Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
barınmaz_d canım sen beyaz esyalarını mobilyalarını ne marka aldın :82:benim beyaz esyalar bosh mobilyaya daaha karar veremedik
düzeltirim canım söyle tarihini
canım biz tuttuk evimizi ama kira olduğu için ve tayinci olup ordan oraya gezeceğiz için idaretn perde diktricm senee bu evden çıkıcaz gittiğim eve kesin uymuycak kendi evim olana kadar özendiklerimi erteliyorum mecburen bu arada kiramız 400 yakıtta 180
canım çamaşır makinesinde arçelik dedi herkes. servisle ayrı ayrı uğrşamyalım die buzdolabı ve mikrodalgayıda arçelik aldık. Bulaşık makinesi, ocak, fırın evde var franke. (mikrodalga ve çamaşır makinesini ben aldım) mobilyaları maskoda modernev den aldık yatak oadama standart takımlar olmuyor. Odam minnacıkta o yüzden aynı mobilyacı ölçülere göre yapacak.Salonda yemek odası tk istemedim sadece tv ünitesi olacak. Salonun halısını merinostan beğendim diğerlerini normal bişiler alıcam. Sen neler yaptın canım ne düşünüyosun mobilya için İstanbuldaysan yardımcı olurum
21 ekim kına 22 ekim düğün
Allah gülüe güle oturmak nasip etsin...ben de atanıp kendi evimizi alana kadar idareten perde diktirmeyi düşünüyorum.. dün brillanta baktım.. tahmini 1000-1500 liraya çıkar dedi ordaki satıcı... korktuğum gibi olmucak galiba
ya bize nie bu kadar çok söylediler perde fiyatlarını. Eki Görüntüle 237446 Eki Görüntüle 237446 bu perdeyi istiyorum
hayırlı olsun benimde düğünüm 2 ekimde eylülde evlecekler kısmına yazıyordum. burdan yazayım artık :)
ekim ayında evlenecek herkese hayırlı olsun diyorum :)) bende 9 ekımde evlenıyorum
Bizim hala evimiz mobilyamız beyaz eşyamız yok
Bayramda kayınvalideye hediye alınır diye kalmış aklımda. Ben de eşarp aldım. Kayınpederime görümceme falan da almam gerekir mi?
Bizim hala evimiz mobilyamız beyaz eşyamız yok
Bayramda kayınvalideye hediye alınır diye kalmış aklımda. Ben de eşarp aldım. Kayınpederime görümceme falan da almam gerekir mi?
okyonus canım bu arada benim kınam 29 ekimde
slm ekim gelinleri...kızlar benimde eşyalarım filan hiç biri hazır değil..hepsi bayram sonrasına olucak..yarın Allah nasip ederse gelinliğimi dikime veriyorum..bende bayramda kaynanaya kayınbabaya bişi alındını duymadım bizde gelin bayram alışverişine çıkartılır geline üst baş vs alınır :26:
ekim ayında evlenecek herkese hayırlı olsun diyorum :)) bende 9 ekımde evlenıyorum
Benim tarihim de 9 ekim