• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

ooo bayadır ayrısınız canım Allah kavuştursun :97:bende pek cesaret edemezdim ama çok aşığım yaa çok seviyorum heryere giderim onunla sevgim depreşti yine :60:

saol canım arkadaşım..

tabii sizin şartlarla normal askerlerin şartları aynı değildir tabii o yüzden siz rahat olursunuz

saol canım arkadaşım..

tabii sizin şartlarla normal askerlerin şartları aynı değildir tabii o yüzden siz rahat olursunuz

tabi o şartlar gibi değil ama ayda 4 nöbetleri var doğu tayininde eş götürülmez yer çıkabiliyor 3 yıl ayrı kalınıyor inş. biz ayrı kalmayız giderim heryere yanında :85:

hoşgeldin canım şimdiden tebrik ederim bana da daha çooooooooooooook varmış gibi geliyo sen nerdensin nelere yaptın hazırlık olarak?

Gelinlik bakmaya geçen cumartesi başladım. Bakırköy de baktım moda evleri korkuttu biraz ekime kadar çok yoğunuz geç kaldın diye. Korktum açıkçası ama bugün halloldu sayılır. Diktirmekten vazgeçtim Aysiradan hazır beğendim. Gelinlik işi halolunca sanki eksik kalmıyor gibi :D halbuki dha gidecek çok yolumuz var:37:

hoşgeldin canım aramıza benimde düğün senden bir haftasonra banada çok varmış gibi geliyor ama daha ne gelinlik ne eşya hiç bişi hazır değil nasıl yetişçek diye düşünüyorum :52: hayırlısıyla atlatırız inş. hepimiz senin hazırlıklar ne durumda bizim ev tutuldu balayı ayarlandı okadar :78:

Hoşbuldum aranıza

Ev tamam sayılır. Satın alındı ama ekim teslim deniyor yetişecekmiyiz bilemiyorum. Balayı tamam önce Kapadokyaya gidiyoruz Karlık evi Diye bir otel tam balayı oteli Ordan Antalyaya geçeceğiz. Gelinliği bugün hallettim sayılır. Başkada bişiyim yok Daha çok eksik var çok:69:

Hoşbuldum aranıza

Ev tamam sayılır. Satın alındı ama ekim teslim deniyor yetişecekmiyiz bilemiyorum. Balayı tamam önce Kapadokyaya gidiyoruz Karlık evi Diye bir otel tam balayı oteli Ordan Antalyaya geçeceğiz. Gelinliği bugün hallettim sayılır. Başkada bişiyim yok Daha çok eksik var çok:69:

bende hazır modellere bakıcm yoksa benimde yetişicek gibi değil :44: beyaz eşyada ne marka düşünüyorsun tatlım mobilyada fln ? ben daha mobilya bakmadım araştırmadım ama beyaz esya bosha baktık ordan alıcaz beğendik modelleri :21:

tabi o şartlar gibi değil ama ayda 4 nöbetleri var doğu tayininde eş götürülmez yer çıkabiliyor 3 yıl ayrı kalınıyor inş. biz ayrı kalmayız giderim heryere yanında :85:

canım benim ya Allah yardımcınız olsun hiiiç ayırmasın sizi inşallah:72:

Gelinlik bakmaya geçen cumartesi başladım. Bakırköy de baktım moda evleri korkuttu biraz ekime kadar çok yoğunuz geç kaldın diye. Korktum açıkçası ama bugün halloldu sayılır. Diktirmekten vazgeçtim Aysiradan hazır beğendim. Gelinlik işi halolunca sanki eksik kalmıyor gibi :D halbuki dha gidecek çok yolumuz var:37:

bende 1 ay kadar önce modaeviyle görüştüm zaten ilk denediğim gelinliğe vuruldum ve onun benzerini tasarladılar benim için dikime başlanıcak inş.

