daha düğün olmadığı için hala bekarmışım gibi geliyor düğünede kaldı 46 gün

günaydın ekim gelinleriii cuma günü nikahımız oldu 3 günlük evliyim tabi daha düğün olmadığı için hala bekarmışım gibi geliyor düğünede kaldı 46 gün

günaydın taze gelinimiz tebrik ederim benimde nikah için son 6 hafta düğün içinn 9 hafta ben artık hafta olarak takip ediyorum günleri sayınca bitmicek gibi geliyo

günaydın taze gelinimiz tebrik ederim benimde nikah için son 6 hafta düğün içinn 9 hafta ben artık hafta olarak takip ediyorum günleri sayınca bitmicek gibi geliyo

saol canım günler yaklaşıyor heyecanlıyım kedimize ait evimiz olcak artık :97:

saol canım günler yaklaşıyor heyecanlıyım kedimize ait evimiz olcak artık :97:

bende çok heyecanlıyım o kadar vakit varken bu kadar heyecanlıyım bide düğün günü naparım hiç bilemiyorum :18: bu hafta sonu davetiye bakıcaz bana fikir verebilirmisin sen seçtinmi okyanus?

bende çok heyecanlıyım o kadar vakit varken bu kadar heyecanlıyım bide düğün günü naparım hiç bilemiyorum :18: bu hafta sonu davetiye bakıcaz bana fikir verebilirmisin sen seçtinmi okyanus?

yo cnm biz daha hiç bakmadık bu haftasonu damatlık ve davetiyeye bakçaktık damatlık için gezdik eylülde gelckmiş yeni modeller kiğılıya ordan bakçaz orayı düşünüyoruz bu haftasonuda çeyizim gtçek galiba tam belli değil o yüzden eylüle bayramdan sonraya kaldı ama pahalı bişi düşünmüyorum ben bakıp atıyorlar boşuna masraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…