çok güzel telaşlar canım Allah tamamına erdirsin mobilyaları ve beyaz esyalarını ne marka aldın bende gelinligi diktiricem bir kaö hafta sonra şimdi karar aşamasındayım
mobilyalar oturma odam bellona diğerini mobilyacıdan aldım canım beyaz eşyam tamamen beko inş sorun yaşamam sen aldın mı ?
Merhaba kizlar
Ben de ekim geliniyim kismetse. Size bir sorum olacak. Dogum kontrol hapi kullanmaya basladiniz mi? Bir de bu kontrol yontemleri icin doktora danismak mi gerekiyor?
kızlarrrr ben de varımmm... 21-22 ekim bizim kına- düğün tarihlerimiz!!! biz de beyaz eşyalarımızı bi sene öncesinden almıştık, gelinliğim dikiliyor, kına kıyafetimi de gelinlikçim hediye edicek.. kına günü giyeceğim abiyeme karar veremedim ama sanırım onu bayram sonrasına bırakıcam..daha mobilyalar alınacak
hoşgeldin cnm aramıza benimde 8 ekimde düğünüm dün bosh tan beyaz esyalarımı aldıkgelinlik siparişimide verdik
kızlar düğün listesini yaptım ilk sayfada görebilirsiniz Allah utandırmasın
cnm benim düğün ekimde ben geçen ay başladım doğum kontrol hapına doktor tavsiyesiyle 2. kutudayım suan :97:
Ben gec mi kaldim simdi? Onumuzdeki hafta doktora gidip eylulde baslamayi dusunuyordum ben de.
Ben gec mi kaldim simdi? Onumuzdeki hafta doktora gidip eylulde baslamayi dusunuyordum ben de.
benim tarih yanlış olmuşş yaa
hoşbuldum canım..hayırlı günlerde kullanmak nasip etsin allah.. bu arada... ev tutan var mı aranızda?? şu perde tül işi canımı sıkıyor. 3 bin liraya perde diktirenleri duyuyorum :18: çok değil mi ???
slm arkadaşlar bende 2 ekimde evleniyorum nasipsevee ortada ne ev ne eşya ne gelinlik varr olsunn hayırlısı olsunda hepsi olur yeterki sewdiğimle birlikte olayım
slm arkadaşlar bende 2 ekimde evleniyorum nasipsevee ortada ne ev ne eşya ne gelinlik varr olsunn hayırlısı olsunda hepsi olur yeterki sewdiğimle birlikte olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?