2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

arkadaşlar öğrenci olduğumuz için bu kadar düşük fiyata yapıyoruz.aklınızda soru işareti kalırsa ararsınız görüşürüz.çekimlerimizden memnun kalacağınıza eminiz.bir sorun olursa da işin para kısmı bizim için önemli değil.boşuna dışardaki fotoğrafçılara 700-800 lira para vermeyin.emin olun işi bizim kadar ciddyie almıyorlar.sadece 200 liraya yapıyoruz.

çok güzel telaşlar canım Allah tamamına erdirsin mobilyaları ve beyaz esyalarını ne marka aldın bende gelinligi diktiricem bir kaö hafta sonra şimdi karar aşamasındayım

mobilyalar oturma odam bellona diğerini mobilyacıdan aldım canım beyaz eşyam tamamen beko inş sorun yaşamam sen aldın mı ?

mobilyalar oturma odam bellona diğerini mobilyacıdan aldım canım beyaz eşyam tamamen beko inş sorun yaşamam sen aldın mı ?

biz daha mobilya bakmadık cnm bu hafta bakıcaz beyaz esya araştırdık bosh alıcaz bakalım onlarıda bu ay ayarlıcaz kısmetse gelinliği ayarlıycam bu hafta sen naptın tatlım gelinlik işini

Bizde beyaz eşyalarımızı aldık. Mobilyalarımızda tamam. Gelinliğim hazır alındı haftaya boy için provası yapılacak ama içime sinen bi ayakkabıyı hala bulabilmiş değilim Bu arada o kadar çok ıvır zıvır varki her gün bir sürü para harcıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlarrrr ben de varımmm... 21-22 ekim bizim kına- düğün tarihlerimiz!!! biz de beyaz eşyalarımızı bi sene öncesinden almıştık, gelinliğim dikiliyor, kına kıyafetimi de gelinlikçim hediye edicek.. kına günü giyeceğim abiyeme karar veremedim ama sanırım onu bayram sonrasına bırakıcam..daha mobilyalar alınacak

Merhaba kizlar
Ben de ekim geliniyim kismetse. Size bir sorum olacak. Dogum kontrol hapi kullanmaya basladiniz mi? Bir de bu kontrol yontemleri icin doktora danismak mi gerekiyor?

Merhaba kizlar
Ben de ekim geliniyim kismetse. Size bir sorum olacak. Dogum kontrol hapi kullanmaya basladiniz mi? Bir de bu kontrol yontemleri icin doktora danismak mi gerekiyor?

cnm benim düğün ekimde ben geçen ay başladım doğum kontrol hapına doktor tavsiyesiyle 2. kutudayım suan :97:

hoşgeldin cnm aramıza benimde 8 ekimde düğünüm dün bosh tan beyaz esyalarımı aldık gelinlik siparişimide verdik

kızlar düğün listesini yaptım ilk sayfada görebilirsiniz Allah utandırmasın

hoşgeldin cnm aramıza benimde 8 ekimde düğünüm dün bosh tan beyaz esyalarımı aldık gelinlik siparişimide verdik

hoşbuldum canım..hayırlı günlerde kullanmak nasip etsin allah.. bu arada... ev tutan var mı aranızda?? şu perde tül işi canımı sıkıyor. 3 bin liraya perde diktirenleri duyuyorum :18: çok değil mi ???

Kzılaaaaaar bugün ütümü ve saç kurutma makinemide alarak elektronik eşya alma faslını kapatıyorum.........İstanbulda oturanlar için Fatih te Ebbar die bi mağaza var elektroniği ucuza veriyor haberiniz ola.
ordan İMÇ ye gittik duvar kağıdı perde bakmaya perdeler uçmuş resmen salona japon perde yapmaya karar verdik mutfağa zebra, yatak odasına rustikli üzerine tülden atma yapılacak çalışma odasına da şu yazılı kumaşlar çıkmış ondan tüm evi 3500 civari dedi şok olduk (bu arada sadece yatak odasına 1000 dedi)
ordan sirkecinin üst kısmında davetiyeciler var orada gala davetiyeden nikah şekeri ve davetiyemizi seçtik kaporamızı verdik (davetiyemin üzerinde yusufçuktan süsleme yapılıcak nikah şekerimde yusufçuk olacak bitmiş halini eklerim şu an bütün yok)
ordan iftar için bakırköye geçtik ve yer altında ayakkabı bulduuuuum içime sindi doğrusu
şöyle bi bakınca bayağı iş haletmişiz ama çokta yoruldum

Ben gec mi kaldim simdi? Onumuzdeki hafta doktora gidip eylulde baslamayi dusunuyordum ben de.

yok canm geç kalmış değilsin adetinin ilk günü içiyorsun hapı ozaman başlıyorsun yani ben yan etkisi çok az olan yaz marka doğum kontrol hapını kullanıyorum bir doktoruna sor istersen

hoşbuldum canım..hayırlı günlerde kullanmak nasip etsin allah.. bu arada... ev tutan var mı aranızda?? şu perde tül işi canımı sıkıyor. 3 bin liraya perde diktirenleri duyuyorum :18: çok değil mi ???

canım biz tuttuk evimizi ama kira olduğu için ve tayinci olup ordan oraya gezeceğiz için idaretn perde diktricm senee bu evden çıkıcaz gittiğim eve kesin uymuycak kendi evim olana kadar özendiklerimi erteliyorum mecburen bu arada kiramız 400 yakıtta 180

slm arkadaşlar bende 2 ekimde evleniyorum nasipse vee ortada ne ev ne eşya ne gelinlik varr olsunn hayırlısı olsunda hepsi olur yeterki sewdiğimle birlikte olayım

slm arkadaşlar bende 2 ekimde evleniyorum nasipse vee ortada ne ev ne eşya ne gelinlik varr olsunn hayırlısı olsunda hepsi olur yeterki sewdiğimle birlikte olayım

hoşgeldin canım aramıza senide ilk sayfadaki gelinlerimizin listesine ekliyorum hemen bizim ev tutuldu çarşamba beyaz esyalar eve gelicek gelinliğimde dikiliyor bizdede başka bir hazırlık yok

Hoşgeldin aramıza
Benim düğünüm olurken sen kına yapacaksın muhtemelen : Biz eylülde rahat olalım diye işleri hızlandırdık daha 2 ay var yaparsın
:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…