- 15 Temmuz 2008
- 5.951
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler aydeba
O zaman bende bir mavi beyaz ,birde kırmızı beyaz istiyorum sana zahmet olmazsa
ayy stand çok cici görünüyor.. Sunum çok şık olur bunlarda...
Kızlar ben konuyu bölücem ama kusura bakmayın... Ben bu kilolardan kurtulmak isityorum. Bi arkadaş eliptik bisikletle iğneden ipliğe dönmüş. Günlük 40 dk yapıyormuş. Benim evde olsa ben de yaparım bundan gibi geliyor. Bu ses yapmıyor ve yer kaplamıyor, koyarım salona, dizi izlerken yaparım sporumu. Ne diyorsunuz, yapan var mı bundan? Yoksa hevesim kaçınca bi köşede kalır mı?
kartopuu sende kırmızı all :))))))))))))))))
anamm koca çeneme tükürimm şidii az daha sanada yazıodumm ben mailerle kk işler dosyalar hepsi karıştıı bu arada senin kesiminide bitrdimmmmmm sekiz tane çıktı 16 tyane yani bi taneden 16
3 taneden 48 tane çıkar diye hesaplamıştık zaten.
Ellerine sağlık canım.
Sen karpuzlu yap çok güzel o. Ben sana veririm kırmızılı standı. Bende birine cocostarlı kekleri koyacağım diğerinede 2 şeklindeki tuzlu kurabiyeyi
Ayy stand çok cici görünüyor.. Sunum çok şık olur bunlarda...
Kızlar ben konuyu bölücem ama kusura bakmayın... Ben bu kilolardan kurtulmak isityorum. Bi arkadaş eliptik bisikletle iğneden ipliğe dönmüş. Günlük 40 dk yapıyormuş. Benim evde olsa ben de yaparım bundan gibi geliyor. Bu ses yapmıyor ve yer kaplamıyor, koyarım salona, dizi izlerken yaparım sporumu. Ne diyorsunuz, yapan var mı bundan? Yoksa hevesim kaçınca bi köşede kalır mı?
genelde öle aletler, salonun kösesinde durur :) ama bı arkadasıma gtmıstım,hemşire,ev arkadaslarından biri kız baya kılolouymus, nişanlısına hırs yapmıs,sıkı dıyet ve o bısıkletle ıncecık olmuş,3 ayda.ama halen yuruyus ve o bısıklete devam...irade meselesiii
sen yaparsın inşallah cnm..
Oh ya kafam rahatladı saoll kartopuşş sırtımın dayanağı
sende sağol canım ..............
ekip işi bunlar hepimiz birbirimize desteğiz burada
meloş hevesini kırmak gibi olmasın ama önce öle hevesle bizde almıştık ama eşim birikikez bindi sonra yüzüne bile bakmadıııııı evde olunca insan üşeniyopmudur nedir nasıl bi psikolojii
Kız iradeyle neler yapılmaz da ben kendime pek güvenmiyorumgenelde öle aletler, salonun kösesinde durur :) ama bı arkadasıma gtmıstım,hemşire,ev arkadaslarından biri kız baya kılolouymus, nişanlısına hırs yapmıs,sıkı dıyet ve o bısıkletle ıncecık olmuş,3 ayda.ama halen yuruyus ve o bısıklete devam...irade meselesiii
sen yaparsın inşallah cnm..
bant yeterli bence. Kurdela içinde kaba durmasın?
sence ağızlarını bantklamı kapatayım kurdaleylemi poşetlerin
Ya işte ondan ben de çekimser kaldım.. Eşim de ben de kurtulmak istiyoruz kilolardan, spor salonuna da gidemiyoruz.. Aslında önce kiralaycaksın baktın işe yarıyor satın alacaksın
Kız iradeyle neler yapılmaz da ben kendime pek güvenmiyorum
Göbeğim çok rahatsız ediyor beni, giydiğim yakışmıyor gibi geliyor... E yaşım da 32 oldu artık sıkılaşmak için spor şart.. Yahu bizim toplumumuzda spor neden bu kadar göz ardı ediliyor ki.. İspanyollarla çalışıyorum, adamların hepsinin yaptığı bir spor var.
getirirm kartopu ayıp ettin adrese teslim hem sizi görmüş olurum .
Eki Görüntüle 793443 Eki Görüntüle 793443
Eki Görüntüle 793495
kızlar cupcakenin üzerine bunu yapıp üzerinede kalın iki harfi aldımya onla mavi iki harfi yapsam bu bile hoş olur sankimmm
yada efe iki yaşında yazsam
valla karıkoca önce gırtlağı kıscanızzz,, fırın bozuk dıye keklerı yapıp yapıp hüpletmicenizzz, bide yürüyüşe başlıcanızz
en kolayı böle başlayın :)