ooo bayadır ayrısınız canım Allah kavuştursun :97:bende pek cesaret edemezdim ama çok aşığım yaa çok seviyorum heryere giderim onunla sevgim depreşti yine
saol canım arkadaşım..
tabii sizin şartlarla normal askerlerin şartları aynı değildir tabii o yüzden siz rahat olursunuz
hoşgeldin canım şimdiden tebrik ederim bana da daha çooooooooooooook varmış gibi geliyo sen nerdensin nelere yaptın hazırlık olarak?
hoşgeldin canım aramıza benimde düğün senden bir haftasonra banada çok varmış gibi geliyor ama daha ne gelinlik ne eşya hiç bişi hazır değil nasıl yetişçek diye düşünüyorumhayırlısıyla atlatırız inş. hepimiz senin hazırlıklar ne durumda bizim ev tutuldu balayı ayarlandı okadar :78:
Hoşbuldum aranıza
Ev tamam sayılır. Satın alındı ama ekim teslim deniyor yetişecekmiyiz bilemiyorum. Balayı tamam önce Kapadokyaya gidiyoruz Karlık evi Diye bir otel tam balayı oteli Ordan Antalyaya geçeceğiz. Gelinliği bugün hallettim sayılır. Başkada bişiyim yok Daha çok eksik var çok
tabi o şartlar gibi değil ama ayda 4 nöbetleri var doğu tayininde eş götürülmez yer çıkabiliyor 3 yıl ayrı kalınıyor inş. biz ayrı kalmayız giderim heryere yanında :85:
Gelinlik bakmaya geçen cumartesi başladım. Bakırköy de baktım moda evleri korkuttu biraz ekime kadar çok yoğunuz geç kaldın diye. Korktum açıkçası ama bugün halloldu sayılır. Diktirmekten vazgeçtim Aysiradan hazır beğendim. Gelinlik işi halolunca sanki eksik kalmıyor gibihalbuki dha gidecek çok yolumuz var
bende hazır modellere bakıcm yoksa benimde yetişicek gibi değil :44: beyaz eşyada ne marka düşünüyorsun tatlım mobilyada fln ? ben daha mobilya bakmadım araştırmadım ama beyaz esya bosha baktık ordan alıcaz beğendik modelleri
merhaba canım hoşgeldin aramıza benimde düğünüm ekim başında hayırlısıylakaç yaşındasın nerelisin biraz kendinden bahsedermisin
Hoş buldum canım tşk ederimm27 yaşındayım aslen Giresun ama İstanbul da yaşıyorum Ekimin ilk haftası oLacak düğünüm yavaş yavaş hazırlıklarımı tamamlıyorum inş yetiştirebilirim beyaz eşyalarımızı aldık mobilyalar kaldı
ekim gelinleri pek konuşmayı sevmiyo heraldehazırlık yok canım yaaa oturmaya devam..bugünn kaynanamlara oturmaya gidiyoruz sende ne alem yapıonmu hazırlık??
ekim gelinleri pek suskun pek sakin çıktıbndede hazırlık yok yatmaya devam agustosta başlıcaz inş. bir balyı aiçin otel ayarlandı bide ev tutuldu 15 temmuzdan sonra bizim artık daha ne gelinlikçi buldum ne model çok rahatım kayınvalidem bana 10 saat uzakta olduğu için arada telde konuşuyoruz en son nişandan bişr kaç gün sonra gördüm ramazan bayramında gidicez burdura nasipse ozaman görürüm işte
hayırlı olsun canım evi tutmuşsunuz ev olursa geirisi gelir10 saatmi çokmuş yahu neyse uzak olsun huzur olsun bizim ne zmn hazırlıklara başlıcamız bile belli değil :26: nikah tarihi alan varmı aranızda
kızlar nerdesiniz kimse uğramıyor ekim gelinleri hadi gelin bakim topiğebir kaç haftasonra gelinlik bakıcam dikim işlemine başlanılacak evimizi tutmuştuk bu haftasonu temizliği yapılcak sizde durumlar ne anlatın bakalım
kızlar nerdesiniz kimse uğramıyor ekim gelinleri hadi gelin bakim topiğebir kaç haftasonra gelinlik bakıcam dikim işlemine başlanılacak evimizi tutmuştuk bu haftasonu temizliği yapılcak sizde durumlar ne anlatın bakalım
selam kızlar ben gelinliğimi verdim dikime şuan dikiliyor ağustos sonu teslim alacağım çok aşığım gelinliğime çok beğenerek alıyorumeşyalar falan tamm şuan evimin içi yapılıyor. işte ufak tefek eksikler var tabiki.
meraba canım ben önceden gelinlikler için bi kaç yere bakmıştım..bu hafta ve diğer haftada bakıım artık beğendiğim olursa alıcam yoksa ağustosun ikici haftası dikime vericem artık zamanı geldi..bayramdan sonrada nikah işlemlerim yapılacak..yavaştan telaşımız başladı..dünde ablamın nişanı vardı o da ayrı bi telaşçok şükür onuda atlattık..kına için kıyafeti napsam acaba kına saçı ve kıyafeti hakkında hiç bi fikrim yok..gelinlikle birlikte onada bakıımda bulursam ii bişi alsammı yoksa biraz daha mı beklesem bilemedim :26: Allah yardımcımız olsun :18: az kaldı 3 aycık 97 günüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?