rabbim her ayrıntıyı içimize sinerek yaşamayı nasip etsin

bende hazır modellere bakıcm yoksa benimde yetişicek gibi değil :44: beyaz eşyada ne marka düşünüyorsun tatlım mobilyada fln ? ben daha mobilya bakmadım araştırmadım ama beyaz esya bosha baktık ordan alıcaz beğendik modelleri :21:

buzdolabı ve çamaşır makinesi siemens alacağız. bulaşık makinesi, fırın, ocak evle birlikte veriyorlar. Siemens ile bosh aynı fabrikada yapılıyor kodları bile aynı bir bosh bayine sorarsanız söylüyorlar aynı ürün olduğunu(Bu arada Siemens boshdan daha uygun). Mobilyaların bir kısmı evgörden olacak internetten bakabilirsiniz fiyatları çok uygun. Evgörü çok duyduk ama kalitelimi diye soracaksanız anneme ve teyzeme ordan alışveriş yaptık mobilyalar çok kaliteli ve servisi iyi çalışıyor söz verdikleri tarihlerde getiriyorlar. Diğer kısımlar maskodan alınacak. Evim minik olduğu için her istediğimizi alamıyoruz.

merhaba canım hoşgeldin aramıza benimde düğünüm ekim başında hayırlısıyla:66: kaç yaşındasın nerelisin biraz kendinden bahsedermisin

Hoş buldum canım tşk ederimm:71: 27 yaşındayım aslen Giresun ama İstanbul da yaşıyorum :61: Ekimin ilk haftası oLacak düğünüm yavaş yavaş hazırlıklarımı tamamlıyorum inş yetiştirebilirim :61: beyaz eşyalarımızı aldık mobilyalar kaldı

Hoş buldum canım tşk ederimm:71: 27 yaşındayım aslen Giresun ama İstanbul da yaşıyorum :61: Ekimin ilk haftası oLacak düğünüm yavaş yavaş hazırlıklarımı tamamlıyorum inş yetiştirebilirim :61: beyaz eşyalarımızı aldık mobilyalar kaldı

hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin benim sadece ev tutuldu balayı için yer ayarlandı gelinlik esya herşey duruyor daha ne marka beyaz esyaların ben bosh düşünüyorum

ekim gelinleri nerdesiniz kimse uğramıyor topiğe hazırlıklar ne alemde :51:

ekim gelinleri pek konuşmayı sevmiyo heralde :27::27: hazırlık yok canım yaaa oturmaya devam..bugünn kaynanamlara oturmaya gidiyoruz :8: sende ne alem yapıonmu hazırlık??

ekim gelinleri pek konuşmayı sevmiyo heralde :27::27: hazırlık yok canım yaaa oturmaya devam..bugünn kaynanamlara oturmaya gidiyoruz :8: sende ne alem yapıonmu hazırlık??

ekim gelinleri pek suskun pek sakin çıktı :60: bndede hazırlık yok yatmaya devam agustosta başlıcaz inş. bir balyı aiçin otel ayarlandı bide ev tutuldu 15 temmuzdan sonra bizim artık daha ne gelinlikçi buldum ne model çok rahatım :27: kayınvalidem bana 10 saat uzakta olduğu için arada telde konuşuyoruz en son nişandan bişr kaç gün sonra gördüm ramazan bayramında gidicez burdura nasipse ozaman görürüm işte :51:

ekim gelinleri pek suskun pek sakin çıktı :60: bndede hazırlık yok yatmaya devam agustosta başlıcaz inş. bir balyı aiçin otel ayarlandı bide ev tutuldu 15 temmuzdan sonra bizim artık daha ne gelinlikçi buldum ne model çok rahatım :27: kayınvalidem bana 10 saat uzakta olduğu için arada telde konuşuyoruz en son nişandan bişr kaç gün sonra gördüm ramazan bayramında gidicez burdura nasipse ozaman görürüm işte :51:

hayırlı olsun canım evi tutmuşsunuz ev olursa geirisi gelir :23: 10 saatmi çokmuş yahu neyse uzak olsun huzur olsun :9: bizim ne zmn hazırlıklara başlıcamız bile belli değil :26: nikah tarihi alan varmı aranızda

hayırlı olsun canım evi tutmuşsunuz ev olursa geirisi gelir :23: 10 saatmi çokmuş yahu neyse uzak olsun huzur olsun :9: bizim ne zmn hazırlıklara başlıcamız bile belli değil :26: nikah tarihi alan varmı aranızda

