Gelinlik ayakkabımı aldım sonunda
Krem rengi dantelli, ön kısmında taş var
hayırlı olsun.. güle güle kullan..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelinlik ayakkabımı aldım sonunda
Krem rengi dantelli, ön kısmında taş var
Mağdem konu gelin ayakkabılarından açılmış bakalım benimkinide beğenecekmisiniz http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-ayakkabisi/458978-yuksek-platform-gelin-patilerim.html bu linke tıkladıktan sonra konudaki linkede tıklayınca resmi göreceksiniz..
Platforma bayılırım bende çok şık bi seçim olmuş.
Kızlar nerdesiniz...............................
Kızlar nerdesiniz...............................
havadn mıdır nedir anlamadım ama bi hoşum. Kitap okuyayım dedim ama bilgisayarın başından kalkamadım (yatakta uzanmaktayım) Nikah için slayt hazırlayayım dedim sıkıldım fırsat sitelerine takıldım ayyy daha ne çok şey var. 5 li servis seti ( kevgir vs) ayrıca alacak mısınız? Takımın içinde var ama onları günlük kullanmak istemiyorum annem kullan ne olacak diyor.
Schafer ın saplı setı vardı ondan alabılırsın. takımında wardı ama bunların rengı kahvaltı setımle uyumlu bulup almıstım.
(mısafır ozelde ben ozel değil miyim? ) bunuda dusunuyorum.... :)))
heheheh nişanlımda aynı şeyi söylüyor tencere setimde çaydanlık var kahvaltı setimdede birde arçelik lal serisindeki çaycıyı aldım. şimdi nerde çaydanlık görsek canım bunuda alalım diyor günlük yemek takımı almış annem geçen yıl. Geçen ay misafir için alacağım "annen almıştı ya unuttun mu" diyo.
Aranıza birtane daha ekim gelini katıldı..
30 Ekim 'de mutlu başlangıcımıza adım atacağız inşallah, ama ben çok gerginim ortada hiçbirşey yok daha ,yetişmeyecek gibi geliyor hazırlıklar.
Günler yaklaştıkça aşırı bir hüzünde çökmeye başladı üzerime aileme çok bağlıyımdır ben, ehh nişanlımada öyle iki arada bir derede kaldım..
Düğün hazırlıklarının yavaş gitmeside iyiden iyiye baş ağrılarına sebep oluyor.Nasıl yetişicez bilmiyorum kızlar..
Kızlar bir ekim gelini daha geldii :26:
22 ekim kına -23 ekim düğün
benide alırmısınız aranıza