2011 Ekim Anneleri

maşallahh diyelim artıkk kaç kavanoz çıktıı kızz 85 kilodan bide bana tarif ettiğin gibimi yaptın önden kabuklu sonra blendr

cnm blendır yokdu, okdr domatese zaten blendır mı dayanır, hayatımda lık defa o kadar kıloluk sebze bı arada gördum
saymadık bereketı kaçmasın dıye ama 100 kavanoz vardr heralde,sıvrı bıberde koydu anam ıcıne..
yemeklikden daha kucuk doğradık,kabuklu olarak, kaynattık vs..

zeynoo senı görebılıom aşağıda:KK37:

beyynndee beyynndee yaişaşassınn

yaa efe durduk yere kustu gecee yaaaaaaa :SSSSSSSSS neden acepppppppppp

bu arada sevda bi aksilikten ötürü paketlerin bugünde ulaşmadı sana bu akşam bırakcak kısmetse zaten cupcake stansdınıda koymamıştım onuda koydummm

kızlarr cupcake karpuzlarımı yapıp paketledim doğum gününü bekliyolar artık
sevozyy bu aradaa senmi sormuştun kurabiye kalınlığını ben iki cm demiştim ama ortalama bir santim aklında bulunsunnnn

$15 09 2013 - 2.jpg $15 09 2013 - 4.jpg $15 09 2013 - 3.jpg

kızlarr cupcake karpuzlarımı yapıp paketledim doğum gününü bekliyolar artık
sevozyy bu aradaa senmi sormuştun kurabiye kalınlığını ben iki cm demiştim ama ortalama bir santim aklında bulunsunnnn

Eki Görüntüle 804440 Eki Görüntüle 804441 Eki Görüntüle 804442

valla helal olsun cnmm.ya bnm malzemelerı gönderde bende heelo kıty yapamm..anlatcan daha nasıl yapcamıı...
e bana 2 kurabış yapcaktın, yaptın mı yewwrummmmm ??

ya efeme noldu, kısss üşütüonuz bu cocuğu yere mı cıplak basıo..dondurma mı yedii noldiiiiiiiiiiiiiii

valla helal olsun cnmm.ya bnm malzemelerı gönderde bende heelo kıty yapamm..anlatcan daha nasıl yapcamıı...

ya efeme noldu, kısss üşütüonuz bu cocuğu yere mı cıplak basıo..dondurma mı yedii noldiiiiiiiiiiiiiii

yok kızz çıplak basmadı hiç de ama mdediğin gibi dondurma yedi üzerine nar narmı ekşittii midesini anlamadımki yoksa keyfide yerindeydi hasta falan değilllll

akşam bırakcak eşim yarın sabahh artık alablirsin sen o iş çıkışı bırakcakk aslında bu sabah bırakcaktı ama otoparka almamışlarr arabayı tee o uzaktaki sitenin önüne bırakıncaa uğrayamamışşşş

Son düzenleme:
kızz bu öpüşenleri nasıl yaptın,patchwork mu,ama renkliii renkl, nasıl olduuu

sevozy pastdizayndan hediye gelen yuvarlak kalıpla çıkardım kafalarını saçlarınıda elimle büküp taktım kaşı gözüde gıda kalemiyle yaptımmm :)))))))))

ama şu klın harf baskısını yapmıştımyaa dün yapamadım yaa deli oldum birsürü malzeme boşuna harcadım yaa abartmıyorum iki saat boyunca efeyiş uyuttum saate baktımki ıkı saat geçmiş ve ben harf çıkaramadım yaa yok böle bişi sadece şu 37 yi çıkarabikldim iki saattee amaa mnn kalıbı yağlıyorum olmuyoo unluyorum olmuyo içine giren çıkmıyoo vrem oldum töbee töbeeeeeeeee
işte bu ucuzz olanyaa belki ondandır 40 liraya vardıya orijinal keskem onu alaydım bu çileyi çekmezdim :KK43:(((((((

