bayramdan sonra temzilik yapar eşyaları yerleştiriz artık 15 gibide çeyiz gider. Gerçi şu çeyiz gitmesi olayı hiç bana göre değil ama anneler heves ediyor. Süsleyeceğiz artık evi
Mesajını şimdi gördüm canım ,ben İstanbuldayım Avrupa yakasında , nerede oturacağımıza bir türlü karar veremiyoruz aileme yakın olsun istiyorum ama işyeri karşı tarafta nişanlımın böyle arada kaldım. Çok zorlanıyorum..
Ben bakırköyde oturuyorum.Avcılara taşınıcamAvrupa yakasından birini buldum sonunda
bende kaçar yarın kardeşimin yerine işe gideceğim. Ordan yazarım size herkese iyi geceler
yine kimsecikler yok. Bugün limangoda bisürü kampanya var kızlar çeyizindeki küçük eksikler içinbakmanızı öneririm
burdayımmm ama o kadar uykum var ki. dun sabah 9 da gırdım ve hala hastanedeyimuykum acılsın dıye nete gırdım. nafilee........
off!!! eylul sonu gelsede ısı bıraksam
İşi bırakıncada keşke iş olsada azıcık kafamı dağıtsam dersin. Az kaldıkça iyice panik olunuyor herşeye sarıyorsun.İşte hiç değilse kafa dağılıyo. Evlendikten sonra çalışmasam mı diyorum bazen nişanlıma aman ha sakın diyor. Evde kalırsan bütün gün bana sararsın, akşam geldiğimde başımın etini yersin diyor eee evleneceği kadını iyi tanıyor.
kızlar mutlu pazarlar herkeze nerelerdesiniz
Kızlar nişanlımla ev bakmaya gittik,zeytinburnu civarında olmasını çok istiyordum ama olmadı evler çok eski kiralar çok abartı birde ben sıfır bir binaya girmek isteyince imkansızlaştı, şimdi karşı tarafta bir evi gösterdi bana içi filan tam istediğim gibi özellikle kullanılan malzemeleri çok beğendim ama ne yazık ki biraz küçüko düzeyde bir evde bulamayacağımı biliyorum bu şartlarda kafam çok karışık birde iskan bekliyor ev eğer düğün tarihimize kadar yetiştirebilirlerse olmasını istiyorummmm ..Çok zor işler yaa çoook...
canım iskan çıkmadıysa iş biraz sakat evle ilgili problem varsa çoook uuzn sürer iskan çıkması ben yapı denetimdeydim bir yıl çalıştım inşaat mezunuyum aynı zamanda bana sorarsan başka evlerede bakının bir oraya umut bağlama olmayabilir üzülürsün
Kızlar nişanlımla ev bakmaya gittik,zeytinburnu civarında olmasını çok istiyordum ama olmadı evler çok eski kiralar çok abartı birde ben sıfır bir binaya girmek isteyince imkansızlaştı, şimdi karşı tarafta bir evi gösterdi bana içi filan tam istediğim gibi özellikle kullanılan malzemeleri çok beğendim ama ne yazık ki biraz küçüko düzeyde bir evde bulamayacağımı biliyorum bu şartlarda kafam çok karışık birde iskan bekliyor ev eğer düğün tarihimize kadar yetiştirebilirlerse olmasını istiyorummmm ..Çok zor işler yaa çoook...
tarıfıne gore guzel bı ayakkabı olmalı. gule gule kullan. burnu acık mı? platform topuk mu? bılekten bağlamalı mı? cok soru sordum.... ee merak ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?