kızlar slm mobilyalarımı aldık bugün bellonadan ve halılarımı aldık linkleri en kısa zamanda ekliycemsizin hazırlıklar ne durumda
hayrlı olsun canm. ben halaaaaa bısey yapmadım( ramazanın bıtmesını beklıyoruz
Bellona Mobilya - Monet Koltuk Takımı
Bellona Mobilya - Alfa Yatak Odası Takımı
Bellona Mobilya - Beta Yemek Odası Takımı
linkler bunlar kızlar oturma grubunun ikilisini almadım 2 tane üçlü 2 tekli aldık orta sehbayıda ldık yanları krem altı kahve üzeride cam
yatal odasından sadece şifoniyeri almadık kalanları aldık
yemek odasındada masa sandalye ve tv sehbasını aldık üniteden vazgeçtik
ilk eksiği ben buldum mandallarım yok napacağım ben şimdi
halılarının resmınıde yukleyebılır mısın?
okyonus, yatak odasıda cok guzel (yanlıs anlasılmasın) sadece detaya takılmıs olabılırım
cok guzel canım gule gule kullanın.
bende bellonada premium serisinde asos tk, yemek ve yatak odası ıcın ıstıkbalde brillance oturma odası ıcınde bonıtayı alıyorum
yok canım yanlış anlaşılma olmaz herkezin tarzı zevki sonuçta
Okyonus eşyalarını güzel günlerde kullan canım, içine sindiyse benimsediysen ne mutlu sana, koskocaman bir zorluğu daha atlattın darısı başımıza...
Bu arada belki gözden kaçırdığınız şeylerde yardımcı olur bunlarda benim küçük çaptaki çeyizlerim sayfanın altına doğru ilerledikçe göreceksiniz Kırmızı Ruj: Çeyiz Hazırlığı Köşesi en son silikon mutfak gereçlerimi aldım :)
canım çok güzel seninkilerde beyaz renk seçmişsin hiç modası geçmiyor beyazın mobilyalın hiç biri yatak olmuyor ben gelen misafiri yatırmak için yatak olandan aldım çünkü başka yatırck yerim olmucak bğendiklerim daha vardı eledim bunu seçmek zorunda kaldım o yüzden:97:
Çeyiz olayını bayağı bir toparladım çok detaylarda boğulmama rağmen bu huyumu hiç sevmiyorum aşırı titiz ve detaycıyımşimdi büyükler ve en zorları kaldı en baştada tutacağımız ev nerede olacak filan hiçbirşey bilmiyoruz,ev olmadan eşyaları alamıyoruz ev eşyası olarak sadece ,buzdolabı ve çamaşır makinesi aldık zaten fırın ve bulaşık makinesini bizde kız tarafı alır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?