Son düzenleme:
kızlar bide beni hatırlayı tıklayın giriş tyaparken yoksa sistem sizi atıyooooooo

akşam bırakcak eşim yarın sabahh artık alablirsin sen o iş çıkışı bırakcakk aslında bu sabah bırakcaktı ama otoparka almamışlarr arabayı tee o uzaktaki sitenin önüne bırakıncaa uğrayamamışşşş

olsun cnm ya,çok tesekkurler yınede, hakkınızı helal edın o kdr uğrastırıom getir,götüre..

bu arada kızlar bir haftadır siteye giriş yapamadım çünkü;
pzt alel acele babam tekirdağ'dan istanbul'a yedikule göğüs hastalıkları hastanesine sevk edildi
o günden beri hastanelerde ve doktorlardayız, daha tam tanı konulmasa da %90' ın üzerinde ameliyat olmasına karar verildi
bu bir hafta zor bir süreçti ama daha zoru ise pazartesi günü olacak
yarın hastaneye yatış yapacağız ve pazartesi günü büyük bir olasılıkla ameliyat olacak ve dilerim bir problem yaşamadan ve
operasyonu başarılı bir şekilde atlatırız, 5 gün ameliyat sonrası hastanede kalacak ve dilerim bir komplikasyonda olmaz,
allahım herkese can sağlığı versin, hastalara acil şifalar versin, kimseye dermansız dert vermesin ve babamada can sağlığı ve acil şifalar versin.

Maralcım çok geçmiş olsun babana... Allah şifa versin, tez vakitte evine dönsün.

canlar nasılsınız, maralım çok gemcıs olsun,Rabbım acıl sifalar versinn..

şu görmemiş olsanızda, hissetmiş olduğunuz bünye dün 85 kılo domates doğramıs bir insan evladı, ama bugun hıc yorgunluk hissetmiyorum, anamın eli değdi ya ondandır,canımm anammmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

Kaç ailelik bu 85 kilo bacı? Ocakta mı kaynattın bu 85 kiloyu? Ben babamlarda evin önünde kazanda kaynattım 40 kiloyu nerdeyse 1,5 saatte anca kaynadı... Köyde bıraktıydım kavanozları, mahallenin çocukları girmiş bizim ekmek evine kırmışlar kavanozları iyi mi? Tey Allah'ım..

beyynndee beyynndee yaişaşassınn

yaa efe durduk yere kustu gecee yaaaaaaa :SSSSSSSSS neden acepppppppppp

bu arada sevda bi aksilikten ötürü paketlerin bugünde ulaşmadı sana bu akşam bırakcak kısmetse zaten cupcake stansdınıda koymamıştım onuda koydummm

Geçmiş olsun Zefey, karıştırmıştır midesini, bi de havalar baya serinlemiştir sizin orda. Üşütüverir bunların mideleri hassas şimdi.

maralcım çok geçmiş olsun babana... Allah şifa versin, tez vakitte evine dönsün.

Kaç ailelik bu 85 kilo bacı? Ocakta mı kaynattın bu 85 kiloyu? Ben babamlarda evin önünde kazanda kaynattım 40 kiloyu nerdeyse 1,5 saatte anca kaynadı... Köyde bıraktıydım kavanozları, mahallenin çocukları girmiş bizim ekmek evine kırmışlar kavanozları iyi mi? Tey allah'ım..

Geçmiş olsun zefey, karıştırmıştır midesini, bi de havalar baya serinlemiştir sizin orda. üşütüverir bunların mideleri hassas şimdi.

meloş seni görüyormm düzldi sanırımmmmmmm

tünaydınnnnn,
zefey , melofer görüorum szi yaşasın .
zefey geçmilş olsun efe'ciğe havalar çok sakat dikkat etmek lazım . ne giydireceğimi şaşırdım .
maral canım inşallah baban iyi bir ameliyat geçirir ve sağlığına kavuşur dualarımız seninle .

X