2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

kızlar slm mobilyalarımı aldık bugün bellonadan ve halılarımı aldık linkleri en kısa zamanda ekliycem sizin hazırlıklar ne durumda

http://www.bellona.com.tr/oturma-gruplari/koltuk-takimlari/monet-koltuk-takimi
http://www.bellona.com.tr/panel-mobilya/yatak-odalari/alfa-yatak-odasi-takimi
http://www.bellona.com.tr/panel-mobilya/yemek-odalari/beta-yemek-odasi-takimi

linkler bunlar kızlar oturma grubunun ikilisini almadım 2 tane üçlü 2 tekli aldık orta sehbayıda ldık yanları krem altı kahve üzeride cam
yatal odasından sadece şifoniyeri almadık kalanları aldık
yemek odasındada masa sandalye ve tv sehbasını aldık üniteden vazgeçtik

Son düzenleme:

cok guzel canım gule gule kullanın.
bende bellonada premium serisinde asos tk, yemek ve yatak odası ıcın ıstıkbalde brillance oturma odası ıcınde bonıtayı alıyorum

oturma gr. ve yemek odası cok super dıyebılırım. yatak odasında tuvalet aynası oval+masası cekmecelı olanlar daha hos duruyor (tabı bu benım dusuncem)

Son düzenleme:
cok guzel canım gule gule kullanın.
bende bellonada premium serisinde asos tk, yemek ve yatak odası ıcın ıstıkbalde brillance oturma odası ıcınde bonıtayı alıyorum

canım çok güzel seninkilerde beyaz renk seçmişsin hiç modası geçmiyor beyazın mobilyalın hiç biri yatak olmuyor ben gelen misafiri yatırmak için yatak olandan aldım çünkü başka yatırck yerim olmucak bğendiklerim daha vardı eledim bunu seçmek zorunda kaldım o yüzden:97:

Okyonus eşyalarını güzel günlerde kullan canım, içine sindiyse benimsediysen ne mutlu sana, koskocaman bir zorluğu daha atlattın darısı başımıza...

Okyonus eşyalarını güzel günlerde kullan canım, içine sindiyse benimsediysen ne mutlu sana, koskocaman bir zorluğu daha atlattın darısı başımıza...

saol canım darısı başınıza aminn çok güzel telaşlar halılarımıda aldık mobilyayı almışken gecen haftada beyaz esyalarımı aldık gri inoks onlarda çok içime sindiAllah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

tskler canım evet yatak olmuyor ama bı odama esya almayı dusunmuyordum (ılerıde cocuk olursa dıye) utu odası olarak kullanacaktım ama mısafır ıcın yatacak yer olmadı. oraya yatak olan kanepe alırım dıye dusundum.

Çeyiz olayını bayağı bir toparladım çok detaylarda boğulmama rağmen bu huyumu hiç sevmiyorum aşırı titiz ve detaycıyım şimdi büyükler ve en zorları kaldı en baştada tutacağımız ev nerede olacak filan hiçbirşey bilmiyoruz,ev olmadan eşyaları alamıyoruz ev eşyası olarak sadece ,buzdolabı ve çamaşır makinesi aldık zaten fırın ve bulaşık makinesini bizde kız tarafı alır ..

canım bende detaya pek takılmıyorum eksik olan alınır beyaz eşya mobilya halı perdeydi benim telaşım birde gelinlik simdi bir perde kaldı çok şükür biz bir takım oturma odası aldık yatak odası yemek odasını flnda tam almadım biz tayinci olcaz ordan araya taşıncaz her gittiğim eve sığabilecek şekilde aldım mobilyalarımı pek özendiğin olmadı ama kullanışlı olan şeyler tercih ettim mecburen ama bunlarıda çok begendim :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…