• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

barınmaz_d canım sen beyaz esyalarını mobilyalarını ne marka aldın :82:benim beyaz esyalar bosh mobilyaya daaha karar veremedik:27:

barınmaz_d canım sen beyaz esyalarını mobilyalarını ne marka aldın :82:benim beyaz esyalar bosh mobilyaya daaha karar veremedik:27:

canım çamaşır makinesinde arçelik dedi herkes. servisle ayrı ayrı uğrşamyalım die buzdolabı ve mikrodalgayıda arçelik aldık. Bulaşık makinesi, ocak, fırın evde var franke. (mikrodalga ve çamaşır makinesini ben aldım) mobilyaları maskoda modernev den aldık yatak oadama standart takımlar olmuyor. Odam minnacıkta o yüzden aynı mobilyacı ölçülere göre yapacak.Salonda yemek odası tk istemedim sadece tv ünitesi olacak. Salonun halısını merinostan beğendim diğerlerini normal bişiler alıcam. Sen neler yaptın canım ne düşünüyosun mobilya için İstanbuldaysan yardımcı olurum

canım biz tuttuk evimizi ama kira olduğu için ve tayinci olup ordan oraya gezeceğiz için idaretn perde diktricm senee bu evden çıkıcaz gittiğim eve kesin uymuycak kendi evim olana kadar özendiklerimi erteliyorum mecburen :68: bu arada kiramız 400 yakıtta 180 :51:

Allah gülüe güle oturmak nasip etsin...ben de atanıp kendi evimizi alana kadar idareten perde diktirmeyi düşünüyorum.. dün brillanta baktım.. tahmini 1000-1500 liraya çıkar dedi ordaki satıcı... korktuğum gibi olmucak galiba

canım çamaşır makinesinde arçelik dedi herkes. servisle ayrı ayrı uğrşamyalım die buzdolabı ve mikrodalgayıda arçelik aldık. Bulaşık makinesi, ocak, fırın evde var franke. (mikrodalga ve çamaşır makinesini ben aldım) mobilyaları maskoda modernev den aldık yatak oadama standart takımlar olmuyor. Odam minnacıkta o yüzden aynı mobilyacı ölçülere göre yapacak.Salonda yemek odası tk istemedim sadece tv ünitesi olacak. Salonun halısını merinostan beğendim diğerlerini normal bişiler alıcam. Sen neler yaptın canım ne düşünüyosun mobilya için İstanbuldaysan yardımcı olurum

çanakkaledeyim canım burdan bakçaz alfemodan düşünüyorum bakalım nasip halılarıda royal antibakteriyel istiyorum perde fln daha bakmadım mobilya alalım bir gelsin ona göre ayarlıycm ama pek pahalı bir model istemiyorum seneye tayinciyiz çünkü:68:

Allah gülüe güle oturmak nasip etsin...ben de atanıp kendi evimizi alana kadar idareten perde diktirmeyi düşünüyorum.. dün brillanta baktım.. tahmini 1000-1500 liraya çıkar dedi ordaki satıcı... korktuğum gibi olmucak galiba

ya bize nie bu kadar çok söylediler perde fiyatlarını. $sarı-perde.jpg $sarı-perde.jpg bu perdeyi istiyorum :(

ekim gelinleri kimsecikler yokmu nerdesinizzz hazırlıklar ne durumda :10:

Bizim hala evimiz mobilyamız beyaz eşyamız yok :43:

Bayramda kayınvalideye hediye alınır diye kalmış aklımda. Ben de eşarp aldım. Kayınpederime görümceme falan da almam gerekir mi?

slm ekim gelinleri...kızlar benimde eşyalarım filan hiç biri hazır değil..hepsi bayram sonrasına olucak..yarın Allah nasip ederse gelinliğimi dikime veriyorum..ben bayramda kaynanaya kayınbabaya bişi alındını duymadım bizde gelin bayram alışverişine çıkartılır geline üst baş vs alınır :26:

Son düzenleme:

Bayramda kayınvalideye hediye alınır diye kalmış aklımda. Ben de eşarp aldım. Kayınpederime görümceme falan da almam gerekir mi?

alınır canım para olsun yeterki bizde netten 2 aydır mobilya bakıyoruz daha icrat yok beyaz esyayı nişanlımla netten bakmıştık modellere cuma günü ben gittim aldım çarşamba beyaz eşyalar gidicek evimize canım inan birkaç günlük iş hiç stres yapma kendine :82:

tatlım hiç üzülme para olduktan sonra mobilyamış beyaz esyaymış birkaç günlük iş hiç dert eme kendine biz nişanlımla netten model begendik ben cuma günü gittim aldım begendiklerimizi çarşamba günü evimize gidicek kurulcak :97: kayınvalideye hediye olayını ben bilmiyorum ilk senden duydun o alsın gelinine hediye :27:

slm ekim gelinleri...kızlar benimde eşyalarım filan hiç biri hazır değil..hepsi bayram sonrasına olucak..yarın Allah nasip ederse gelinliğimi dikime veriyorum..bende bayramda kaynanaya kayınbabaya bişi alındını duymadım bizde gelin bayram alışverişine çıkartılır geline üst baş vs alınır :26:

benmde hıc bır seyım hazır değil :50: gelınlığını en azından dıkıme vermıssın. onu bıle yapmadım. zaten burada doğru duzgun gelınlık alabıleceğim bı yer yok :( gelınlık konusunda da ne yapacağımıda bılmıyorum. kafamda tasarladığım gelınlık sanırım olmayacak cunku gıttıkce kg alıyorum. offff offffffffffffff!!!!!:69::50::43:

Nerden kaldıysa aklımda kalmış işte. Ama vazgeçtim. Ya bohçaya koyarım ya da hiç vermem. Nişanlımın yanında aldım işin kötüsü :26:

Back