• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

kızlar selaam :))
gelinliğimi hallettim. temmuz başında dikilmeye başlanacak ve çok güzel olacağına inanıyorum. 20 ağustosta da teslim alacağııım :))) bu konuda çok mutluyum :)

ama ev işini bir türlü halledemediğimiz içinde 3 gündür stresten mide ağrısı çekiyorum. yemek yiyemiyorum. :(
inşallah hayırlısıyla bir ev bulsak başka bir şey istemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar selaam :))
gelinliğimi hallettim. temmuz başında dikilmeye başlanacak ve çok güzel olacağına inanıyorum. 20 ağustosta da teslim alacağııım :))) bu konuda çok mutluyum :)

ama ev işini bir türlü halledemediğimiz içinde 3 gündür stresten mide ağrısı çekiyorum. yemek yiyemiyorum. :(
inşallah hayırlısıyla bir ev bulsak başka bir şey istemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hayırlısı olsun canım üzme kendini halledilir herseyy:21:

kızlar hepinize iyi geceler. ay başlıktakileri okuayamadım bile doğru düzgün. aramıza yeni gelenler hoşgelmiş. hayırlı olsun hepimize.ben bir kayboldum tam kayboldum. annem taşındı. hala interneti yeni eve nakil yapamadık.
bu arada okadar şey olduki çok ağladım çok üzüldüm. taşınma telaşı arasında çeyizim evden çıktı. kendi evimi tuttuk.herşeyi kolilerle attık evde duruyor.
kayınpederim çeyiz çıkarma adetini çok sevmedi hatta ona kalsa ben alıp götürmem gerekirdi. kavga çıktı. üçkuruş adet yerinibulsun diye para vermesini söylediler anlattılar. uyuz ya cebinde akrep var.sanki onun parasına kaldık :( bak gene sinirlendim. şimdi iki aile konuşmuyor. salı günü nikahım var annem gelmeyecek. babam zaten trabzonda öksüz tek başına gibi gideceğim nikaha :(
haftaya işten ayrılıyorum. evimi temizliyemiyorum. kpss tercihi yaptık. atama gelirse diye herşeyi bıraktık bekliyoruz.
ahhh ahhhhh
sabır bana sabır. bu güzel günler böyle saçma streslerle geçiyor.

kızlar hepinize iyi geceler. ay başlıktakileri okuayamadım bile doğru düzgün. aramıza yeni gelenler hoşgelmiş. hayırlı olsun hepimize.ben bir kayboldum tam kayboldum. annem taşındı. hala interneti yeni eve nakil yapamadık.
bu arada okadar şey olduki çok ağladım çok üzüldüm. taşınma telaşı arasında çeyizim evden çıktı. kendi evimi tuttuk.herşeyi kolilerle attık evde duruyor.
kayınpederim çeyiz çıkarma adetini çok sevmedi hatta ona kalsa ben alıp götürmem gerekirdi. kavga çıktı. üçkuruş adet yerinibulsun diye para vermesini söylediler anlattılar. uyuz ya cebinde akrep var.sanki onun parasına kaldık :( bak gene sinirlendim. şimdi iki aile konuşmuyor. salı günü nikahım var annem gelmeyecek. babam zaten trabzonda öksüz tek başına gibi gideceğim nikaha :(
haftaya işten ayrılıyorum. evimi temizliyemiyorum. kpss tercihi yaptık. atama gelirse diye herşeyi bıraktık bekliyoruz.
ahhh ahhhhh
sabır bana sabır. bu güzel günler böyle saçma streslerle geçiyor.

canım Allah yardımcın olsun ınsallah duzelır herşey boyle zamanlarda ınsanlar hıc anlayıslı olmuyor ne var yanı olması gerekenı yapsalar ılla bır huzrusuzluk olucak sen takma kafana sabret elbet düzelir bu gunlerımız bır daha gelmicek.

bende aynen öyle yapıyorum. hatta dua ediyorum inşallah atamamız olurda şehir dışına gideriz.

slm kızlarrrr uzun zamandır yoktum bir hastamız vardıda işten izin almıştım giremdim bir türlü aramıza yeni arkadaşlar gelmiş ................herkes hoşgelmiş :64::64::64::64::64::64::64:

slm kızlarrrr uzun zamandır yoktum bir hastamız vardıda işten izin almıştım giremdim bir türlü aramıza yeni arkadaşlar gelmiş ................herkes hoşgelmiş :64::64::64::64::64::64::64:

geçmiş olsun tatlım merak etmiştim seni napıyosun nasılsın haırlıklar ne alemde bizim ev tutuldu çok şükür :nazar:15 temmuzdan sonra bizim :66:

merhaba tatlım dün nişanlım evimizi tuttu 15 temmuzdan sonra bizim hayırlısıyla başladık gibi hazırlıklara :21: senin ne durumda hazırlıklar

ayy ne güzel yaa bizim tutmamıza çoook var canım yaa rabbim inş. kendi evinizi almayı da böyle kolaylıkla nasip etsin...

bizde şu sıra pek hazırlık yok şafak sıkıştırması yaşıyoruz da:9:

Merhaba
bende 1 ekim geliniyim.Düğüne çok varmış gibi görünüyor ama panik olmaya başladım yazılanları okudukça

Merhaba
bende 1 ekim geliniyim.Düğüne çok varmış gibi görünüyor ama panik olmaya başladım yazılanları okudukça

hoşgeldin canım şimdiden tebrik ederim bana da daha çooooooooooooook varmış gibi geliyo sen nerdensin nelere yaptın hazırlık olarak?

ayy ne güzel yaa bizim tutmamıza çoook var canım yaa rabbim inş. kendi evinizi almayı da böyle kolaylıkla nasip etsin...

bizde şu sıra pek hazırlık yok şafak sıkıştırması yaşıyoruz da:9:

amin canım çok saol inş. sizde hemen ayarlarsınız eviizi şafak az kalmış kavuşuyorsunuz ne güzel :21:

Merhaba

hoşgeldin canım aramıza benimde düğün senden bir haftasonra banada çok varmış gibi geliyor ama daha ne gelinlik ne eşya hiç bişi hazır değil nasıl yetişçek diye düşünüyorum :52: hayırlısıyla atlatırız inş. hepimiz senin hazırlıklar ne durumda bizim ev tutuldu balayı ayarlandı okadar :78:

amin canım çok saol inş. sizde hemen ayarlarsınız eviizi şafak az kalmış kavuşuyorsunuz ne güzel :21:

inş canım öyle olur..

ah ah 403 gündür asker sevdiceğim

valla ben senin gibi mesleği asker olan beylerle evlenen hatunlara hep tebrik koyuyorum canım yaa

inş canım öyle olur..

ah ah 403 gündür asker sevdiceğim

valla ben senin gibi mesleği asker olan beylerle evlenen hatunlara hep tebrik koyuyorum canım yaa

ooo bayadır ayrısınız canım Allah kavuştursun :97:bende pek cesaret edemezdim ama çok aşığım yaa çok seviyorum heryere giderim onunla sevgim depreşti yine :60:

Back