böyle huzurluyuz bakalım :21: nikah tarihi bizde almadık hazırlıklar birkaç gün sürüyormuş yaa nikah işlemlerini yaptıranlar bilgilendirebilirmi bizi :26: agustosta düşünüyoruz bizde ama bakalım kısmet:77:

selam ekim gelinleri :) taşınma telaşı vs derken ancak pcmi kurdum internetin naklini yaptırdım. oooo benim anlatacak çok şeyim birikti. bugün itibariyle bir fatlaık evli bir bayanım. işten ayrılmak istediğim için nikahımızı erken yaptık. şükürler olsun. Ama kpss atama sonuçlarını beklediğimizden dolayı hala evimi temizlemeye başlayamadım. herşey son ana kalacak diye çok endişeliyim.

kızlar nerdesiniz kimse uğramıyor ekim gelinleri hadi gelin bakim topiğe:62: bir kaç haftasonra gelinlik bakıcam dikim işlemine başlanılacak evimizi tutmuştuk bu haftasonu temizliği yapılcak :66:sizde durumlar ne anlatın bakalım

kızlar nerdesiniz kimse uğramıyor ekim gelinleri hadi gelin bakim topiğe:62: bir kaç haftasonra gelinlik bakıcam dikim işlemine başlanılacak evimizi tutmuştuk bu haftasonu temizliği yapılcak :66:sizde durumlar ne anlatın bakalım

meraba canım ben önceden gelinlikler için bi kaç yere bakmıştım..bu hafta ve diğer haftada bakıım artık beğendiğim olursa alıcam yoksa ağustosun ikici haftası dikime vericem artık zamanı geldi..bayramdan sonrada nikah işlemlerim yapılacak..yavaştan telaşımız başladı..dünde ablamın nişanı vardı o da ayrı bi telaş :8: çok şükür onuda atlattık..kına için kıyafeti napsam acaba kına saçı ve kıyafeti hakkında hiç bi fikrim yok..gelinlikle birlikte onada bakıımda bulursam ii bişi alsammı yoksa biraz daha mı beklesem bilemedim :26: Allah yardımcımız olsun :18: az kaldı 3 aycık :53: 97 günüm var :52: :52: :52: :52:

Son düzenleme:

selam kızlar ben gelinliğimi verdim dikime şuan dikiliyor ağustos sonu teslim alacağım çok aşığım gelinliğime çok beğenerek alıyorum :1::emir_bebek: eşyalar falan tamm şuan evimin içi yapılıyor. işte ufak tefek eksikler var tabiki.

selam kızlar ben gelinliğimi verdim dikime şuan dikiliyor ağustos sonu teslim alacağım çok aşığım gelinliğime çok beğenerek alıyorum :1::emir_bebek: eşyalar falan tamm şuan evimin içi yapılıyor. işte ufak tefek eksikler var tabiki.

çok güzel telaşlar canım Allah tamamına erdirsin mobilyaları ve beyaz esyalarını ne marka aldın bende gelinligi diktiricem bir kaö hafta sonra şimdi karar aşamasındayım :6:

meraba canım ben önceden gelinlikler için bi kaç yere bakmıştım..bu hafta ve diğer haftada bakıım artık beğendiğim olursa alıcam yoksa ağustosun ikici haftası dikime vericem artık zamanı geldi..bayramdan sonrada nikah işlemlerim yapılacak..yavaştan telaşımız başladı..dünde ablamın nişanı vardı o da ayrı bi telaş :8: çok şükür onuda atlattık..kına için kıyafeti napsam acaba kına saçı ve kıyafeti hakkında hiç bi fikrim yok..gelinlikle birlikte onada bakıımda bulursam ii bişi alsammı yoksa biraz daha mı beklesem bilemedim :26: Allah yardımcımız olsun :18: az kaldı 3 aycık :53: 97 günüm var :52: :52: :52: :52:

canım çok diyorduk şimdi zaman yok daraldı iyiyica hayırlısıyla hepsini halledicez inş. ben hala gelinlik modeli arastırıyorum kalcm böyle gelinliksiz:27:

bence kına kıyafetini gelinlikten sonraya bırak sakin sakin bakarsın önce gelinliğini hallet derim

Back